bolja ti ona šta si stavio pod Moj PC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bože sačuvaj dajte se odgonite u neku drugu temu !
Evo jučer moj frend nabavio novi komp pa evo par fotki od dijelova, danas sam opet kod njega pa ću ispaliti još par fotki
Koji proc je nutra? Koja memorija?
i5 760, kingston 2x2GB DDR3 1333MHz-a, ništa brijačko Frendu je samo da sve radi i da igre idu što bolje može, pa je zato najviše orjentirano na budućnost za gtx470 SLI
I da evo još jedna fotka kada je sve pospajano, znam da je cable management katastrofa ali šta mogu kada mi frend nije dao vremena posložim, a baš se lijepo da sa CM690 pure kućištem i corsair modularcem, mislim da ovu noć uopće nije ni spavao već je samo derao po BC2 hehe
Zasto uvijek najjace konfe budu sa najslabije slozenim kablovinjem :(
Zasto uvijek najjace konfe budu sa najslabije slozenim kablovinjem :(
Tko ne vidi na orahu, ne vidi ni na tovaru.
Evo jučer moj frend nabavio novi komp pa evo par fotki od dijelova, danas sam opet kod njega pa ću ispaliti još par fotki
Koji proc je nutra? Koja memorija?
i5 760, kingston 2x2GB DDR3 1333MHz-a, ništa brijačko Frendu je samo da sve radi i da igre idu što bolje može, pa je zato najviše orjentirano na budućnost za gtx470 SLI
I da evo još jedna fotka kada je sve pospajano, znam da je cable management katastrofa ali šta mogu kada mi frend nije dao vremena posložim, a baš se lijepo da sa CM690 pure kućištem i corsair modularcem, mislim da ovu noć uopće nije ni spavao već je samo derao po BC2 hehe
Stock cooler? srsly?
Stock cooler? srsly?
Čovjek se ne kuži u klokanje ili išta, a buka kompa je jako malena...jučer dok sam igrao BC2 i zvučnici na kakvoj srednjoj glasnoći i nije se komp uopče čuo...procesor na kakvih 50-55 stupnjeva, grafa na 85 stupnjeva...
Stock cooler? srsly?
Čovjek se ne kuži u klokanje ili išta, a buka kompa je jako malena...jučer dok sam igrao BC2 i zvučnici na kakvoj srednjoj glasnoći i nije se komp uopče čuo...procesor na kakvih 50-55 stupnjeva, grafa na 85 stupnjeva...
onda ok..
Stock cooler? srsly?
ako si slucajno obratio paznju, koliko mu se napajanje grije kad je pod loadom s tom grafom ?
ako si slucajno obratio paznju, koliko mu se napajanje grije kad je pod loadom s tom grafom ?
Neznam, gledao sam sa speedfanom a on je prijavljivao nekakve cifre od 150 stupnjeva a na dodir je bilo hladno(doduše u idle-u) a u loadu je već komp bio zatvoren pa nisam mogao odokativnom metodom izmjeriti koliko se grije Preporuka možda za neki drugi program koji iščitava temp napajanja?
Neznam, gledao sam sa speedfanom a on je prijavljivao nekakve cifre od 150 stupnjeva a na dodir je bilo hladno(doduše u idle-u) a u loadu je već komp bio zatvoren pa nisam mogao odokativnom metodom izmjeriti koliko se grije Preporuka možda za neki drugi program koji iščitava temp napajanja?
nisam mislio na to , mislim da napajanje uopce nema senzore , nego od oka ispuh , koliko topal zrak ispuhuje, ja svoga 650 tx-a nemogu nikako posteno zagrijat , jer doduse mi konfa ne trosi puno , pa me zanima kako se ponasaju pod malo vecim opterecenjem , ako bi naprimjer bocnuo 4850 cf.
Šta si to omotao oko žica?
termo bužir?
termo bužir?
Where did he get one?
Evo par nastalih tijekom pisanja review-a..
termo bužir?
Where did he get one?
google is your friend?
Brijem da voliš amd.
Brijem da voliš amd.
Ne,samo ti se čini!
Mene će tu srčani kad vidim neke konfe! A bogami i novčanik! Idem po nove neonke dopi*dile mi ove zelene. Kućište samo čeka da se složi u njega.
Zelenjava. :) Hebeno.
Zelenjava. :) Hebeno.
Uskoro će biti more i nebo.Idem po plave neonke preksutra.
Koga briga za komponente. Važno da sjaji.
Pa to će onda ličiti na neki lunapark a ne na komp Još samo da se neonke pale gase u nekakvom ritmu i da neka muzika izlazi iz kućišta i to je to
Pa to će onda ličiti na neki lunapark a ne na komp Još samo da se neonke pale gase u nekakvom ritmu i da neka muzika izlazi iz kućišta i to je to
Ma ne bleso,maknuti ću zelene.