- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo da se odmaknem od svih drugih iPhonea :D
P.S. ispričavam se na kvaliteti slika, slikano je Sensationom,a HTC i kamere nisu baš na "ti".
Poceo sam sa svojim projektom White Angel. Mozete pratiti sto se desava u mojoj temi.
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/project-corsair-600t-white-angel/141467.aspx
Evo par slike sto sam danas radio....
Uskoro jos slika dok mi se vrati fotoaparat sa popravka
Evo i meni dosla nova kartulja. Gigabyte 6970 :3 , mogu rec da se nije zalila na okolinu cak je prihvatila susjede, samo se potenciometar na kucistu osjetio zapostavljeno te vise ne zeli suradivat, nadasve drsko. Probao sam mu lijepo reci da radi kako spada, no nezeli te ide fino na reklamaciju :D. Kartica je mrak. Bugovi mozda nisu hardver al bi rekao da mogu stavit sliku hehe
Stigla 6950 XXX od Jurky-ja.
Evo danas mi je stigla nova tipkovnica Razer BlackWidow i osječaj tipkanja na njoj je jednostavno fenomenalan..ultimate verzija je po meni bacanje novaca 500 kn je skuplja samo zato jer tipke svijetle
Tu je i par slikica
Evo jedna stara mocna grafička sa tuznom pričom. Rječ je o NVIDIA BFG 9800 GX2. Grafičku mi je donio prijatelj iz austrije trebala je biti bacena u jednom uredu ali ju je on uzeo i donio meni. Grafička je radila par minuta i onda je zaledila slika i stalno tako. Kad sam je otovrio i sredio stavio novu pastu radi super. Ovo je prva dvo glava grafička iz NVIDIE. Iako je stara vise od 4 godine i dalje na njoj sve radi bez ikakvih problema. Samo ima veliku potrosnju struje. Meni je grafiča prelijepa najrađe bih svoju 6950 ubacio u nju.