Hyper X Cloud Pro Gaming
ak imate "slabiju" zvucnu(cca 95db snr/alc 892), razmislit o nekim drugima ako nemate neki amp/dac(bit ce vam mozda pretihe), uglavnom brutalne u svakom aspektu
Hyper X Cloud Pro Gaming
ak imate "slabiju" zvucnu(cca 95db snr/alc 892), razmislit o nekim drugima ako nemate neki amp/dac(bit ce vam mozda pretihe), uglavnom brutalne u svakom aspektuJučer stigao Seasonic Focus gold 850w, zamjenio stari Fortron Raider 650w iz 2014, tako sam zamjenio sve od starog kompa iz 2014 godine. Imam Msi B350 Tomahawk Artic, 16GB G Skill Ripjaws 3200mhz, Ryzen 1600 koji radi na 3.8Ghz, vodeno od corsaira H100i V2, 2 Corsair venta 120mm Air Flow (Možda odem na rgb svjetla vidjet ću još, 600kn za 2 venta + treba i onaj adapter za svjetla skupo ko sveti Petar) imam RX 580 8GB GDDR5 od MSI dok se još dala kupiti, jer uzeo sam ju taman prije mining ludila. Tu su i custom sleeved kablovi bijeli, te SSD 120GB od intela i hard od 1TB Toshibin nezz tocno koji model.
Od periferije, Razer Blackwidow Ultimate mehanička tipkovnica, Razer Deathadder miš, Razer goliathus control podloga, i Razer Kraken pro v2 slušalice koje ću mjenjati jer zvuk mi je dosta loš a i ovaj dugački kabl me nervira, pa bih vjerovatno išao na wifi tipa Hyperx Flight i sl, sa mišem i tipkovnicom sam prezadovoljan. Monitor je od samsunga 24 incha, freesync 72hz, Ips panel, ništa posebno, ali ne vrijedi mi ići na 144hz, to ću kad promjenim grafičku, jer u budućnosti planiram uzeti 1080 ali čekamo svi novu seriju od Nvidie pa da vidimo kako i šta. Tokom ove i iduće godine mi je u planu staviti M2 SSD, promjenit grafičku i uzeti monitor od 144Hz i onda bi to bilo to.
Novi ventilator za kuciste - BitFenix Spectre Pro 230mm Fluid Dynamic Bearing. Strasno dobar ventilator
Postavljena dva PWM 140mm ventilatora na NH-D14, inace uz cooler dolaze DC ventilatori
Novi SSD diskovi
I nanešena nova pasta Prolimatech PK3 na GPU.
Uzivajte
Nešto je stiglo!
Bez lažne skromnosti, najbolji ventilatori na svijetu, i to debelo
Mali preview kako to izgleda u kompu, ovo nisu konačne slike, čekam još koju sitnicu pa budu prave slike kompa.
Vjerojatno (prosječno, prema trenutnoj generaciji) najjači hardver koji sam ikad imao, od svoje prve 486-ice :D
Hvala Valentin i Stjepanj na pomoći i pronalasku komponenti
Dulje je trajao cable management nego ugradnja komponenti
Veliki napredak u odnosu na moju konfiguraciju "Projekt tišina"
Slijede slike:
Svašta se nešto kod mene kupovalo, nešto i nisam uspio kak spada poslikati npr. SW je je dosta nepristupacno u kutu a neda mi ga se vadit i odspajat uglavnom radi se o ovom modelu : https://www.eu.onkyo.com/en/products/skw-208-34611.html
LGV30 nemrem slikat osim da ga precrtam :)
...zamjenjen Cpu hladnjak / dodana 3 case venta - 2 ulaz + 1 izlaz. Be Quiet Pure Rock Slim je vani, a umjesto njega je Arctic Freezer 33 Esports Edition. A inače je unutra: MSI X370 Gaming Pro / Ryzen 1600 / Ballistix Sport LT 2400 16GB (8GB x 2) + GTX 1060 6GB / napajanje Corsair TX650M i case Sharkoon M25-V. Poslije je bilo čiščenje od prašine. S obzirom koliko nije bio čiščen i nema je toliko / magnetne mrežice-filteri rade svoj posao. Comp iz potpisa je kod tate. Poslije njemu ide ovaj ryzen/memorija/grafička i nova MB, a ja ..... strpljen - spašen..
Puno vas pita za fotografije i info od monitora i laptopa, pa evo sve u jednom, da ne saljem svaki put posebno.
(i ovdje ima vise linkova https://www.bug.hr/forum/topic/monitori/koji-monitor-kupiti/156916.aspx?page=426&jumpto=5727332&sort=asc&view=flat)
MSI MAG27CQ
MSI GS73VR 7RG
Cooler Master NotePal U3 + 2x be quiet! Pure Wings 2 140mm
(to sam si skrpao jer ona tri od CM-a su mi dvaput krepala, dobio dvaput nove od CM-a, i odustao od njih. Na kraju skuplji ventilatori od podloge)
Logitech G610 + Sharkoon Noise Silencer O-Rings
Logitech G403
Sennheiser HD 4.50 Special Edition
Silent Monsters Gaming und Office Mauspad (900 x 400 x 3 mm, Größe: XXL)
Silikonska podloga za tipkovnicu i misa, za zapesca: https://www.amazon.de/gp/product/B073NY56FW
Topstar Open Art 2010: https://www.amazon.de/gp/product/B003L5BZDW
Ako nekog jos sta zanima, mogu fotkati, nije nista specijalno, mali kutni radni stol. Jos moram odabrati zvucnike i gotov mi je radni kutak.