- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo sam poradio na cable managementu, bolje od ovog nemogu jer je napajanje s donje strane..
takoder su one 2 gumirane rupe popunjene, nemoze ni konac stat unutra :D
Ovo napajanje jednostavno ima 3-4 kabela viska
zaguraj kablove od napajanja ispod ovog kaveza od diska, ljepse ce izgledat
Malo sam poradio na cable managementu, bolje od ovog nemogu jer je napajanje s donje strane..
takoder su one 2 gumirane rupe popunjene, nemoze ni konac stat unutra :D
Ovo napajanje jednostavno ima 3-4 kabela viska
Kaj je to tak loše kućište da se mogu kablovi složiz ?
Evo bratov komp ''mod'' by Dark_Peace , novi modem i satelitska na kompu kao i tv i 180w zvučnici:
1. dio...
Ubjedljivo si najjači na forumu što se tiče "urednosti kablova" ....ahahahaa
Evo bratov komp ''mod'' by Dark_Peace , novi modem i satelitska na kompu kao i tv i 180w zvučnici:
1. dio...
Ubjedljivo si najjači na forumu što se tiče "urednosti kablova" ....ahahahaa
Vjeruj mi još gore izgleda uživo.
Smeće sam počistio, svađajte se preko privatnih poruka. Tema je slike hardvera, pa prema tome, očekuju se slike i eventualno komentari tih slika.
Hvalisanje tipa ''imam sve, samo mi se neda slikati'' ću tretirati kao spam, kao i odgovore na takve poruke i eventualno prepucavanje (ići će kartoni).
Sve plavo...
Uf kraj toliko lijepih stvar, bode ovaj stock hladnjak u oči...
Daj mi reci di si kupio ovu PCI USB x6 karticu pliz...
@The Man
to sam kupio prije jedno 2-3 godine, ne znam di sam uzeo. Imas u Linksu sa 4 utora http://www.links.hr/index.php?naziv=Kontroler+PCI%2C+USB+4%2B1+porta%2C+USB+2.0&option=artikl&id_kategorija=0532&id_artikl=053.200.027
P.S i moja ima 4 usb-a naprijed i jedan iza.
To dobiješ sa matičnama. Ja sam je dobio sa eSATA utorima.
Asonic A-1406
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?part=zag&_command=showItem&item=aso-fw3x1-usb4x1
I have only one simple and tiny question about your neon lights.
Alo bre, disi!
Koliko ti je dug kabel koji ide od svake neonke do onog malog crnog adaptera na koji ih spajaš? Otprilike...
I have only one simple and tiny question about your neon lights.
Alo bre, disi!
Koliko ti je dug kabel koji ide od svake neonke do onog malog crnog adaptera na koji ih spajaš? Otprilike...
otprilike?
izmedju 15 i 20 cm bi ja rekao
Evo izmjerio sam metrom, dužina je točno 30cm.
Evo izmjerio sam metrom, dužina je točno 30cm.
pojedinacnog kablea koji ide od transformatora(?) do neonke?
Da, od startera do neonke, kabal (svaka neonka ima dupli bijeli kabal) je 30cm.
Mene zanima kak je sreden komp iznutra kada je kupljen kao gotova konfa npr u hgspotu vemilu itd..
Jer ja nisam tak mislim nikad kupio komp..
Pa me zanima sta oni tamo naprave sa njime unutra, pa ako je netko dobra dusa da poslikaju to da se "divim"
A nije ti nista posebno, pospoje ti, svezu kabele i negdje ih pomaknu da kolko-tolko ne izgleda kao bomba rucne izrade
Mene zanima kak je sreden komp iznutra kada je kupljen kao gotova konfa npr u hgspotu vemilu itd..
Jer ja nisam tak mislim nikad kupio komp..
Pa me zanima sta oni tamo naprave sa njime unutra, pa ako je netko dobra dusa da poslikaju to da se "divim"
Ništa posebno,sve stave na svoje mjesto kablove niti ne poslože.
Nisam debil da kupim komp u vemil-u hg spot-u il di vec!
Uzeo sam ga u adm-u, sam sam odabrao komonente, odneso im papir, platio i drugi dan doso po komp , i oni su mi iza stavili dve naljepnice, imam njihovu garanciju 2 godine, i ako nesto nadogradujem kupim kod njih i oni mi to besplatno ugrade, tako da nemam razloga bezveze otvarat kuciste pa da pritom izgubim garanciju!
Nisam debil da kupim komp u vemil-u hg spot-u il di vec!
Uzeo sam ga u adm-u, sam sam odabrao komonente, odneso im papir, platio i drugi dan doso po komp , i oni su mi iza stavili dve naljepnice, imam njihovu garanciju 2 godine, i ako nesto nadogradujem kupim kod njih i oni mi to besplatno ugrade, tako da nemam razloga bezveze otvarat kuciste pa da pritom izgubim garanciju!
Spamamo,ti si onda jos vecu gresku napravio!
Ako si vec sam odabrao sve komponente bolje bi bilo da si sam slozis sve u kučište!
Zašto?Sve kablove i komponenta sam naštimaš i složiš kako želis i usput naucis slagati i jos mozes otvarati kuciste kada zelis radi čišćenja prašine ili nadogradnje.
ADM-ove naljepnice se jako lako odljepljuju/ljepe.
RoTT to si dobro rekao, ali se ne kuzim bas da bi sad sam isao sve sastavljat, mislim nije da bas nista ne kuzim al opet, bas da se s tim zaje*avam!
Al opet znam kaj imam u kucistu, nisam kupio gotovu konfu i zadovoljan sam!
Da imam njihove naljepnice vec bi ga ja i otvorio, heheh...