Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.268.545
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

evo napokon dosao i radni stol za kompjuter. sam sam ga skicirao i dao covjeku da napravi, nista posebno ali zlata vrijedi. najbitnije mi je da imam mjesta na radnoj plohi i to sam dobio. a sto je najbolje, nisam ga puno ni platio{#}

konacan gaming setup, i od starog, radni setup. te slike prije/poslije 

s volanom s volanom
cable managment rupe cable managment rupe
bebica :) bebica :)
radni stol radni stol
prije prije
poslije poslije
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 12:15 (lollik91).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Danas stigao novi monitor Dell U2312HM i miš sharkoon fireglider black :)

Slike su loše jer je slikano mobitelom

EDIT: uploader sjebo slike {#}

stari BENQ stari BENQ
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 17:18 (bradonja_85).
14 godina

evo moja konfa i alat,

amd x2 260,asrock 880 GXH/usb3,seagate 1 TB barracuda,hipro 480 W,Wd my book studio 2 Tb

ispričavam se zbog cable managmenta i bljeskalice..:D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo osvježenje - Gigabyte HD6950OC Windforce.

Ukratko, za karticu sve najbolje, temperatura u furmarku ne prelazi 62°C. Prezadovoljan! {#}

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Eto da stavim i ja sliku novog rutera

Edimax nanorouter

manji od upaljača manji od upaljača
pero_HR
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigli Nocuta ventovi.. NF S12 i NF F12 PWM 

http://db.tt/5hnuGAK
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Sinoc smo se malo razbacali u garazi (protjerani zbog buke iz kuce u garazu) :D

Autoclimb kills more people than AIDS
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Odlučio izdvoijiti malo slobodnog vremena i pozabaviti se kompom. Kućište staro dobrih par godina, bez ikakvog prostora za cable management i posebnog ventilacijskog sustava. Ali i s tim se da puno napraviti {#} 
napatio se sa svim kablovima, uspio ih nabit iza. Sva sreća pa mi je napajanje kolko tolko modularno. Ubacio dva Sharkoonova Silent Eagle fana na za to nepredviđena mjesta. Znam da je i bočni exhaust ali odlučio sam mu dati malo hladnog zraka tijekom ovih vručih ljetnih dana jer je kupovina z11+-a otkazana za par mjeseci, a ventilatori za njega već tu {#}

Uzeo stara dva 80 milimetarska fana i nabacio malo improvizacije da postignem nekakvo strujanje zraka. Sve to uz vjerni selotejp. 
Znam da nije nešto, ali za 2 sata relaksacije poslije škole malo mu dao života, a i kolko tolko zvjerkastog izgleda {#}

Ispričavam se zbog kvalitete slika, ali šta je tu je {#} 

radna akcija ! radna akcija !
vjerni selotejp i bočni 140 mm Silent Eagle fan vjerni selotejp i bočni 140 mm Silent Eagle fan
improvizacija s dva stara 80 mm fana improvizacija s dva stara 80 mm fana
zatvaranje zatvaranje
produkt :) produkt :)
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo svega pomalo se skupilo... htpc, novi kejs rv02-e, scythe kazemaster 2, custom made stol itd..{#}

from this from this
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 11:43 (Minos).
14 godina
neaktivan

Novo kuciste!

Linkworld LC3132-14C

Odlicno kuciste za relativno male pare (320 kn u Protisa)

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 13:16 (nbafan).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Pronašao sam jedno kučište za koje sam mislio da više nikad u životu neću vidjeti.

ASUS Vento 3600 red. Stara garda kučišta,ali jako,jako zanimljiv dizajn. Usporedio sam ga i sa mojim Cosmos S Reaper-om,a sestra me već pitala da moddam taj kejs u Iron Man temi. XD

Zahvala rooswelt1991 što mi je javio za taj kejs.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 14:38 (Pranja).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Jučer sam obećao,pa eto-danas donosim iznutrice ASUS Venta 3600. Kejs je temeljito očišćen te je sklopljen sa sitnim preinakama. Nešto je od sinoć,većina je od jutros.

Budući da su dvije stock LEDice krepale,odlučio sam ih zamijeniti te usput napraviti par izmjena na sustavu osvijetljenja-na bokovima su bili nosači za po jednu ledicu za ovjetljavanje krilaca od plexija u prednjem dijelu maske,i jedan dodatni za HDD LED dok je u prednjem dijelu šasije bio nosač za ledicu za osvijetljavanje power gumba. HDD LED je uklonjena sa svog mjesta, POWER LED nosač postavljen na prazno mjesto na lijevom dijelu šasije te sam time dobio mjesta za po dvije ledice za osvijetljavanje krilaca. Na ta mjesta sam stavio dvije bijele 10k ultrabright ledice, dok sam dvije stock bijele ledice stavio na improvizirani nosač napravljen od inear slušalice te postavio za osvijetljavanje power tipke. HDD LED je dobila improvizirani nosač napravljen od komada kreditne kartice te je smještena u nosač front panel-a da ga osvijetljava u radu.

Također sam obojao usb portove i konektor za mikrofon u crveno i uklonio stock toolless sistem te zamijenio stock brackete sa Silverstone Aeroslotsima (još jedan paket uskoro dolazi). I za kraj sam stavio crne šarafe na bčne stranice.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 12:50 (Pranja).
13 godina

evo ja malo danas čistio komp i modao ga pa sam poslikao par sličica :)

grafa i rami grafa i rami
izvadio napajanje i ventove izvadio napajanje i ventove
hardovi i kablovi :) hardovi i kablovi :)
sušenje ventova sušenje ventova
malo sam se prebacio van...prevruče je u sobi malo sam se prebacio van...prevruče je u sobi
cpu cooler bez venta cpu cooler bez venta
izvađena matična izvađena matična
bušio rupe za lakše modanje kablova bušio rupe za lakše modanje kablova
početak kabliranja početak kabliranja
i na kraju sve složeno :) i na kraju sve složeno :)
d4rkd3atH
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 17:48 (d4rkd3atH).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova dva para ljepotana za ispuh ( na vrhu kucista ) :D Ovaj put nisu SickleFlow nego Spire ( isto crni sa crvenim LED-icama ). Rade odlican propuh :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 12:41 (QuidZz).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto ja sam bio tražio neko vrijeme sat za kupiti ali sve što mi se svidjelo je naravno i koštalo,pa sam si sklempao nešto o čemu mi je prijatelj pričao i stvarno ludnica!

To je kombinacija iPod nano 6th gen 8GB i LunaTik-a kojem je znači " okvir " izrađen od aluminija i to finog i remen je veoma dobar.

I naravno PC koji trenutačno koristim i nadam kojeg cu još koristiti.

16 godina
moderator
Slike vašeg Hardvera

skupio nekih kompatibilnih djelova, pa eto da sklopim neki komp :D

kučište mi se jako sviđa....

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Nakon uspješne prodaje starih komponenti došao je red na kupovinu i montažu novih komponenti.

Koristim PC već cca 20ak godina i nakon 6 INTEL platformi, ovaj put odlučio sam se za AMD platformu.

Uzeo sam AMD FX 8120 i ASRock Extreme 4 matičnu. Nakon što sam montirao stock cooler, vrlo brzo sam zaključio da to tako neće ići.

Originalni kuler je pre bučan i jednostavno neadekvatan za takav CPU. Uzeo sam Schyte cooler kao pojačanje. {#}

Evo nekoliko slika novog setupa... Na žalost nisam imao fotić pri ruci pa sam sve morao mobitelom slikati.

I rather like the restless nights
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

losa slika slikana mobom

14 godina
Slike vašeg Hardvera

I napokon napustio dobar stari socket 775,Q 9550 zamjenio i5 2500K,Asusicu P5P43td pro zamijenila lipotica crne vešte Asus Sabertooth P67,b3 rev. i uzeo brže RAM-e G-skill Sniper 1600MHz,1.25v!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nakon dužeg vremena, evo me opet tu, sa malom izmjenom. Opet došao ekran tu. :D

Brat prodao PC, pa ja uzeo ekran, i sad bi treba nabavit matičnu za svog amd-a, pa ću roknit na njega taj ekran.

Slike su ajme, slikano mobitelom.

Prodajem: Sharkon Vaya, 1GB Kingmax DDR2, Gainward 7950GT! Sva pitanja na PM
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo nabavio sam si nove rame :)

Corsair Dominator CM2X1024-6400C4D PC2-6400 2 GB (2x 1 GB, 800 MHz, 4-4-4-12)

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Da se malo ponovimo

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
14 godina
neaktivan
Novo gamersko računalo + gaming room

1. IN WIN Maelstrom kučište

• Slaganje novog gamerskog računala
  • Kabliranje unutar kučišta (crni spiralni omotači - Bauhaus)
  • Ugrađena led rasvjeta unutar kučišta (dvije 10cm plave ledice - Links)

2. Gaming room

• Integracija novog (5.tog) računala u LAN
  • U LAN-u su trenutno 5 računala (gamerske konfiguracije i oprema)
  • Korištena LED rasvjeta koja je postavljena na monitore sa zadnje strane (na svaki monitor po dvije led trake, 6 traka spojeno na jedan kontroler, a 2 trake na drugi).
  • Dva kompleta LED-ica kupljena u Bauhausu, svaki komplet ima 4 led trake od 40cm, kontroler i daljinski s kojim reguliramo boju svjetla i jačinu osvjetljenja.
  • Uz to korištene su i plave auto LED lampe dužina 60cm koje rade na 12V te jedna neon 12V lampa od 70cm. 
  • Računala imaju višestruku namjenu, a u 80% vremena se koriste za gaming.
  • Računala koriste članovi moje obitelji, njihovi prijatelji kad dođu na igru te moji frendovi iz klana.
  • Svakodnevno se igraju online FPS pucačine, svako računalo ima zaseban steam profil sa licencama za većinu top igara ili napravljen preload pa se bilo tko može logirati na steam sa svojim profilom, koristiti svoje igre i vlastiti napredak u igrama. 

3. Dodatna oprema

Nekoliko slika veće rezolucije (gaming room):

http://img195.imageshack.us/img195/5306/p6090006q.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/170/p6090011j.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/4365/p6090016.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/395/p6090018f.jpg

Za osmišljavanje gaming rooma ideje dobivene iz igraonica:

PS. Pošto ima dosta naknadnih upita o pojedinim komponentama i dodatnoj opremi naknadno ću dodavati stavke u opis.

Gaming, the RIGHT way - meaning, getting the most out of gaming experience by playing the way the developers meant for the game to be played! {{http://steamcommunity.com/groups/brink_croatia}}
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 12:52 (njezic).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nekaj novo.... Cable management mi je sad zadnje na kaj mislim... jos cekam aerocoola... 

Isprike na mutinim slikama.... Metro 2033 mi je NAPOKON igriv.

Inace grafe su dve 7970 u cfu i 4x2tb + 1tb + 60gb agility 3

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 22:25 (mislavgray).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

posto mi prednji USB-ovi malo hoce spojit mobitel, malo nezele, trebam mobitel spajati odozada, pa sam si "napravio" drzac USB produzetka

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Toshiba Libretto 50 CT(Ako netko zna gdje se može kupiti EDO RAM za taj model ili ga možda doma ima,molio bih da me kontaktirate)
Acer Aspire ONE D250
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo jedna slikica što se danas nabavilo:

Asrock 890gx extreme3

Phenom x2 555be

MSI r6870

OCZ vertex 3 60gb

Bit če uskoro još slika dok se nabavi ostatak komponenti {#} 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Nove komponente. Zasada sam miran, samo neka sam Quada nabavia da upogoni ovu HD4890 na 1.366X768  Ovaj Athlon je ćesme. A ima sam i Phenoma X4, ali sam prešao na Athlona radi ploče jer dolazi još jedna HD 4890 koju ću za 300KN nabaviti.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 15:35 (MARKOZD15).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas sam pošto su počele vrućine išao malo očistiti kompjuter i promjeniti pastu.

17 godina
Slike vašeg Hardvera

SLike od konfa koju sam složio, kučište još nije gotovo do kraja.

ovako to sklopljeno izgleda ovako to sklopljeno izgleda

na ove dvije rupe idu ventovi :-D na ove dvije rupe idu ventovi :-D

sleevani kablovi idu van iz casea sleevani kablovi idu van iz casea

24pin 24pin

grafa i mjesta za kablove grafa i mjesta za kablove

rupa ispod gdje se nalaze kablovi i rastavljeno napajanje :-D rupa ispod gdje se nalaze kablovi i rastavljeno napajanje :-D

Još malo slika gdje quake pokušavao skinuti svijetski rekord u 3dmark06 ako se ne varam...{#}

grafa grafa

kompletan stol za operaciju :-D kompletan stol za operaciju :-D

fazno na cpu-u fazno na cpu-u

I slike od nagrade od onog natjecanja za asus konfu.

usb od 8giga usb od 8giga

rokovnik od asusa rokovnik od asusa

majica od asusa majica od asusa

podloga od asusa podloga od asusa

cijela nagrada zajedno cijela nagrada zajedno

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 0:42 (rooswelt1991).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice