Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.131
|
čitano: 4.269.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Haf932 kaže...

evo

Prašina, prašina....Belji se

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
Plahi kaže...
Haf932 kaže...

evo

Prašina, prašina....Belji se

Jebiga,bas se grdo vidi!

And Justice For All....... Metallica Forever!
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

First encounter with HP 620 :)

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts
15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo vratio se od prijatelja , konfa mu je gotova, btw ima dosta slika 8800-gtx-ice koju smo cistili , niej ju cistio 3 godine , temperature u furmarku su pale sa 120 na 85c , xd , ostale komponente su mu : phenom x6 1090t , asus m4a89gtd-pro ( usb 3.0 ) , nvidia 8800gtx koja mu je ostala iz starog kompa , wd caviar black 1tb , antec the power trio 1kw , star 3 god, iz stare konfe , corsair dominator 2x2gb ali doc ce mu za 2 dana jos 2x2 gb pa ce imat osam, na slici su samo 4 gb jer mu nisu jos dosla otala 4 , coolermaster centrurion , takoder ostao od stare konfe , trebalo nam je 2 sata ,ne brojeci jos sat da sredimo gtx-a :

evo uploda se jos par slika, sad ce

15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo ostatak :

stara asus formula 2 extreme iz starog kompa , na njoj 2 gb kingstona i nekicore duo stara asus formula 2 extreme iz starog kompa , na njoj 2 gb kingstona i nekicore duo
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nezz da li ovo spada pod hardver ali eto.....kupio sam si plazma kuglu prije 2-3 godine u Pevecu (platio nekih 70-ak kn) i spakovao sam ju u kutiju da ju očuvam jer nisam imao mjesta na stolu tada.......pa sam danas eto vratio ju natrag

Ima 2 načina rada....normalni rad (samo svijetli) i beat detector........kad udara bass radi u ritmu Cool

Snimit ću kako radi sa beat detection-om uz neku dobru glazbu...any sugestions? Smijeh (neka sa dobrim beat-om) 

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 19:02 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

to imam i ja, ima neki čudan miris dok radi.

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Nezz da li ovo spada pod hardver ali eto.....kupio sam si plazma kuglu prije 2-3 godine u Pevecu (platio nekih 70-ak kn) i spakovao sam ju u kutiju da ju očuvam jer nisam imao mjesta na stolu tada.......pa sam danas eto vratio ju natrag

Ima 2 načina rada....normalni rad (samo svijetli) i beat detector........kad udara bass radi u ritmu Cool

Snimit ću kako radi sa beat detection-om uz neku dobru glazbu...any sugestions? Smijeh (neka sa dobrim beat-om) 

Pendulum Slam Smijeh

15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

to imam i ja, ima neki čudan miris dok radi.

Da i kod mene isto....valjda kako struja udara od staklo....probaj držat ruku na komadu stakla npr. na prozoru i osjetit ćeš nako par minuta "miris stakla"

Mitsuoka kaže...

Pendulum Slam Smijeh

Nice one....mislio sam i nešto

Cool

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

a kad držiš na 1mm od stakla, počne te peći koža.

15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

a kad držiš na 1mm od stakla, počne te peći koža.

Mene ne peče....samo lagano grije Neodlučan...valjda sam debelokožac Nevinašce.....znam da je pisalo na upozorenju na kutiji da ne smiju ruke biti mokre kao nakon pranja....ja prvo obrišem ruke od krpu ili majicu i onda tek čačkam po kugli....

sutra ću napravit video sa beat detectorom...samo stavljajte dobre pjesme...može rap, techno (ili bilo koja druga vrsta elektronske glazbe)....ma samo nek udara...Cool

ali bez cajkara molim lijepo...ne mogu ih podnijetIzlanuo se

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Gdje ima tkoga za kupiti ?

15 godina
ERROR1911 kaže...

Gdje ima tkoga za kupiti ?

Chipoteka:http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=8011201875

And Justice For All....... Metallica Forever!
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera
Evo današnjega čiščenja :D Ovo mi je prvi puta da sam čistim :D Tako da nisu najbolji rezultati :)
Udri brigu na veselje
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Evo današnjega čiščenja :D Ovo mi je prvi puta da sam čistim :D Tako da nisu najbolji rezultati :)

Dobro izgleda za prvi puta Namigiva

Za ubuduće, za najmanje stvari i one detalje uzmeš par štapića za uši i umočiš u čašu vode...višak vode istisni...samo da bude vlažno i pokupiš ostatak prašine nakon grubog čišćenja sa usisavačem ili kompresorom Osmijeh

15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

OMFG!

15 godina
neaktivan
Plahi kaže...
Daniman123 kaže...

OMFG!

Sigurno za prašinu to kažeš

[Ti i ostatak rulje: No shit Sherlock Izlanuo seBelji se

To je ništa....moj frend nije čistio komp otkad ga je kupio (2003. godine) i držao ga na podu......jednog dana je počeo se gasit i pita me šta da napravi...ja reko: otvori kućište i očisti ga od prašine

Slikao je mobitelom i kad ono....prašina je napravila tepih....da TEPIHBelji se

još je budala skupio tu prašinu u neku vrećicu i izvagao....vaga = 1.30 kg prašine Iznenađen Smijeh

ja sam se pola sata smijao Smijeh

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Dobro izgleda za prvi puta Namigiva

Za ubuduće, za najmanje stvari i one detalje uzmeš par štapića za uši i umočiš u čašu vode...višak vode istisni...samo da bude vlažno i pokupiš ostatak prašine nakon grubog čišćenja sa usisavačem ili kompresorom Osmijeh

Hvala hvala :) Probao sam, ali ne ide, istina nisam probao sa vodom, bojim se da ne oštetim koponente, jer izgledaju vrlo krhke

Udri brigu na veselje
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dobri ste, ja popiz*im kada vidim zrnce prašine na GTX-u, na ostalim komponentama toleriram zrnce prašine Cool (ne zato što volim imati sterilne uvjete u kompu, nego zato što ne smijem rastaviti GTX-a da ga očistim, tek za cca. 1.5 godinu ću ga smjeti otvoriti)

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 + Club 3D 9600GT | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Hvala hvala :) Probao sam, ali ne ide, istina nisam probao sa vodom, bojim se da ne oštetim koponente, jer izgledaju vrlo krhke

Ako si dovoljno pažljiv nećeš ništa ošteti....ja već 3 godine tako čistim komponente i nikad se ništa nije dogodilo....za zadnje čišćenje i ugradnja napajanja sam koristio lateks rukavice....ima ih u ljekarni za kupit...koštaju par kuna Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Možeš ti i miniwashem prati komp, ali ne dok je uklj. Namigiva

15 godina
Slike vašeg Hardvera

pa ja stano glancam svoj hardware , svaki tjedan usisivanje i sredivanje a rastavljenaje grafe svako par mjeseci , doduse sad imam dust filtere pa i nece bit potrebno , ovo gore sta sam postao slike je prijateljev gtx ne ciscen 3 god , njega boli k haha , btw ako imate problem da ne zelite rastavljet jer gubite garanciju mozete je na benzinskoj ispuhat kompresorom.

edit: doduse bas me zanima , da je uzet neku prasnjavu grafu pa je rastavit i cijelu oprat vodom , kasnije je probrisat i pustit da se susi koji dan ili je malo fenom osusit , ugl da bude suha nakon toga, bas me zanima dali bi radila nakon sastavljanja, do kratkog spoja nemoze doc jer nema vode ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 21:06 (athlon64).
15 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Dobri ste, ja popiz*im kada vidim zrnce prašine na GTX-u, na ostalim komponentama toleriram zrnce prašine  Cool  (ne zato što volim imati sterilne uvjete u kompu, nego zato što ne smijem rastaviti GTX-a da ga očistim, tek za cca. 1.5 godinu ću ga smjeti otvoriti)

I ja bi da nemoram onaj ogromni usisavač palit :D Cijela kuča dreči :D

Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Ako si dovoljno pažljiv nećeš ništa ošteti....ja već 3 godine tako čistim komponente i nikad se ništa nije dogodilo....za zadnje čišćenje i ugradnja napajanja sam koristio lateks rukavice....ima ih u ljekarni za kupit...koštaju par kuna Izlanuo se

Ja sam na netu čuo da se ne smije PC čistit usisavačem :D Ali večina u bugu kažu da se može :/

Plahi kaže...

Možeš ti i miniwashem prati komp, ali ne dok je uklj. Namigiva

Ja planiram uzet onaj mali usisavač :D

E da vas pitam, cable menagment, znate li gdje ima za kupit one mrežice za kablove?

Udri brigu na veselje
16 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...

Dobri ste, ja popiz*im kada vidim zrnce prašine na GTX-u, na ostalim komponentama toleriram zrnce prašine Cool (ne zato što volim imati sterilne uvjete u kompu, nego zato što ne smijem rastaviti GTX-a da ga očistim, tek za cca. 1.5 godinu ću ga smjeti otvoriti)

Znam kako ti je. Namigiva

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ajde se molit ću lijepo malo kontrolirajte od spamanja u ovoj temi.

Dajte neki komentar i savjet u svezi hardvera a kupovinu, tko, kako, gdje obavite preko privatnih poruka.

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Poslikao sam svog glodavcaBelji se

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 10:42 (Dodinho).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

eo malo sam imo vremena da pogledam u svoj bivši komp, da ga malo očistim, prisjetim se starih dana. Sjećam se da je imo nekih 256 mb rama, grafička ati-jeva no ne ne znam koji model - neka starija verzija. Procesor AMD Sempron, matična ako se ne varam Asusuova K8S-MX

eo nekih slika

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 11:02 (fighterZu).
15 godina
fighterZu kaže...

eo malo sam imo vremena da pogledam u svoj bivši komp, da ga malo očistim, prisjetim se starih dana. Sjećam se da je imo nekih 256 mb rama, grafička ati-jeva no ne ne znam koji model - neka starija verzija. Procesor AMD Sempron, matična ako se ne varam Asusuova K8S-MX

eo nekih slika

hahaha imas isto kuciste koje sam ja imao prije , evo imam ga jos ovde u sobi , dat cu ga prijatelju.

15 godina
Slike vašeg Hardvera

da kučište starog kompa, sada imam drugo - Delux MG416 LCD, kako je svijet tehnike mal

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 11:34 (fighterZu).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sa neonkama se i ružan komp napravi lijep! Evo malo slika...Osmijeh

Slikano web kameorm pa je kvaliteta loša.

Inače komp je neki jadan:

Mainboard :    Asus P5GZ-MX
Processor :    Intel Pentium 4 640 @ 3600 MHz (stock 3200 MHz)
Physical Memory :1GB
Video Card :    ATI Radeon HD 3400 Series
Hard Disk :    WDC (160 GB)
DVD-Rom Drive :    TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D
Operating System :    Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 14:16 (lzgr).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice