- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakupilo se prašine, pa sam zasuko rukave i rastavio sve na proste faktore te detaljno očistio i napravio sasvim novi kabel menađment. A sad na tekmu!
Prije desetak dana kupio sam si canon 550d. Prošli tjedan mi je stigla sva oprema sto sam si naručio sa ebay-a. Za sada sam si nabavio sve sto sam planirao. Ali dslr fotografija je gora za džep ovisnost od pc moddinga. Ali vrijedi :D
Nije novo , al srcu priraslo. Xbox i ps2 :). Kolekcija za xbox mi je najjaca :3.... Neznam opce dal mi se ovo isplati prodavat... radio neke slike za procjenu...
Xbox je full cudan, malo se upali pa nece... onda nakon 20 puta... prekjucer ga opce nisam palio i danas upalio 6 puta radi KO BEBA... svaki put se upali iz prve...
Jucer kupio: 1. MHL adapter za svoj Evo 3D i uz njega dobio i HDMI
2. MLINE-ove slusalice
Oboje fantasticno! :)
Evo i malo slikica :)
I nabavio posljednu kariku u lancu(zahvaljujuči kolegi rockatansky),napajanje Cooler Master Silent Pro M 850 W,evo par slikica!
Danas mi je dosao novi komp. Ovo zauvijek mijenja moje bf3 iskustvo.
Radio svaki dan 11h na dan da bi ga si priuštio.
- i5 3570k
- asus p8z77v
- muskin 8gb 1600MHz
- LG E2342 23"
- sapphire HD 7850
- genius Ergo 555 laser
- genius KB-G235
- corsair cx430
- mugen3 (od prije)
- WD black 1TB (isto od prije)
Neznam zasto su neke slike tako lose ispale
evo malo moje kante, ventilator od grafe je crko pa cekam da mi dođu zamjenski iz honk konga, i mislio sam kuciste ofarbati u crno iznutra.. naravno ako budem imao volje :D
Danas stigla nova podloga za misa Razer Goliathus control large (pola stola zauzme) i nova pasta za vruce ljetne dane Arctic Silver 5, a prije par dana i nova maskica za MX518 jer se stara sva izlizala sad radi ko i prije 4 godine kad je kupljen :)
Molim vas, postoje SLIKE VAŠIH MOBILNIH UREĐAJA. Što ima tu za vidjeti?! Mobitele koje možeš vidjeti svaki dan i to je to. Bar moje mišljenje, evo da je uz neki drugi hardware ajde ok.
Zanimljivije je gledati lijepi Cable Management ili nešto tako, a i ova tema je za to, kad već postoje 2 teme.
Evo svega što je bilo ove godine kod mene, od hardwarea, do uređaja za testiranje, pa i meni 2 najbitnija hardwarea...
Pozdrav!
Nisam dugo sudjelovao u temi, pa reko malo da stavim koju slikicu onoga što radim. :D
OVDJE imate cijeli projekt.
Slike nisu nešto, jer su mobitelom slikane. Probat ću bolje...

danas mi dosao corsair h80 od kolege sknk-a, instalirao i evo rezultata. zadovoljan cijenom, izgledom i performansama , jedino me malo muci ova narancasta boja od plastike na kojoj se drzi cooler. al mislim da cu maticnu, koja je btw. jedina stvar ostala od starog kompjutera, uskoro mijenjat tak da ce i to bit stvar proslosti.