- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vi očito ne čitate šta sam napisao stranicu prije?!
Evo od frenda makina,nije otvarana oko 9 godina...hdd-e izvadio jer je rekao da mu prebacim sve na 1 hdd...sve če te vidjeti kako izgleda PC nakon neotvaranja 9 godina.Ujutro idem ga isprašit...imam još 1 komp(star isto oko 9godina) samo kasnije stavim slike.Čudim se što i radi taj komp...sve valja.
Ovaj drugi komp što imam,djeca od susjeda mu pokidala ga,hdd od 3,5GB stvarno močan...sutra idu slike.
mali update!
Izvinjavam se na OT, samo bih ti htio reci da je meni stavljanje jos jednoga 120mm venta jos vise smanjilo temperature na H50 koji se odlicno drzi i po ovoj vrucini! Jedino sto ces ga mozda malo cesce morat otvarat i cistit prasinu, ali ces dobiti i par C dolje!
No ipak evo i par slika...malo starijih djelova..stare kante i malo nove kante...
....nastavak....
P.S.
Neki dan sam sve cupao van i sve detaljno cistio pa nove slike dolaze uskoro. Nikakvi filteri protiv prasine ne pomazu ako imas u stanu psa koji se linja, zivis u prizemlju i komp ti je na podu (niti jedno kuciste tu ne pomaze...imao sam vecinu tzv. "najboljih" kucista dostupnih kod nas po razumnim cijenama pa kazem iz iskustva....te ne pomaze ni usisavanje bar dva puta dnevno i to detaljno)...uglavnom koma!
Trenutno radi ovih vrucina stavljen u jos jedan otvor na Obsidian-u 120mm Scythe KamaFlex vent tako da su sve "rupe" popunjene no i dalje je sve na pristojnoj razini decibela i to zahvaljujuci samoj kvaliteti ventova...te mi nije zao sto sam dao uvijek malo vise love za bolji vent. Jedino razmisljam da sve Kama Flex ventove zamjenim sa Gentle Typhoon-ima posto su GT tisi, a rade odlican propuh te cu to 100% napravit! Nove slike stizu uskoro! 
sorry ali ne razumijem zasto si moj post izbrisao kad su bile slike mog hardvera?samo sam htio ukazat na razliku hladnjaka
Moje isprike.
Nenamjerno sam obrisao tvoj post kad sam brisao ostale.
Još jednom se ispričavam.
Pošto sam već par puta stavio PC, red je na neki drugi "hardver"
:
Novi torrent stroj konačno složen. Pa da vidite na šta liči
. Konfa pod Moj PC, onda druga (server)
Evo moj komp danas premjestao sve komponente u staro malo vece kuciste od novog (koje je sranje...) xD
Cudim se kako sam dobro slozio cable managment a nisam se uopce trudio te je no-name kuciste...
Sad roz prazike cu probati malo moddat case a onda kupujem novi