Dosao novi hdd iz linksa Seagate ST500DM002 sata 3 16mb cache 7200rpm...sretan ko dijete, samo treba isprobat kod kolege dali je ispravan jer je ovo pocetak novog PC-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo promjene kod mene komp koji je radio malo ko server iza tv. doso natrag kod mene u sobu.
Kako jos uvijek imam monitor viska koji sam popravio a ljudi nikako da dodu napravio sam si taman ljepo za televiziju ispred kompa
gore je WIn7 i xbmc sa tv tuner karticom. i wlan stickom.
Na slikama nema tv tuner kartice jer nisam skinuo onaj lim pa ne stane to dolazi kasnije.
Frendov HTPC by i7-950
Evo i od mene.
Materijal za novi kejs i testiranje drugog PCa.
4 ploče 50x50 2mm
2 ploče 50x50 4mm
I prozirni silikon sanitarni.
Mačak se udomačio na hobbyglasu :D inače sijamski mačak star 4-5 mjeseca srečko.
Imam i ja jednu malu, ali slatku prinovu!
Naime, nakon skoro dva mjeseca tumaranja bespućima svjetskih poštanskih ureda, stigao mi je novi hladnjak - Zalman Songmu.
Riječ je o nekom kineskom modelu kupljenom na eBayu s dvije toplovodne cijevi, aluminijskom bazom s mnoštvom listića i 90 mm ventilatorom za kojeg mogu slobodno reći da je nečujan.
Isti ovakav prodaje se i kod nas u Linksu po cijeni od 89,00 KN, a brandiran je kao LC Power Cosmo Cool LC-CC-95.
Sve u svemu, ovo je dostojna zamjena za moj stari AC Alpine 64 koji je dobro služio sve ove godine.
Moj "lažni" Phenom II x4 840 (onaj s Propus jezgrom) sad je hladniji i do pet stupnjeva Celzijevih u odnosu na prije!
moja nova ploca i gore na vrhu se nalazi ssd mushkn chronos kojeg sam zaboravio poslikat... i novo je kuciste, fractal design r3 - za kojeg imam samo rijeci hvale... naprosto odusevljen izradom i robusnoscu. dost je tezak, slike kasnije
Evo novi Slim vent :D. Stavio sam ga na gornju stranu kucista, i bas sad gledam u idle temp proca je 38 a prije bio 45-6, a gpu-a prije 54 sad 44 :D very najs xD
I tako, ja kupio Fractal Design Define R3, a i počastio sam se biciklom
Samo, sada imam ogroman problem, PC je toliko tih da se moram riješit laptopa iz sobe