- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupi si sli ploču i rješi se mučnih problema
nije bilo mucnih problema i nema potrebe za novom plocom post radi i na ovoj..doduse trenutno bez sli bridgea pa povecanje performansi nije veliko..
http://img194.imageshack.us/img194/6442/slij.jpg
Stvarno je preglupo ovo da se komentira u drugu temu.
da a šta je najgore (najbolje) korisnici i dalje komentiraju u ovoj temi..
U koju to temu?
U koju to temu?
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardwera-pitanja-odgovori/62866.aspx
A di su moji postovi od popodne?
A di su moji postovi od popodne?
Di i svi drugi di nema slika.
Nema ih.
A što fali ovoj jedinstvenoj temi?
rofl
Pola tema je trolland pa ne brišu postove i ne banaju izgrednike
Ajde prestani spamati već jednom...
. Tema je povezana sa slikama, a ako imaš komentar, na zaglavlju i podnožju imaš link do teme predviđene za komentare.
Zadnje od hardvera sta sam kupio prije mjesec dana!
Miš Logitech LS1 - 139 kn
Tipkovnica Logitech Compact K300 - 229 kn
Svida mi se sto je garancija 36 mj. za mis i za tipkovnicu, tipkovnica je super - udobna, tiha pri tipkanju, fukcionalna, i izgled joj nije los, jedina zamijerka mi je sto su neumericke tipke malo u banani - dosta su male, a sto se tice misa s njime sam prezadovoljan s obzirom na cijenu od 139 kn dosta je dobar, brz i precizan - moja preporuka!
AVerMedia AVerTV DVB-T Volar HD PRO, HDTV H.264 - 329 kn
Njega sam kupio prije dva mjeseca, garancija je 12 mj.
Takoder sam zadovoljan, primam nasih pet digitalnih programa, mozda bi ulovio i jos nesto da sam ga spojio na vanjsku antenu, ali i sa ovom antenicom mi je ok, tako da nema potrebe vanjska, minus je sto na daljenskom nema gumbic za teletext!
Pazi samo kak si je frajer iskombinirao boje detalja na tipkovnici i mišu! Svaka čast, baš lijepo za vidjet.
Ako vam se ovako sviđa slobodno pišite u ovoj temi ali molim da više nitko ne traži da mu brišem postove ili što nakon jedne slike slijedi 10 komentara tipa: a kolko to košta.
Uživajte!
Evo kupio onaj dio hardwera koji sam najavio jutros.Kada sam to čudo upalio malo sam se ustrtario,hehe,živi tenk na leru,komp sam jučer očistio pa sam isprobao ispuhati rebra između radijatora,prava milina kako to čisti,odmah su izašli mački stari ko zna koliko.Garancija je godinu dana pa evo par slikica
EDIT Platio 499 kuna u Bauhausu,sorry zaboravio napisati,ipak je cijena bitna.
eura koliko ?!
eura koliko ?!
Pa kaj si slijep ti? Moderator obavijesti o tome 2 posta iznad, a ti već kršiš
heh:O
Što si to radio s tom geforseiceom ta GTX295?
Tvoj stol mi je predobar..
Riješio se stolnog PC-a, kupio Lenovo Ideapad Y560 i malo uredio desk.
(ovi mali bijeli zvučnici skupljaju prašinu, a i sestra ih ponekad koristi kad joj se neda spajat mp3 na pojačalo)
imas lijepe plocice
Riješio se stolnog PC-a, kupio Lenovo Ideapad Y560 i malo uredio desk.
(ovi mali bijeli zvučnici skupljaju prašinu, a i sestra ih ponekad koristi kad joj se neda spajat mp3 na pojačalo)
Konfiguracije tog laptopa mogu jako varirati.
Kakav je tvoj.
Gdje si kupio stol ili si to stavio neku navlaku preko njega??
Gdje si kupio stol ili si to stavio neku navlaku preko njega??
To je sam radio..
Btw. pitaj ga na PP da ti ivo ne uleti...