Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.268.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Da se malo pohvalim s novim monitorom. Konačno umirovljen stari, dobri Philips, i stigao novi Dell U2312HM. Eto konačno da sve bude uravnoteženo, a i da dobijem malo ekstra prostora sa IPS panelom za malo novaca :)

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo jučer sam kupio Prestigio PMP 5080B tablet. Za cijenu od 1200kn u Linksu je odlican. Ima 1GHz procesor, 512MB RAM 8" ekran i jedini je Prestigio koji ima nadogradnju na ICS. Stvarno je dobar za svakodnevni rad, nista se ne trza, sve je glatko, lijepo se surfa internetom i ima dojam da vrijedi puno više. Ako netko nema para za iPad ili Transformer Prime, ovo je stvarno odlican izbor. Jedini minus je rezolucija (800x600) i kut gledanja ekrana, ali se zato poprilično brzo odaziva na prste.

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Kako sam pribacia 2TB wd green-a u externo kuciste pocea mi se grijat vise nego mislim da je zdravo. (Do 42 C) pa sam malo improvizira s hladenjem. Uzea turbinski vent od laptopa ,jedan prekidač i usb kabel od neke stare tipkovnice. Pa je krenilo igranje s lemilicom. U usb kabelu postoje crvena i crna zica (naponske) i crvena daje 5V (idealno), crnu sam slemia sa crnom od ventilatora a crvena ide iz kabela na prekidač,sa prekidača na ventilator i eto ga :). Slika bi vam detaljnije al omota sam sve izolirkom pa mi se neda...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Prije dva tjedna sam uzeo Creative Aurvana Live slušalice pa sam ih odlučio malo poslikat :)

Platio sam ih 500kn, i ne znam kako sam do sad živio sa "gaming" slušalicama i ostalim overpriced smećem. Počeo sam cijenit muziku i čujem najsuptilnije zvukove u pjesmi koju sam do sad preslušao 500 puta ^^ Usto ove slušalice su uspoređivane s 3-4 puta skupljim audiofilskim modelima i imaju odlične ocjene. Također su odlične za filmove, gaming i sve ostalo jer imaju ogroman soundstage i pozicioniranje. Da ne trubim više evo slika ;)

14 godina
neaktivan
Re: Slike vašeg Hardvera
Kupio novo kuciste,Bitfenix merc BETA,jako dobro hladenje u kejsu

Mucio sam se sa slaganjem,ali se isplatilo
Prije Prije
Poslije Poslije
Thermaltake Thermaltake
x2 80 mm spire x2 80 mm spire
Lijep,zgodan,savrsen :D Lijep,zgodan,savrsen :D
http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napokon da i ja snimim epic fotku. Pure sexyness!

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

prekjuce' stigla nova maticna i rami, iduci tjedan dolazi SSD, nije nista posebno ali eto

moj ponos; stol moj ponos; stol
16gb 1600mhz 16gb 1600mhz
nigdje nemogu nac sta znace ovi brojevi na tom za diagnostiku nigdje nemogu nac sta znace ovi brojevi na tom za diagnostiku
fatal1ty, hi, kako pro uber proovski fatal1ty, hi, kako pro uber proovski
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo još malo slikica,došao novi cooler kupljen od kolege taco080( btw sve pohvale),i upa u novu rasvjetu!! :D

sorry na lošim slikama,trebam pod hitno kupit novi foto-apatar!!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 12:46 (volegradele).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nisam dugo slikice stavljao ovamo {#}
OVDJE možete vidjeti moj cijeli projekt. {#}
Malo sam se igrao sa slikanjem. {#}
Poneka slikica SSD-a i kablovlja.
Planiram još odnesti kumu da mi izgravira ASUS ROG logo. {#}
Ispričavam se na puno slika. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Neke nove slike. {#}

Case and PC modder.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo par slika moje XFX 9800GT, koja je prije u igrama bez problema probijala temperaturu od 100 C. Sad nakon malo čiščenja, ispuhivanja kompresorom kod power_user-a i mjenjanja termalne paste ne prelazi 80 C.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 19:32 (Bruno Matejcic).
16 godina
moderator
Slike vašeg Hardvera

par slika novog napajanja koje sam zaboravio stavit prije...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 23:01 (XXX-Man).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo smo se ponovili 

Nv grafa + G skil ram :)

kako to izgleda u kucistu  :) 

PoV-GTX680 + G-Skill Sniper 2*4GB  2133Mhz PoV-GTX680 + G-Skill Sniper 2*4GB 2133Mhz
u kucistu zoom fotka u kucistu zoom fotka
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 0:35 (4mal).
16 godina

Sandy Bridge has entered the building{#}

nakon 3 godine intel je opet dosao u kucu. slozio novu konfu za starog, da ima za posao i net. jos fali hard za kojeg sam u procesu nabavke. sveukupno me izaslo manje od 1600 kn, sa hardom ce bit oko 1700 kn. 

komponente na slikama:

proc       - intel pentium g620 sckt. 1155

maticna    - msi h61m-p22

rami      - kingmax ddr3 2x2 gb 1333 mhz 

napajanje - lc 500w office series

przilica    - lg dvd citac

kuciste    - cooler master elite 370

hladnjak   - cooler master hyper 212+ (trenutno bez venta)

kablovi su mozda mogli jos malo bolje, al mi se nije dalo previse zafrkavat jer napajanje ima relativno kratke kablove. kuciste me definitivno iznenadilo sto se tice opcija. za  270 kn se dobije mogucnost ugradnje 7 ventilatora, rupa na pozadini tray-a za cooler, filteri na prednjem dijelu, ispod napajanja, i na gornjem dijelu kucista te  relativno elegantan izgled. sve u svemu, nije lose.

na procesor sam stavio stari hyper 212+ koji je bio u mom kompu prije v8, no odlucio sam ne stavljati ventilator na njega da bude sto manje bucan. takoder zbog maticnih ogranicenosti, nisam imao gdje ukljuciti straznji ventilator , eventualno da ga direktno ukopcam u napajanje, ali onda ce raditi na max okretajima a to ne zelim. ako bude problema s temperaturama, lako spojim 2 zice da ga ukljucim.

da bi sto vise ustedio, graficka je morala otpasti s popisa za kupnju..mislim da ce integrirana solidno odradivati posao. nece biti gejminga na ovom racunalu, samo rad u wordu i internet.a i ako slucajno budem trebao graficku, lako se nadoda/kupi.

napajanje nije high end, ali dostatno za ovu konfiguraciju. za 200 kn, mislim da je ovo best buy. review-ovi kazu da moze drzat stosta tako da mislim da ovo nece biti nikakav problem.iznenadila me tezina samog napajanja, nisam ocekivao da ce bit relativno tesko. kolko sam uspio skicnut kroz ventilator, cini se da su solidni dijelovi ugradeni, ima relativno velike pasivne hladnjake i tih ventilator tako da hladenje napajanja nece bit problem. jedina mana je sto nije dosao nikakav kabel za prikljucit ga u zid. sva sreca pa sam imao od starog cx 400 w napajanja kabel.

bonus slike: eyefiniti s 2 monitora, cisto probno da vidim na sta to izgleda..i bome dobro izgleda {#}

sve na okupu sve na okupu
ljepotan :) ljepotan :)
velicina maticne naspram moje ruke velicina maticne naspram moje ruke
mala slatka maticna mala slatka maticna
elite 370 elite 370
usporedba cm 690 II i 370 usporedba cm 690 II i 370
dodatna oprema dodatna oprema
razmak izmedu stranice i kucista razmak izmedu stranice i kucista
prozirna maska prozirna maska
 :)))) :))))
nakon dugo vremena, opet je intel inside nakon dugo vremena, opet je intel inside
perfekcija perfekcija
ovo ce ga drzati hladnim, bez obzira ovo ce ga drzati hladnim, bez obzira
kablovinje odostraga kablovinje odostraga
cable managment cable managment
stari drugovi :D stari drugovi :D
angry birds :) angry birds :)
bad company 2 bad company 2
fifa 12 fifa 12
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 20:32 (lollik91).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novaci! Asus 7970 i Gigabyte Windforce 7950. Sutra cu spojit u cf, pa velim dojmove {#}

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

novi komadići periferije :)
Thermaltake MEKA G1 i Thermaltake Black Element 

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sastavljeni komp

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Stigla GTX-ica

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Kupil Dell-a u2312hm.{#}

zapakiran zapakiran
asesoar asesoar
mon+postolje mon+postolje
dell odozada dell odozada
dell prednja dell prednja
prodajem samsunga T220 prodajem samsunga T220
Never trust a computer you can't throw out a window.
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

eo slika konacno slozene konfe do kraja sa novom grafom i ljepse slozenim zicama:

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Sklepao si konficu za sekundarni PC.

Doduse fora, no nista ekstra...

Truth in engineering.
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo jedna referentna HD 4870 koja ide frendu

R3MZ1
15 godina
protjeran

Nove igračke! :)

Trenutno vozim na 1600MHz CL8-8-8-20, vjerovatno uskoro i niže,

a 2133MHz CL11 će pričekati BD-a.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
moderator
Slike vašeg Hardvera

komp starom za posao :D

znam da su slike loše...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo kupio sam Logitech Z623 2.1. Mogu samo pohvaliti zvučnike, zvuk je čist, jako su glasni, kada se pojača na 30% više se ništa ne čuje u sobi(naravno ovisi o veličini sobe), woofer je jak i ne pojačavam ga preko pola(ako stavim do kraja, počnu mi vrata vibrirati {#} )Za te novce odlični zvučnici, SVE preporuke. Btw. razlika između njih i Z2300 ipak nije tolika koliko neki pričaju, Z2300 je samo na papiru "daleko" bolji, ali u realnosti su skoro isti.

Kutija Kutija
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 18:56 (Jabulani).
16 godina
neaktivan

Danas slagao frendu komp .

i to bi bio kraj i to bi bio kraj
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo sam se obnovio (H60 i ploča)...

Usput, ASRockica 870 Extreme3 i Spinpoint F3 500 GB su na prodaju...

870 vs 890GX 870 vs 890GX
Phenom II 955 BE Phenom II 955 BE
Na prodaju Na prodaju
Također na prodaju Također na prodaju
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Znam da ovdje ima večih, boljih, jačih i skupljih artikala ali baš sam ponosan na novu tipkalicu:

Ps: nije mi se dalo puno fotkat - preuzbuđen (dobro je znati da ima stvari koje me još mogu razveseliti)

Kutija Kutija
Tipkalica na svojem novom radnom mjestu Tipkalica na svojem novom radnom mjestu
Ajde da se miško ne osiječa izostavljeno Ajde da se miško ne osiječa izostavljeno
Još malo miška Još malo miška
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sredio sam kablove tak da se vide ne.

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo malo moje pile {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice