- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napokon dugo cekane sluske :)
sljedece na redu je grafa a kasnije kuciste
Ej vidim Sennheiser si uzeo.. Koji točno model su ti te sluške? Ja imam Sennheiser HD515. Platio oko 750 kuna prošle gdn. Koliko tvoje stoje?
Neznam gdje da pitam, pa ću ovdje, imam u planu kupiti neku socket 775 matičnu sa 2 pcix16 utora, nemora biti sli, pa ako mi može netko dati neki prijedlog
od svih tema ti baš u ovu
anyway, ovo je nzxt alpha case (nadam se da i vidite katana 3 )
Nije mi jasno zbog čega mnogi od vas monitor drže i gledaju iskosa kad je prirodnije i ugodnije gledati ga ravno sprijeda a i imate mjesta na stolu?
Da ne bude da spamam, evo i slika mojeg PC-a unutra, mislim da to nisam do sad stavljao...
Nije mi jasno zbog čega mnogi od vas monitor drže i gledaju iskosa kad je prirodnije i ugodnije gledati ga ravno sprijeda a i imate mjesta na stolu?
U mom slucaju, zbog privatnosti, jer ne zelim da ukucani znaju kada sto radim na racunalu.
I također od mene, da ne bi bilo da spammam, evo monitora
...par slika jeftinog a efikasnog hlađenja. Potroseno oko 450 kn za kompletno sve djelove hlađenja (7 ventilatora, sonic tower, AC twinturbo pro i sklopke).
Napravio bi i zvucnu izolaciju, pa ako netko zna di ju mogu nabaviti molim da mi javi na pm.
evo i ja malo jos obnovio:)
grafa na čišćenju
malo novih slika. nova grafa 4850
treci komp u izgradnji (p4 3ghz, 1 gb rama ddr2, 8600gt, Abit Fatal1ty Fp-in9 SLI...)
EDIT: ova 8600gt je popravljana metodom pecnice,, preporucujem svima koji imaju neispravne grafe,, vrijedi isprobati, nemate sto izgubit
good luck :)
evo danas sam malo isprobavao razliku u push and pull nacinu rada coolera i samo push , cooler zalman performa , cpu phenom 955be , ugl kad je na 3.6 ghz na .1.35v ( stock ) temp je jedno 2c manja , 40 max, a inace je 42 , ( u testovima bio upaljen occt na hii načinu ) , a kad je na 4 ghz sa 1.55v max temp 49-50 / takoder occt , inace je max 52-53 , ugl zadovoljan sam jer taj drugi vent se vrti na 1000 okretaja i ne cuje se nista a doprinosi hladenju pa sam ga ostavio na hladnjaku da mi ne stoji bzvz u ormaru :
btw ako vam se cini da su mi temp dosta niske ubrojite da sam navikao da ne palim grijanje u sobi cesto i sobna temp mi je 18 trenutno, ja se lijepo pokrijem dekom na stolici :d i u stanu je 18 cijelom, inace je normalna sobna temp 23-24 , al ja zaspem kad mi je tako toplo haha.
Nisam znao da u ovu temu mogu ići i mobiteli...
Pošto sam se nedavno "ponovio" da predstavim i svoj primjerak.
Evo i moj hardver. Jedina stvar koja jos nije sredena je kuciste. Bocna strana je u radnoj sobi u podrumu i sutra cu dovrsiti busenje prozora za plexi. Jos na vrhu kucista ide 120mm vent., a sa strane na plexi jedan 80mm. Poslije toga moram sredit kablove nekako i to je to za sada, pocela je stednja za CM 690 i nadam se da ce biti do Bozica tu