- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi tablet,LG G Pad 8.3. Probao sam par 7 in tableta pa su mi bili premali,i par 10 in tableta pa ih nisam nikad iznosio iz kuce sa sobom,pa je onda najbolje napraviti kompromis između te dvije stvari.
- 8,3 in 1920*1200 ekran
- 4x jezgreni Snapdragon 600 i Adreno 320 grafika
- 2 GB RAM
- Android 4.2.2 sa LG custom sučeljem
- 16 GB + Micro SD utor
- Wlan,BT,IR blaster,micro USB sa OTG
- 2 kamere, 5 i 1,3 Mpx
- 338 grama
Stigao zalman z5+,zvijer,pogotovo za 392kn svijetlo ventilatora se bas i ne vidi,imam socijalni aparat
I moram reci da kuciste izgleda puno bolje uzivo nego na slikama
EDIT:jedan crveni ventilator je iz starog kucista,znam,ni meni se bas ne svidja ali jbg
Evo nove zvijeri , iskreno nisam nikad mislio da cu jednog dana kupiti XFX grafu i da ce me odusevit, isprobao sam je za sad u Armi 3, CoH 2, kasnije cu u BF3, BF4 i odvrtit par bencheva, temperature su odlicne i prakticki je necujna :D
Logitech kolekcija. Macro.
Jeee, i Logitechu se svidja moja kolekcija (za one koji imaju Facebook):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152159772654871
Nije mi prosla slika i nisam skuzio
Lik mi dao pokvareni prijenosni HDD od 250Gb i kaže da neradi.. I ništa ja iščupao van HDD, i ispalo je da elektronika neradi a ja dobio 250GB prostora, neka mi netko u drugoj temi za komentiranje samo da link da ga provjerim vezano bad sectora... Također je odličan sistem na Z5+ kako štede na šarafima, ugodno sam iznenađen. I za svakim sam slučaj stavio nekakve izolirke da nebi bio kakav kratki spoj jer neznam dali je HDD namjenjen tom prostoru za SSD... Btw. radi se o Samsung HM250HI. Toliko od mene...
Unaprijeđujem mali home studio projekt ... malo po malo ...
dodani: acoustic treatment, padovi za zvucnke, drugi monitor, DAW kontroler , D.I. box , midi kontroler, druge slušalice, polica za stol (i printer ), zidni stalak za gitaru ... sljedeće je u planu mikrofon, preamp ... sve u svoje vrijeme
Evo jedna slikica malo san nadogradija komp,stavljeno jos jedna plocica RAM 8gb DDR3 1600Mhz,novo napajanje Corsair CS650M modularno 80+ Gold,novo kuciste Zalman Z12+ i posto nije bilo noctue u Future kupljen Sapphire Vapor x CPU Cooler koji je odlican(plus dobro izgleda :) ) dakle cijeli komp je sad 2x8 gb ddr3 1600 mhz kingston hyper x blu,corsair cs650m modularno gold,kuciste zalman z12+,cooler sapphire vapor x,maticna gygabyte ga970a-ud3,procesor amd fx 8320 na 4.0ghz,hard disk western digital caviar blue 1tb,graficka XFX R7870 Double Dissipation 2GB 256 bit,krajem mjeseca dolazi ssd disk i Sapphire Vapor X R9 280x 3GB 384 bit OC
Imam ga vec neko vrijeme ali ga nisam predstavio
SanDisk Extreme USB 3.0 od 32 GB
Trazio sam malo brzi Stick i vidio da se ovaj dosta cesto spominje. Moram reci da je prijenos podataka stvarno brz, i citanje i pisanje.
Takoder je pobijedio na usporedbi od 31 sticka: http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477-7.html
Eo bio sam koji mjesec bez pc-a i samo sam visio na mobu i lapu, al nije to to. Cjelu konfu sam bio rasprodo.
Pa sam se odlucio novo(polovno) sastavljat.
Za sad:
Gigabyte G1.Sniper 2
Seasonic s12 II 520w
XFX 6570 1gb
EDIT:
U izcekivanju 2600k i 2*4gb gskill sniper da idu uz plocu
Fischerink Robo TX-sučelje,baterija,punjač,2 foto senzora,1 ultrazvučni senzor, i još dva kojima se nemogu sjetiti imena :D Kakogod: Državno natjecanje here i go!
Samo još imam nekih problemčića pa ako je netko nekad s ovima radio volio bih da mi se javi u P.M
Robot mora pratiti crtu koja je zadana, a u isto vrijeme izbjegavati predmete ;)