- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo sam previse rezoluciju slike smanjio pa se mozda slabije vidi, ugl cpu 3570k, hdd 1tb wd caviar black 64mb, kuciste coolermaster haf 912plus (ostalo se vidi)
graficka mi je od stare konf.
nekad kad imao vremena i zivaca dodat cu 2 ventilatora u kuciste i fino kablove sredit, ovako je kaos, ruzno za vidjeti i smeta protoku zraka, pa kad to sredim ubacim jos jednu sliku
Novi update!Pronašao komad plexy-a,zacrtao na bočnoj stranici,izrezao ubodnom pilom i eto rezultata!Nije profesionalno odrađeno,al sam zadovoljan!
Edit:Stavljena nova guma za rubove prozora i novi plexy!
evo umjesto da sam modao staro kuciste (slika1)
uzeo sam tt commander ms-i :D malo mi je malo kuciste :S mucim se jos uvijek s kablovima
Isprike što nisam ranije stavio kako sma obećao-nikako da neđem vremena.
Evo onda sada slike komponenti van kutije.
I da,složio sam EKWB logo od fitinga.
Danas mi je stigao jedan zgodan paketić-u njemu su bila dva Lamptron vandal switcha i FC-9 fan controller. Kontroler mi se jako sviđa jer mu je prednji dio izrađen od jednog debelog komada aluminija.
Evo sinoc mi je dosla zamjenska maticna za moju staru Asus Crosshair V Formula dosla je Asus Crosshair V Formula Z. I iznenadio sam se kako izgleda pogotovo ove ledice sta svijetle u pozadini maticne.
Slike vece rezolucije i neke koje nisam ovdje stavio nalaze se ovdje.
Jučerašnji test-benč...
Uglavnom...dosta potrošenog vremena za nešto što smo već znali, ali Bože moj...sad znamo sigurno..;)