Oš trade? :D
I MEMORIJA
O MA GOD,od kud?!?
??
men ti tvoji hladnjaci za ram ružni za poludit
Kako kome, to je stvar ukusa...
Oš trade? :D
I MEMORIJA
O MA GOD,od kud?!?
??
U potpunosti se slazem s tobom sve je stvar ukusa.
Pita kolegu FakeDeath, a ne tebe.
Pogledaj datum posta.
pokrij ga dekom,da se ne vidi
onjegin...bit ce i boljeg hw...nemaju svi para odmah za high end..nebrini...bitno da te sluzi
Ah,lol.
A zatim po redu;
Prvo pogledajte datum kada sam ja napisao.
Zatim pogledajte kada je Strm postao slike.
A zatim procitajte post iznad mojeg kojeg sam spomenuo u prvom koraku.
Ako baš moram komentirat sliku rama od Strma,ostat cu suzdrzan i reci da je stvar ukusa.
EDIT:Ovo od Onjegina ide u arhivu,imam ideju.
Meni su ti hladnjaci predobri, i sam ih koristim-uz vizualno kompatibilan hardver izgledaju odlično.
Slike su malo stare, ali vidi se na što mislim.
meni to nikako dobro ne izgleda, jos pogotovo ispod zeleni pcb rama, sva sreca pa ima hyperx fury ram koji odlicno izgleda sa crnim pcb.
Evo još malo od mene ^^
1x 1gb HDD Caviar black
Mogu razumjeti ako si uzeo Black zbog 5 godina garancije,
ali za te novce imaš 2TB Toshibu.
Gledam garanciju jer sam u prošlosti ima loša iskustva sa toshibinim diskom. 5 godina je 5 godina :)
A u prošlosti, meni 3TB Toshiba radi od dana kad je kupljen, jedino gasim svakim mjesec dana da ga malo ispušem.
A u prošlosti, meni 3TB Toshiba radi od dana kad je kupljen, jedino gasim svakim mjesec dana da ga malo ispušem.
Znaš ono kad se opečeš? :P
Lol, da komp ispušem. Bio sam u velikoj žurbi.
Strm česalj ti je ludnica!
Hahaha, imam jedan viška pa ču probat čuku počešljat
3 | Da |
---|---|
6 | Ne |
Kicozu, tko je ova ženska na avataru?
Briana Lee Xo
Kicozu, tko je ova ženska na avataru?
Briana Lee Xo
@Tiby sad šalji kod autolimara,malo farbe nabacit da ne narušava atmosferu u kućištu :P
@Tiby sad šalji kod autolimara,malo farbe nabacit da ne narušava atmosferu u kućištu :P
Koje farbe?
Ja sam ti daltonist, boli te koljeno za boju ako dobro i tiho obavljaju svoje poslove.
Nekima su boje ružne, nekima ljepe sve zavisi do ukusa.
Sada tek saznao. Tnx!
Strm, hvala!
No, nije baš aktivna
Strm, hvala!
No, nije baš aktivna
pasivna je dosta,nekidan ja sve morao da radim sam
Je, teško pridonosi kada je slika na ekranu
Zašto WD black nije naisplativiji za storage? Ja ga imam u kombinaciji sa ssd om i zadovoljan sam maksimalno.
Zašto WD black nije naisplativiji za storage? Ja ga imam u kombinaciji sa ssd om i zadovoljan sam maksimalno.
I ja imam tu kombinaciju i također sam zadovoljan. Malo je viša cijena po GB i potrošnja u odnosu na recimo caviar green ili neki sličan.
Zato jer ne igra neku ulogu dali ćeš ti pokrenuti neki film za 0.2sec ili za 0.3sec, a i na kraju krajeva to opet ovisi o SSDu, odnosno main driveu na kojem je program.
Black nije uopće isplativ, zato jer nije puno brži od "običnog" HDDa, a dosta je skuplji,
WD caviar black je naisplativiji za storage ukoliko je najpouzdaniji, a dužina gare nas u to pokušava uvjeriti. Ali opet ako krepa, a podaci odu u nepovrat, gara nije prevelika utjeha.
WD caviar black je naisplativiji za storage ukoliko je najpouzdaniji, a dužina gare nas u to pokušava uvjeriti. Ali opet ako krepa, a podaci odu u nepovrat, gara nije prevelika utjeha.
najbolji, najpouzdaniji wd hard! zato i tolika cijena, blue i green dolaze kao na traci na spasavanje!lp
najbolji, najpouzdaniji wd hard!
Iznenadio bi se koliko si u krivu, postotak kvarova je veći nego kod Blue (provjerio osobno), a
nekima je disk i bučan u radu.
Jedini plus je 5 godina garancije, backup kao i kod svakoga diska je obavezan,
inače za 600 kn imaš SSHD koji ipak kakav god bio je brži od Blacka, još samo
da dolazi s 5 godina garancije i da vidiš.
Inače u danjašnje SSD doba, Black baš i nema svoju primjenu kako je imao nekada.