Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.979.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
8 godina
neaktivan
Re: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori
chutac kaže...

Čini mi se da nisi skužio, ali vidjet ćemo u subotu.

Raspakirana samo za dečka 

15 godina
neaktivan

.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
chutac kaže...

.

eto ti ga na....hahahahha...

Origin_Steam: hrka11
12 godina
CookieThrills kaže...
chutac kaže...

Čini mi se da nisi skužio, ali vidjet ćemo u subotu.

Raspakirana samo za dečka 

Svog dečka ??? ili... 

ništa mi se neda
17 godina
Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori

Ajde ekipa nemojte zasrat bar Vi koji imate ženu i klince.

Imamo novu članicu koju zanima HW i lijepo postupajte.

Tko će slagat mašinu? 

13 godina
neaktivan

Kako ono ide... sve što kažete može biti upotrebljeno protiv vas krivo shvaćeno?

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Neš jebat.

12 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ajde ekipa nemojte zasrat bar Vi koji imate ženu i klince.

Tko će slagat mašinu? 

Njen tetak,a moju nema ko slagati mašinu ;(

17 godina
chutac kaže...
toxic kaže...

Neš jebat.

?

Drug ja imam ženu i dvoje klinaca. Ne kužim..

Zadnje što bi htio da se hrpa geekova nabacuje tvojoj ženi/curi na forumu vjeruj mi.

Inace kak postupas s zenama govori o tebi samome.

15 godina
neaktivan

Ja se nikome ne nabacujem...

A kako postupam? Jedino što sam postao da se odnosi na curu je slika psa koji ima polu zatvorene oči.

A kako tko to protumačuje, nisam ja kriv. 

17 godina

kaj nisi ti rekao da zivis u NY a sad ti pise Zagreb ili ? 

12 godina
neaktivan
4mal kaže...

kaj nisi ti rekao da zivis u NY a sad ti pise Zagreb ili ? 

Ma to mi je samo favorite grad di bi htio zivit :D

17 godina

mozda bude jednog dana nikad neznas 

14 godina
intelduo1 kaže...

Malo pojačanje

Bačeni novce na tu karticu s obzirom koji monitor imaš, čak i ona prije je bila overkill.

Pametnije je bilo čekati Voltu i uzeti još jači model za 50% manje novaca, a još pametnije

uložiti novce u nešto što možeš iskoristiti.

ps. ASUS je najskuplji model i ničim ne opravdava tu cijenu, Gigabyte Aorus je bio pravi put.

ps. ali svatko radi sa svojim novcima ili novcima od mame i tate što želi, bez obzira koliko to krivo bilo.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
12 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
intelduo1 kaže...

Malo pojačanje

Bačeni novce na tu karticu s obzirom koji monitor imaš, čak i ona prije je bila overkill.

Pametnije je bilo čekati Voltu i uzeti još jači model za 50% manje novaca, a još pametnije

ps. ASUS je najskuplji model i ničim ne opravdava tu cijenu, Gigabyte Aorus je bio pravi put.

ps. ali svatko radi sa svojim novcima ili novcima od mame i tate što želi, bez obzira koliko to krivo bilo.

Ja sam ga to isto pito na privat zakaj je dao 100 eura vise za asus znaci ja sam uzo MSI 1080 ti zato kaj je 760 eura dok je asus bila 850 eura,a zbog cega je bolja? treči vent a imamo iste temeprature i moja je isto tiha ko asus ne kuzim lol

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 20:58 (Nvidia GTX 680).
14 godina

intelduo1Što je s 10 kn? To daješ onome tko te riješi stare grafičke?

Nvidia GTX 680 Dobro se skupljaju lajkovi, a nisi pokazao ni jednu komponentu

Jesi napokon našeo nekog da ti pomogne složiti komp??

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina

pretpostavljam da je 10 kn to da se vidi da slike nisu s neta...dobra ideja...moglao si stavit somacu....ili je cener ostao kusur od graficke?

toliko para za grafu imas...a nisi kvalitetniji produzni kabel kupio...lol...sala mala...odlicna nvidia...svaka cast

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 23:26 (mariolla79).
14 godina
Valentin17 kaže...
intelduo1 kaže...

Malo pojačanje

Kao prvo, ja se na kompu gotovo uopće ne igram, ovo mi je više za posao, gušt. Planiram uskoro nabaviti 4K monitor, a Giginoj kartici su prosvirali ventilatori i krenula se zagrijavati u mom kućištu, a nastojanja da ju ohladim ventićima nisu baš bila djelotvorna. Opcija da budem 2 tjedna bez kartice nije dolazila u obzir.

Ne dvojim uopće da je Gigabyte možda i bolja kartica od ove, no ova mi je, pored referentne, bila jedina dostupna. 

P.S. Ova će mi se kartica sigurno isplatiti kroz par mjeseci, pa me nije briga iskreno je li Asus, MSI ili Gigabyte jer su sve tri izvrsne. Hladna je, tiha, izvrsno radi i dobro izgleda 

12 godina

onda na reklamaciju i doplatis za strix i u sli

razorblade
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

intelduo1Što je s 10 kn? To daješ onome tko te riješi stare grafičke?

Nvidia GTX 680 Dobro se skupljaju lajkovi, a nisi pokazao ni jednu komponentu

Jesi napokon našeo nekog da ti pomogne složiti komp??

Našo evo slike sutra ti dam video CyberDemonVZ  ;) OTPAKIRAVANJA kad skidam celofan 

HD http://i.imgur.com/kJklMTj.jpg

14 godina
mariolla79 kaže...

pretpostavljam da je 10 kn to da se vidi da slike nisu s neta...dobra ideja...moglao si stavit somacu....ili je cener ostao kusur od graficke?

toliko para za grafu imas...a nisi kvalitetniji produzni kabel kupio...lol...sala mala...odlicna nvidia...svaka cast

A tek da vidiš utičnicu, produžni je mila majka... Za dva tri mjeseca strixica dobiva blizanku, pa budemo vidjeli kako to sve fercera na 4k monitoru. Napikirao sam Asusa PG348Q... Ako dotad izađe još nešto zanimljivo... nikad se ne zna

14 godina
intelduo1 kaže...

ovo mi je više za posao, gušt.

Ajme da i ovo vidim, za koji posao tebi treba GTX 1080 Ti kartica, a da nije dovoljna npr. GTX 1060 ili GTX 1050 Ti??? 

ps. kad izađe Volta model jači od te tvoje za oko 4000 kn, izgubit ćeš bespotrebno 3000-3500 kn samo tako, a meni to odgovara

jer svaka mušterija sa jeftinom karticom dobro dođe, isto sam radio sa GTX 980 Ti, pa ću isto raditi i sa GTX 1080 Ti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 6:43 (Valentin17).
17 godina
Valentin17 kaže...
intelduo1 kaže...

Ajme da i ovo vidim, za koji posao tebi treba GTX 1080 Ti kartica, a da nije dovoljna npr. GTX 1060 ili GTX 1050 Ti??? 

ps. kad izađe Volta model jači od te tvoje za oko 4000 kn, izgubit ćeš bespotrebno 3000-3500 kn samo tako, a meni to odgovara

jer svaka mušterija sa jeftinom karticom dobro dođe, isto sam radio sa GTX 980 Ti, pa ću isto raditi i sa GTX 1080 Ti.

Nisi valjda ozbiljan po pitnaju ovoga?

14 godina
Valentin17 kaže...
intelduo1 kaže...

Ne bih ovo komentirao.

A kad izađe model nakon Volte, jači od nje za 40 %, pojest ću se jer sam Voltu platio 7k, a sad imam te performanse za 4.

Iz ovog tvog posta mi ima smisla jedino to da si potencijalni kupac mog Ti-ja kad za to dođe vrijeme. 

14 godina
intelduo1 kaže...
A kad izađe model nakon Volte, jači od nje za 40 %, pojest ću se jer sam Voltu platio 7k, a sad imam te performanse za 4

Duži period čekanja, a Volta je pred vratima i neće se morati dugo čekati, velika je razlika između godinu i pol i pola godine.

Nećeš komentirati kad bi se vjerojatno osramotio, jednostavno reci kako je, ne znaš kamo s novcima, pa ih ulažeš u krive stvari,

bolje da si uzeo monitor više rezolucije od 1080P jer i sa GTX 1070 se da igrati na 4k, treba samo fino podesiti detalje,

dođe Volta i uzmeš model koji može zaključati 60 FPSa na 4k, GTX 1080 Ti to ne može, niti će ikada moći.

ps. budeš ti nju dao ako ti namjera bude bila prodaja za male novce, nebitno bio kupac ja ili netko moje vrste.

12 godina

mariolla79

Miner kojem si prodao 480 zivi u HR? Btw. jesi razmisljao o polovnoj 1070 za ~3K kn?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 12:11 (The_Fichek).
15 godina
neaktivan

intelduo1

Ajme koji si ti sretnik, kupiš grafičku i dobiš 10Kn sa njom, od kud kinezu 10Kn i kako on zna da baš ta grafička ide u Hrv da je ubacio 10Kn u bundle

Možda nebu dost za čevape, al imaš za taman za pivu kad složiš komp

10 godina
odjavljen

mario

kako se taj cpu ponasa sa tom grafom, mislim da bi prvo trebao CPU riješit jer nema smisla stavit 10x skuplju grafiku na cpu star 10 godina

Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra u tolikoj mjeri da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja.
14 godina
1BIT kaže...

intelduo1

Ajme koji si ti sretnik, kupiš grafičku i dobiš 10Kn sa njom, od kud kinezu 10Kn i kako on zna da baš ta grafička ide u Hrv da je ubacio 10Kn u bundle

Možda nebu dost za čevape, al imaš za taman za pivu kad složiš komp

S tih 10 kn sam se taman osvježio nakon ugradnje 

12 godina

Da taj miner zivi u zagrebu...tj vise njih su mi nudili vise od 2200 koliko sam trazio samo da njima prodam....gledam po ab proc se dize do max 75 posto a grafa je zakucana na 99 i 100....ja nisam opterecen s bn tako da ce izdrzat tako dok poslje mora u 8 mjesecu ne legne ryzen platforma do kraja...i onda barem 3 godine miran...jedino neznam zasto sam dobio 6 td....najvjerojatnije zbog nabijanja cijene za rx....ali ako mogu drugi iskoristit situaciju onda mogu i ja...tak i onak sam mislio kupit u startu nv....mislio sam i 1070 ali mislim da je za fhd monitor na 60 herca i ova taman...radje kupim rame nego dodajem jos 500 kn za 1070

razorblade
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice