- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slikano mobom S5230 3.2mpx kamera,slike nisu bajne,evo mog hardvera,ostao sam bez kučišta pa ovako držim,bolje nepitajte kako sam ostao,kablovi su tako raščerupani jer neznam kako da ih sklonim,ploča neleži na samom drvetu nego ju drže šarafi koji se zašarafe u kučište.Ona 2 120mm venta pire u cpu cooler koji uvlači zrak unutra.
EDIT:Slučajno sam stisao pošalji umjesto prebaci.
evo prijatelj kupia haf 932 pa sam mu popodne bia primistit mašinu , je da mu je neuredno al boli njega haha , i ove neonke su mi iskreno odvratne xd, unuta je neki core duo quad , radeonka 4850 palitova neko asusovo napajanje 500w koje mora stat na vrhu jer sa dna nemogu kabeli dosegnit ako je na dnu lol , ugl evo par slikica
Cosmos S je dobio osvijetljenje. 12 ultrabright LED-ica u DIYO izvedbi napravi čudo. Ispričavam se zbog loših slika, slikano je mobom (moram si naći neki fotić).
Evo malo moji djelova nista skupo sve sluzi svojoj svrsi
evo malo i mog hardware-a
evo blog sa slikama mog kompa
Stigo mi je ipod touch 4g .
Evo i recenzije http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/review-ipod-touch-4g/75611.aspx
Ladies & gentlemen....I present to YOU, the best mobile phone of all time
The NOKIA 3310
Naravno mob je ispravan, samo što je prazna baterija a nemam punjača (nabavit ću ga)....bit će preyebeno opet rokat Snake i Space Impact
Radio sa frendom case mod i evo rezultata
Ovo je tek napola gotovo....treba još stavit na drugi side panel sliku od Roccat-a (onaj njihov logo ), onda sastavit to sve i završne slike će za koji dan
EDIT: sorry narode sere upload...bemti M$ Silverlight (-.-)"""
EDIT 2: evo napokon radi...trebao sam stavit sve u 800 * 600 rezoluciji...treba to sredit..bemti nadogradnje
YESSSS! WIN!!!! Quadriple post...
YESSSS! WIN!!!! 7riple post... (bit ce zutih...)
Kasnije postam "prave" slike, da nebude off.
Malo infa
:
PSU: TT Toughpower 750W - +12v rail 720W (864W bez zaštite mislim)
GPU: Gainward 8800GT 1GB - 73°C u loadu na 35% fan
EDIT : 'bemti mogo je bit 5riple post da sam malo pričeko.