Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.122
|
čitano: 4.216.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

napokon dugo cekane sluske :)

sljedece na redu je grafa a kasnije kuciste

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo po zahtjevu šilomana :d , vec su bile slike ali sad je razmještaj pao :D,

17 godina
RE: Slike vašeg Hardvera

Sve uredno. {#}

Radio, ne radio, svira radio!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 15:49 (F1-IVO).
16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Evo slika sa novom tipkovnicom i podlogom za miša. Također sam stavio heatsinkove na RAM. Tu se također našao i moj 8 godina stari SELK. Enjoy!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 21:24 (vexx5555).
17 godina
protjeran
šiloman kaže...

napokon dugo cekane sluske :)

sljedece na redu je grafa a kasnije kuciste

Ej vidim Sennheiser si uzeo.. Koji točno model su ti te sluške? Ja imam Sennheiser HD515. Platio oko 750 kuna prošle gdn. Koliko tvoje stoje?{#}

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 1:24 (stoncin3).
16 godina

eo mog

stara masina stara masina
rastavlje n rastavlje n
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moj novi ljubimac Logitech Speaker Lapdesk N700 je upravo ono što mi je trebalo da mi ajaja ne izgore a o jadnim zvučnicima na Emachinesu E-725 da i ne govorim.

spam high tessellation off
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Neznam gdje da pitam, pa ću ovdje, imam u planu kupiti neku socket 775 matičnu sa 2 pcix16 utora, nemora biti sli, pa ako mi može netko dati neki prijedlog

od svih tema ti baš u ovu{#} 

anyway, ovo je nzxt alpha case (nadam se da i vidite katana 3 ) {#}

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 13:54 (joze).
16 godina
neaktivan

moja tipkovnica

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 19:47 (joze).
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evp mog Nehalema

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo nesto moje {#}

komp.. komp..
kuciste.. kuciste..
LCD.. LCD..
AUX AUX
zvucnik.. (aux) zvucnik.. (aux)
In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije mi jasno zbog čega mnogi od vas monitor drže i gledaju iskosa kad je prirodnije i ugodnije gledati ga ravno sprijeda a i imate mjesta na stolu?

Da ne bude da spamam, evo i slika mojeg PC-a unutra, mislim da to nisam do sad stavljao...

s1 s1
s2 s2
s3 s3
s4 s4
s5 s5
Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
moderator
Slike vašeg Hardvera

Danas malo čistio "mašinu" pa evo par slikica...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nije mi jasno zbog čega mnogi od vas monitor drže i gledaju iskosa kad je prirodnije i ugodnije gledati ga ravno sprijeda a i imate mjesta na stolu?

U mom slucaju, zbog privatnosti, jer ne zelim da ukucani znaju kada sto radim na racunalu.

I također od mene, da ne bi bilo da spammam, evo monitora {#}

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 19:19 (lg-viewty).
16 godina

update, slozio sam onaj stari pc {#}

400 w 400 w
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 14:51 (MilkMan).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Bilo mi je danas dosadno pa sam si spojio paljenje/gašenje venta preko prekidača.

VIDEO

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i ja sam isto to napravio sa svim ventilatorima u kucistu

extreme life
16 godina
Slike vašeg Hardvera

...par slika jeftinog a efikasnog hlađenja. Potroseno oko 450 kn za kompletno sve djelove hlađenja (7 ventilatora, sonic tower, AC twinturbo pro i sklopke).
Napravio bi i zvucnu izolaciju, pa ako netko zna di ju mogu nabaviti molim da mi javi na pm. 

Nosac za 120mm usisni Nosac za 120mm usisni
Montiran za filterom i grilom od starog napajanja Montiran za filterom i grilom od starog napajanja
40mm, puse na hladnjak od NB-a 40mm, puse na hladnjak od NB-a
120mm AC i 140mm srednji na Thermaltake-ovom sonic toweru 120mm AC i 140mm srednji na Thermaltake-ovom sonic toweru
AC twinturbo pro na radeonu hd5850 AC twinturbo pro na radeonu hd5850
extreme life
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 21:07 (Icefox).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

2.0 sustav+x fi music koji jede malu djecu :)

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo i ja malo jos obnovio:)

Thermaltake contact 29 Thermaltake contact 29
Jako masivan cooler medjutim nesvidja mi se u opste zbog nacina kako je povezan za cpu utor:S Jako masivan cooler medjutim nesvidja mi se u opste zbog nacina kako je povezan za cpu utor:S
Cooler master sentinel advanced...zmaj od misa:D Cooler master sentinel advanced...zmaj od misa:D
* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 2:51 (mejt).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

grafa na čišćenju

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 15:36 (igy).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

malo novih slika. nova grafa 4850

treci komp u izgradnji (p4 3ghz, 1 gb rama ddr2, 8600gt, Abit Fatal1ty Fp-in9 SLI...)

EDIT: ova 8600gt je popravljana metodom pecnice,, preporucujem svima koji imaju neispravne grafe,, vrijedi isprobati, nemate sto izgubit

good luck :)

nove slušalice (šestar zanemarite:)) ) nove slušalice (šestar zanemarite:)) )
rapidshare premium and warez-bb user
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 11:42 (Lord_Marko).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo danas sam malo isprobavao razliku u push and pull nacinu rada coolera i samo push , cooler zalman performa , cpu phenom 955be , ugl kad je na 3.6 ghz na .1.35v ( stock ) temp je jedno 2c manja , 40 max, a inace je 42 , ( u testovima bio upaljen occt na hii načinu ) , a kad je na 4 ghz sa 1.55v max temp 49-50 / takoder occt   , inace je max 52-53 , ugl zadovoljan sam jer taj drugi vent se vrti na 1000 okretaja i ne cuje se nista a doprinosi hladenju pa sam ga ostavio na hladnjaku da mi ne stoji bzvz u ormaru :

btw ako vam se cini da su mi temp dosta niske ubrojite da sam navikao da ne palim grijanje u sobi cesto i sobna temp mi je 18 trenutno, ja se lijepo pokrijem dekom na stolici :d i u stanu je 18 cijelom, inace je normalna sobna temp 23-24 , al ja zaspem kad mi je tako toplo haha.

usisivač ftw ! 1800w, dovoljan da usisam bilo koji dio kompa i dust filtere usisivač ftw ! 1800w, dovoljan da usisam bilo koji dio kompa i dust filtere
mater bila na rodendanu pa donila malo delicija, ovo drugo nes od vanilje ,:d heheehe mater bila na rodendanu pa donila malo delicija, ovo drugo nes od vanilje ,:d heheehe
max temp-overclock max temp-overclock
push-pull push-pull
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 17:33 (athlon64).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

pa ljudi moji kada ćete shvatit da su modovi zabranili postanje bez slika. Neznan vi se možete ispričavat ali ne gine vam žuti. Samo vas više upozoravam da ne pišete bez slika..

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Eo mali update, umijesto jos jednog WD-a , ipak dosao Mushkin Callisto Deluxe SSD, 60Gb ... a enermax jos nije stigo ... vald ce sutra... a usput jos malo posliko.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo u par dana dodje i jos jedna nova igracka....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 11:48 (mejt).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Nisam znao da u ovu temu mogu ići i mobiteli...

Pošto sam se nedavno "ponovio" da predstavim i svoj primjerak.

Samsung s5560 Marvel

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i moj hardver. Jedina stvar koja jos nije sredena je kuciste. Bocna strana je u radnoj sobi u podrumu i sutra cu dovrsiti busenje prozora za plexi. Jos na vrhu kucista ide 120mm vent., a sa strane na plexi jedan 80mm. Poslije toga moram sredit kablove nekako i to je to za sada, pocela je stednja za CM 690 i nadam se da ce biti do Bozica tu {#}

PSN ID: martin_ZG | xfire: martinzg
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Otkrio sam da imam rupu za provodjenje kablova na stalku monitora (plus, imao sam puno za uciti pa je to bio savrsen trenutak za sredjivanje kablova).

15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

evo samo nešta malo. kad bude bilo čišćenje stavit ću sve.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice