Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.268.653
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigle mi nove sluske  HyperX Cloud  (kvaliteta slika  dosta losa,los mob. :/ ) btw. ako mislite uzimati slusalice do 700 kn svakako preporucujem ove.

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Nabavno sam kučište malo to posložio i sada to već fino izgleda.

Može li mi netko preporučiti 2 x 120 mm venta ovako bijela ali da imaju bijeli ili nebeski led? može i 2 x 140 mm

Čisto da malo dobim na vizualu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 21:37 (toxic).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Proslu srijedu uzeo mis Logitech G402 Hyperion Fury a ovaj tjedan Logitech G430 7.1 . Sluske su bile planirane za drugi mjesec, al ostalo mi nesto para od place, pa reko zasto ne...

3 godine garancije za oba proizvoda.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Napajanje sam morao kupiti,  a xiaomi neka se nađe:

hexa+ hexa+
in in
10400 10400
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Nedavno ste vidjeli uzeo sam Gigabyteicu GTX 970 WF3 OC no ona Gaming G1 verzija koja je skuplja 200kn definitivno je morala doć  ipak taj g1 backplate koji izgleda savršeno i taj windforce znakić koji lijepo svijetli + 2 heatpipea + naklokana rekoh što ne

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nova grafa u fokusu. :D

12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nova grafa, tek dostavljena

evo kad sam došo doma i stigao raspakirat poslikat i spojit u komp

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 17:41 (Kamikaza1600vti).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

iPad Air 2 Silver 64 GB i Apple Smart cover.

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Napokon uhvatio vremena da uploadam. Od sljedeće plaće treba kupiti još 4 gb memorije i aftermarket cooler.

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Ja sam se danas malko počastio: novi mišonja i sluške

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 19:23 (toxic).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

TP-LINK AC-1200 USB3.0 (uskoro i ac router) i ANTEC Formula 7... jer je vrijeme za čišćenje a usput i promjenu paste na procu i grafi

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Zalman Z3. Zadovoljan sam kučištem. 

Jedina zamjerka je ta što u dodatcima koji dođu sa kućištem ima šarafića za montiranje samo jednog dodatnog ventilatora. Problem riješen montiranjem gornjih ventilatora na dva šarafa dijagonalno.

z3 z3
stara kanta stara kanta
s.k. cpu cutout s.k. cpu cutout
ne idem frizeru niti pedikeru
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo napokon sam kupija podlogu za misa i prvi dojmovi su: ista stvar ka i bez nje al nema veze ovako lipse figura.

A tu je i DVD/CD pogon od ASUS-a

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo složena jedna backup konfiguracija.

ASUS H97-PRO, 1150, Intel® H97

Procesor Intel Core i7-4790 ,1150

Thermaltake Chaser A31 Snow Edition

Gigabyte R9 280 3GB WF3 OC

TOSHIBA 2x 2TB, 7200 rpm, SATA 3 6Gb/s, 64MB

DDR3 16GB (4x4GB) Corsair, 1600Hz

Napajanje CORSAIR 750W Builder Series CX

Kingston SSD 2x 120GB HyperX Fury

COOLERMASTER Hyper 612S

ASUS DRW-24F1ST/BLK/B/AS SATA

Intel Core™ i7
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 21:36 (mserfezi).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Vidim da se dosta stavljaju dronovi pa eto jedan moja hexa koja "skuplja prasinu"...

a/v prijamnik predajnik
stanica Aurora 9
icharger 206b (20A)
fpv- LCD 8inch http://kopterworx.com/shop/fpv-video-rx-tx/video-goggles-lcd/fpv-8-inch-lcd.html
napajanje 30A
2seta propelera Graupner
2 seta dodatnih karbonskih propelera
4x baterije 5000mah turnigy
gimbal h3-3d za GoPro3/4
dji osd+gps
kamera za fpv
controller dji Naza+gps

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 23:16 (XXX-Man).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Genius Gila

Mis je strava, znacajan napredak nakon miseva od 50Kn... Odmah sam stavio sve utege unutra jer mi je lakse kad je mis tezi, takodjer mi se jako svidja i softver. Jedina zamjerka za sada je sto su boje malkoc bjele/isprane..

sup bro?
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Završio headphone stand nakon 3 tjedna. Ručni rad, čekić i čizl. Shinto shrine torii gate, točnije daiwa torii. Sluške na stalku su Stax sr-x mark 3. Nadam se da vam se sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 1:16 (dax-lax).
11 godina
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo mali upgrade :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 19:54 (darijoman).
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Nabavio R9 280X Matrix Platinum da se igram malo s njom! strava kaj to cudo sve ima od napona(10 selekcija)! da se useres...

Mrcina Mrcina

Zadnjica:) njam njam... Zadnjica:) njam njam...

David i Golijat(Top vs Matrix) David i Golijat(Top vs Matrix)

led ind. led ind.

S njom presao 9000+bodova u Fire Strikeu(3dmark)!:)LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 20:00 (Stjepanj).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Stigao mi je Xiaomi Powerbank 10400 mAh.

Odlična stvarčica po super cijeni.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Znam nije HW no dobra podloska je temelj svakog PC Homo Sapiens-a

Hvala kolegi 191x7 koji "mi, ju, je":) preporucio! nakon hrpe izlizanih, ocerupanih, unistenih Razorovih i da ne zaboravim precijenjenih podloski u koje sam se kunuo,

preporuka je data za Cooler Master-ovu Speed-RX "Large"!

Odusevljen!LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao mi novi TV, LG 65UB9500 4K, 65", 3D IPS LED, Web OS...dobio sam jos Slim SoundBar gratis

Nemam vremena ni pisati koliko sam odusevljen, taman ga raspakirao, vise slika uskoro :D

Sa 3400$ na 2699$ :)

http://www.lg.com/us/tvs/lg-65UB9500-led-tv

http://www.bestbuy.com/site/lg-65-class-64-5-8-diag--led-2160p-smart-3d-4k-ultra-hd-tv-black/5725029.p?id=1219153729580&skuId=5725029

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
15 godina
Slike vašeg Hardvera

dočepao sam se malo boljeg mobitela za slikanje, pa da stavim malo kvalitetnije slike :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 22:08 (Rasho).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i kod mene jedne male prinove.

Riječ je o 11.6" minibooku Acer Aspire E3-112-C43A (za njemačko tržište).

Cijena mu je 250€ (bez OS-a), a trenutno na njemu "vrtim" Windows 8.1 PRO s kojim radi fantastično.

Od hardveraja raspolaže s Intelovim Bay Trail-M Celeronom N2940 (4x1.83 GHz), 1x4 GB DDR3L Samsung RAM memorijom, 500 GB Hitachi HDD i to je, manje više, to.

Evo i par sličica da vidite o čemu je riječ.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 14:23 (cro_blue).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

dosta mi je bilo jeftinih podloga i cudnih miseva pa sam odlucio kupiti nesto sposobnije: Logitech G300 i podloga za mis FUNC F-SERIES 10L.

Gledao sam puno miseva: CM, Zalman, Razer, Mazer, Shrakoon, ... da bi na kraju kupio ovaj. Mis je odlican. dobro je graden i nista ne skripi. ispod je crven dok je G300S svijetlo plav. odlicno je sto su tipke na gornjoj strani, a ne na bokovima. nekima to smeta ali meni je odlicno. na njemu se nalazi memorija koja moze spremati neke jednostavne postavke popust DPI razina (4) u intervalima od 250DPI i jedan set postavki svih tipaka na misu. pomocu softwarea, koji je bio presudan faktor izmedu tog misa i razera abyssusa, se moze sloziti nekoliko profila (svaki profil ima 3 podprofila) s ranim kombinacijama tipaka i macroima. u softwareu se DPI moze nastimavati od 250 do 2500 u intervalima od 50DPI. sa strane se nalazi osvjetljena straka cija boja govori u kojem podprofilu se radi posto se profili pokrecu ovisno o pokrenutoj aplikaciji ili igri. takodjer se nudi podesavanje pooling ratea od 250 do 1000HZ. cjena 300kn u connor media, čakovec.

drugi predmet koji sam kupio je podloga za mis FUNC F-SERIES 10L. htio sam uzeti razer goliathus speed ali dobro da nisam. nakon sto sam ju narucio, vidio sam da je ista (WARNING: SUBJEKTIVNO MISLJENJE) kao i moja stara platnena podloga samo malo sposobnije napravljena te odmah narucio ovaj func. podloga je polutvrda od gume i plastike. poprilicno robusna. na donjoj strani je dumirana ali uz poveci napor, podloga se ipak moze pomaknuti. mis leti po njoj s jako malim trenjem. debljeine je 2mm idimenzija 33x25cm. iamo sam prije jednu takvu AOC podlogu koju su mi goblini po noci ukrali tako sam morao kupiti novu. cjena 125kn u maximus servis, čakovec.

Pakiranje Pakiranje
Logitech G300 Logitech G300
Logitech G300 vs Logitech M325 Logitech G300 vs Logitech M325
Logitech P1? Logitech P1?
Kročenje kablova VELCRO STRAP-om Kročenje kablova VELCRO STRAP-om
Pakiranje Pakiranje
Pakiranje 2 Pakiranje 2
FUNC F-SERIES 10L FUNC F-SERIES 10L
Logitech G300 na FUNC F-SERIES 10L Logitech G300 na FUNC F-SERIES 10L
stara podloga novoj stara podloga novoj
gumirana podloga gumirana podloga
Steam: charmander2005
14 godina
Slike vašeg Hardvera

HTPC 
MB: Gigabyte Z87N-WIFI
Cpu: Intel G3220
Cooler: Scythe Big Shuriken 2 rev.B
Ram: 2x4GB ddr3 1333Mhz
SSD: Samsung 840 120 GB
Hdd: Network WD Live 3TB
Psu: Corsair CS550M
Case: Lian Li PC-Q07

Šuma kablova :D Šuma kablova :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 12:20 (MarcoXX).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao prijenosni picek prije cirka 2 tjedna, ali zaboravih postat ovdje. Acer Aspire V3-572G-33X6. Pre dobar bang for the buck 

Bonus post-selidba čišćenje konfe (primjetih monstruoznu šaku prašine u kutu tek nakon uploadanja na komp). Eh 

Well that was pretty fu*kin ninja
17 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Kupio danas Logitech G13. Dugo ih već mjerkam i konačno pala cijena sa 650 na 400. Fenomenalan komad periferije. Također prije par dana kupio praktično nove sony sluške za 300 kn. Vidim da takav model ide na amazanu po 370$ pa bih rekao da sam napravio dobar posao jer su garantirano oriđiđi. Sve u svemu svrlo sretan, jer nije sve u hardveru ima nešto i u periferiji :D.

G13 G13
sony MDR-XB700 sony MDR-XB700
desk desk
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo sad je periferija kompletna 

Corsair MM200 Wide podloga kupljena.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice