evo
Prašina, prašina....
evo
Prašina, prašina....
evo
Prašina, prašina....
Jebiga,bas se grdo vidi!
evo vratio se od prijatelja , konfa mu je gotova, btw ima dosta slika 8800-gtx-ice koju smo cistili , niej ju cistio 3 godine , temperature u furmarku su pale sa 120 na 85c , xd , ostale komponente su mu : phenom x6 1090t , asus m4a89gtd-pro ( usb 3.0 ) , nvidia 8800gtx koja mu je ostala iz starog kompa , wd caviar black 1tb , antec the power trio 1kw , star 3 god, iz stare konfe , corsair dominator 2x2gb ali doc ce mu za 2 dana jos 2x2 gb pa ce imat osam, na slici su samo 4 gb jer mu nisu jos dosla otala 4 , coolermaster centrurion , takoder ostao od stare konfe , trebalo nam je 2 sata ,ne brojeci jos sat da sredimo gtx-a :
evo uploda se jos par slika, sad ce
Nezz da li ovo spada pod hardver ali eto.....kupio sam si plazma kuglu prije 2-3 godine u Pevecu (platio nekih 70-ak kn) i spakovao sam ju u kutiju da ju očuvam jer nisam imao mjesta na stolu tada.......pa sam danas eto vratio ju natrag
Ima 2 načina rada....normalni rad (samo svijetli) i beat detector........kad udara bass radi u ritmu
Snimit ću kako radi sa beat detection-om uz neku dobru glazbu...any sugestions? (neka sa dobrim beat-om)
to imam i ja, ima neki čudan miris dok radi.
Nezz da li ovo spada pod hardver ali eto.....kupio sam si plazma kuglu prije 2-3 godine u Pevecu (platio nekih 70-ak kn) i spakovao sam ju u kutiju da ju očuvam jer nisam imao mjesta na stolu tada.......pa sam danas eto vratio ju natrag
Ima 2 načina rada....normalni rad (samo svijetli) i beat detector........kad udara bass radi u ritmu
Snimit ću kako radi sa beat detection-om uz neku dobru glazbu...any sugestions? (neka sa dobrim beat-om)
Pendulum Slam
to imam i ja, ima neki čudan miris dok radi.
Da i kod mene isto....valjda kako struja udara od staklo....probaj držat ruku na komadu stakla npr. na prozoru i osjetit ćeš nako par minuta "miris stakla"
Pendulum Slam
Nice one....mislio sam i nešto
a kad držiš na 1mm od stakla, počne te peći koža.
a kad držiš na 1mm od stakla, počne te peći koža.
Mene ne peče....samo lagano grije ...valjda sam debelokožac
.....znam da je pisalo na upozorenju na kutiji da ne smiju ruke biti mokre kao nakon pranja....ja prvo obrišem ruke od krpu ili majicu i onda tek čačkam po kugli....
sutra ću napravit video sa beat detectorom...samo stavljajte dobre pjesme...može rap, techno (ili bilo koja druga vrsta elektronske glazbe)....ma samo nek udara...
ali bez cajkara molim lijepo...ne mogu ih podnijet
Gdje ima tkoga za kupiti ?
Gdje ima tkoga za kupiti ?
Chipoteka:http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=8011201875
Dobro izgleda za prvi puta
Za ubuduće, za najmanje stvari i one detalje uzmeš par štapića za uši i umočiš u čašu vode...višak vode istisni...samo da bude vlažno i pokupiš ostatak prašine nakon grubog čišćenja sa usisavačem ili kompresorom
OMFG!
OMFG!
Sigurno za prašinu to kažeš
[Ti i ostatak rulje: No shit Sherlock ]
To je ništa....moj frend nije čistio komp otkad ga je kupio (2003. godine) i držao ga na podu......jednog dana je počeo se gasit i pita me šta da napravi...ja reko: otvori kućište i očisti ga od prašine
Slikao je mobitelom i kad ono....prašina je napravila tepih....da TEPIH
još je budala skupio tu prašinu u neku vrećicu i izvagao....vaga = 1.30 kg prašine
ja sam se pola sata smijao
Dobro izgleda za prvi puta
Za ubuduće, za najmanje stvari i one detalje uzmeš par štapića za uši i umočiš u čašu vode...višak vode istisni...samo da bude vlažno i pokupiš ostatak prašine nakon grubog čišćenja sa usisavačem ili kompresorom
Hvala hvala :) Probao sam, ali ne ide, istina nisam probao sa vodom, bojim se da ne oštetim koponente, jer izgledaju vrlo krhke
Dobri ste, ja popiz*im kada vidim zrnce prašine na GTX-u, na ostalim komponentama toleriram zrnce prašine (ne zato što volim imati sterilne uvjete u kompu, nego zato što ne smijem rastaviti GTX-a da ga očistim, tek za cca. 1.5 godinu ću ga smjeti otvoriti)
Hvala hvala :) Probao sam, ali ne ide, istina nisam probao sa vodom, bojim se da ne oštetim koponente, jer izgledaju vrlo krhke
Ako si dovoljno pažljiv nećeš ništa ošteti....ja već 3 godine tako čistim komponente i nikad se ništa nije dogodilo....za zadnje čišćenje i ugradnja napajanja sam koristio lateks rukavice....ima ih u ljekarni za kupit...koštaju par kuna
Možeš ti i miniwashem prati komp, ali ne dok je uklj.
pa ja stano glancam svoj hardware , svaki tjedan usisivanje i sredivanje a rastavljenaje grafe svako par mjeseci , doduse sad imam dust filtere pa i nece bit potrebno , ovo gore sta sam postao slike je prijateljev gtx ne ciscen 3 god , njega boli k haha , btw ako imate problem da ne zelite rastavljet jer gubite garanciju mozete je na benzinskoj ispuhat kompresorom.
edit: doduse bas me zanima , da je uzet neku prasnjavu grafu pa je rastavit i cijelu oprat vodom , kasnije je probrisat i pustit da se susi koji dan ili je malo fenom osusit , ugl da bude suha nakon toga, bas me zanima dali bi radila nakon sastavljanja, do kratkog spoja nemoze doc jer nema vode ?
Dobri ste, ja popiz*im kada vidim zrnce prašine na GTX-u, na ostalim komponentama toleriram zrnce prašine (ne zato što volim imati sterilne uvjete u kompu, nego zato što ne smijem rastaviti GTX-a da ga očistim, tek za cca. 1.5 godinu ću ga smjeti otvoriti)
I ja bi da nemoram onaj ogromni usisavač palit :D Cijela kuča dreči :D
Ako si dovoljno pažljiv nećeš ništa ošteti....ja već 3 godine tako čistim komponente i nikad se ništa nije dogodilo....za zadnje čišćenje i ugradnja napajanja sam koristio lateks rukavice....ima ih u ljekarni za kupit...koštaju par kuna
Ja sam na netu čuo da se ne smije PC čistit usisavačem :D Ali večina u bugu kažu da se može :/
Možeš ti i miniwashem prati komp, ali ne dok je uklj.
Ja planiram uzet onaj mali usisavač :D
E da vas pitam, cable menagment, znate li gdje ima za kupit one mrežice za kablove?
Znam kako ti je.
Ajde se molit ću lijepo malo kontrolirajte od spamanja u ovoj temi.
Dajte neki komentar i savjet u svezi hardvera a kupovinu, tko, kako, gdje obavite preko privatnih poruka.
eo malo sam imo vremena da pogledam u svoj bivši komp, da ga malo očistim, prisjetim se starih dana. Sjećam se da je imo nekih 256 mb rama, grafička ati-jeva no ne ne znam koji model - neka starija verzija. Procesor AMD Sempron, matična ako se ne varam Asusuova K8S-MX
eo nekih slika
eo malo sam imo vremena da pogledam u svoj bivši komp, da ga malo očistim, prisjetim se starih dana. Sjećam se da je imo nekih 256 mb rama, grafička ati-jeva no ne ne znam koji model - neka starija verzija. Procesor AMD Sempron, matična ako se ne varam Asusuova K8S-MX
eo nekih slika
hahaha imas isto kuciste koje sam ja imao prije , evo imam ga jos ovde u sobi , dat cu ga prijatelju.
da kučište starog kompa, sada imam drugo - Delux MG416 LCD, kako je svijet tehnike mal
Sa neonkama se i ružan komp napravi lijep! Evo malo slika...
Slikano web kameorm pa je kvaliteta loša.
Inače komp je neki jadan:
Mainboard : Asus P5GZ-MX
Processor : Intel Pentium 4 640 @ 3600 MHz (stock 3200 MHz)
Physical Memory :1GB
Video Card : ATI Radeon HD 3400 Series
Hard Disk : WDC (160 GB)
DVD-Rom Drive : TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3