Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.974.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
14 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
roby27 kaže...

Moraš navalit kao

na prašinu he he {#}

Ma taj PC je bio čist u usporedbi s

.

12 godina
roby27 kaže...

picajzla0707

Moraš navalit kao

na prašinu he he {#}

ahahahaha, al me nasmijao - baš je dobar

i ono s četkicom mi je dobra fora, isto sam i ja napravio - počeo čistit s četkicom i odustao - što ode sa sprejem - ode i bok, bitno da se hladnjaci ne zaštopaju

edit: za ovaj drugi video - vjerojatno komp iz neke cementare ili pilane

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 9:41 (picajzla0707).
13 godina
protjeran
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

Ivanjino96 sry ali meni ta tvoja podloska izgleda kao neka kopija!{#} niti šavovi izgledaju isto  a niti otisak! imao sam 2x control (sad imam "M") i neizgleda tako da me yebes!

ivanjino ivanjino
vs
originjal:) originjal:)
 {#}LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 17:04 (Stjepanj).
14 godina
Stjepanj kaže...

Ivanjino96 sry ali meni ta tvoja podloska izgleda kao neka kopija!{#} niti šavovi izgledaju isto  a niti otisak! imao sam 2x control (sad imam "M") i neizgleda tako da me yebes!

Jesi pospan ili si se napio na putu s posla (možda škola-popravni neki bio, ne znam)? {#}

Čovjek kaže: "Došla mi eBay verzija podloge i za te pare mi se čini odlična. ", naglasak na eBay verzija podloge,

meni u prijevodu to znači kopija, a i ovo "za te pare mi se čini odlična" govori isto.

Samo lagano, pročitaj prvo s razumijevanjem, onda piši.

TDovi koji slijede nisu od mene.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 17:14 (Valentin17).
13 godina
protjeran

pa obicno je na ebayu sve jeftinije nego kod nas, od kud bi ja to trebao shvatiti? citaj s razumijevanjem? ma zamisli, onda bi ovdje za min 50% poruka trebala baba gatara{#} a gle cuda nitkome to nisam napisao! super kopija je, nisam znao! hvala do neba!

i zanima me koliko je to jeftinije i dali je netko to usporedio uopce s originalom! control i speed su vrh!

14 godina
Stjepanj kaže...

pa obicno je na ebayu sve jeftinije nego kod nas, od kud bi ja to trebao shvatiti? citaj s razumijevanjem? ma zamisli, onda bi ovdje za min 50% poruka trebala baba gatara{#} a gle cuda nitkome to nisam napisao! super kopija je, nisam znao! hvala do neba!

i zanima me koliko je to jeftinije i dali je netko to usporedio uopce s originalom! control i speed su vrh!

Platio sam ju 47 kn i to je size M

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
13 godina
protjeran

hvala, jel zaista valja cemu?, pitam zbog gruboce!

14 godina
Stjepanj kaže...

onda bi ovdje za min 50% poruka trebala baba gatara{#}

Ne znam za tebe i tvoje poznavanje jezika, ali ja razumijem ama baš sve, da pišu Turski, onda...., ovako. {#}

Vidiš da ni sad nisam pogriješio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 17:42 (Valentin17).
14 godina
Stjepanj kaže...

hvala, jel zaista valja cemu?, pitam zbog gruboce!

Imao sam do sada Razer Destructor ona je plastična bila tak da mi je sada mekana ova. Nisam do sada imao nikada tu platnenu podlogu, ovo sam uzeo samo zato što čekam Corsair MM400.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
16 godina
Stjepanj kaže...

Ja imam dvije stare već skoro 2 godine, mislim da su L veličina i control verzija, platio sam $10 svaku i zbilja nisam siguran je li original ili kopija. Starija verzija je, pa nema tih šavova,ali bez obzira na to se još drži, a uspoređivao sam je s frendovom kupljenom u dućanu i nisam primjetio nikakvu razliku.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

nece uploadat sliku -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 18:40 (Almin94).
13 godina
neaktivan

Cemu toliki hate??

Ako vama slusalice ne valjaju ne znaci da su njemu lose.Ako mu se svida neka si kupi...

14 godina
coso9288 kaže...

Cemu toliki hate??

Ako vama slusalice ne valjaju ne znaci da su njemu lose.Ako mu se svida neka si kupi...

Slika, samo kutije a kutija nije hw, zar ne?

Tko zna nutra je možda cigla...{#}

14 godina
Tiby kaže...
Slika, samo kutije a kutija nije hw, zar ne?

Tko zna nutra je možda cigla...{#}

Dobro je, da ne moram samo ja ispadat zločest. {#}

14 godina
Valentin17 kaže...

Dobro je, da ne moram samo ja ispadat zločest. {#}

Ok budem ja malo podnio tereta...{#}

Mislim kako to ne spada pod zloču jer smo već raspravljali 1000 puta o kutijama, možda čovjek nije uspio registrirati a ekipa po defaultu odmah navali s TD.

14 godina
Tiby kaže...

možda čovjek nije uspio registrirati a ekipa po defaultu odmah navali s TD.

Ma navali ekipa na sve, kao živine su. {#}

Što fali ovoj podlogi za miša, ako je čovjeku OK, zašto i meni onda ne bi bila, dao sam mu TU odmah,

a pogle koliko je TDa dobio.

U temi sa slikama nikad nikome nisam dao TD, svatko ima ono što želi, ako je njemu to ok, pa i meni je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 12:18 (Valentin17).
13 godina
neaktivan

Zaboravio sam na kutiju.Znam da ljudi ne vole Beats pa sam pomislio da je zbog toga..

{#}

13 godina
coso9288 kaže...

Zaboravio sam na kutiju.Znam da ljudi ne vole Beats pa sam pomislio da je zbog toga..

{#}

Ljudi inače vole Beats, ali forumaši ne baš. :)

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
Valentin17 kaže...
Tiby kaže...

možda čovjek nije uspio registrirati a ekipa po defaultu odmah navali s TD.

Ma navali ekipa na sve, kao živine su. {#}

Što fali ovoj podlogi za miša, ako je čovjeku OK, zašto i meni onda ne bi bila, dao sam mu TU odmah,

a pogle koliko je TDa dobio.

U temi sa slikama nikad nikome nisam dao TD, svatko ima ono što želi, ako je njemu to ok, pa i meni je.

da "navale ko živina" {#}

a posebno se to događa pojedinim osobama, kad se samo pojave na forumu na njih se td-ovi lijepe ko muhe na govno i začas s jednim postom uđe u dvoznamenkasto - da postoji i tu neka statistika, mislim da bi neki već prebacivali milijunske cifre u td-ovima

e sad, koliko god to ne značilo baš nešto, neki bi se ipak trebali zamisliti zašto su baš oni uvijek "govnasti"

14 godina

Ja uvik na muljavu sliku dajem TD,a svi peglaju kao one neke cigle od mobitela sa 16 miljardi pixela!

AUDIOFIL
11 godina
volegradele kaže...

Ja uvik na muljavu sliku dajem TD,a svi peglaju kao one neke cigle od mobitela sa 16 miljardi pixela!

Jel ti onda život potpuniji?

steam: bevis6
14 godina

DA život mi je potpuniji,a ti guštaj u muljavim slikama,stvarno nema ništa bolje od slike koja izgleda kao da gledaš kroz prozor autobusa,ne kužim šta se čudite!?

Ne tražim da profesionalac slika,ali normalna slika bih bila OK!

AUDIOFIL
12 godina
volegradele kaže...

DA život mi je potpuniji,a ti guštaj u muljavim slikama,stvarno nema ništa bolje od slike koja izgleda kao da gledaš kroz prozor autobusa,ne kužim šta se čudite!?

Ne tražim da profesionalac slika,ali normalna slika bih bila OK!

čuj, nekad jednostavno ne možeš uslikati bolje

ja primjerice mogu fotkati jedino mobitelom koji nema ledicu pa čak niti autofokus i onda kako ispadne ispadne, jegiba

14 godina

Meni je osobno žao forumaša koji je kupio Beats. Zašto? Pa prvo, za te pare možeš kupiti 2x bolje slušalice koje su barem 2x udobnije i imaju 2x bolji zvuk. Beats samo ima full bass napičen da ti mozak kroz nos izađe, a visoki tonovi su toliko muljavi da imaš osječaj kao da si zvučnik u vodu stavio, totalno izvan balansa između tonova. Nadalje, imaju PROSJEČNU kvalitetu izrade ta te pare, a za TE pare možeš dobiti iznadprosječnu kvalitetu. Te slušalice ili uzimaju da me izvineš budale, koje nikad nisu čule za druge marke ili one budale koje neznaju kak prave sluške zvuče. Ja, naprimjer, kao DJ ((Ništa nemiksam, nego uporavljam misketom za razglas)) namjenjao sam dosta slušalica jer mi nijedne nisu odgovarale. Među njima su se našle i beats, koje sam nakon 30min koncerta prodao nekom random liku za 50Kn, tek toliko da za te pare kupim neke sluške u kineskoj koje su bolje od tog shita. I da, inače ih ljudi vole, i one su dobro prepoznate u društvu, no ja nebi tolike pare bacil radi društva i večernjih šetnji, radi bi si kupil neke sluške koje su kak spada i vrjede onoliko koliko sam ih platio. :Db

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 13:53 (Strm).
13 godina

Nikad nam ne bi trebalo biti žao kolega koji su sretni sa svojim hardwareom, pa makar im nekad i slike bile mutne. :)

coffe,coffe,coffe.....
14 godina

Naravno da mi ih nije žao,ali ja stvarno guštam kad si netko nešto kupi,i još opali par dobri slika,zar je to toliki grijeh!?{#}

AUDIOFIL
14 godina

micrO

Isto jedan SSd bi dušu dao,nisu ni toliko skupi!!{#}

AUDIOFIL
13 godina
volegradele kaže...

Naravno da mi ih nije žao,ali ja stvarno guštam kad si netko nešto kupi,i još opali par dobri slika,zar je to toliki grijeh!?{#}

Post se odnosio na kolegu kojem je žao drugog forumaša koji kupio određene sluše da se počasti.

Ovo za mutne slike je bila zezancija, naravno da je lipše vidit dobru sliku hardwarea nego mutnu, al to su njihove slike a ne moje, pa me to ne dira.

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
odjavljen

Ja se slažem sa Stromom, zato jer je točno tako. Neudobne su, teške, ali ono najvažnije je, imaju katastrofalan zvuk. Naravno, ima jako puno ljudi kojima taj zvuk odgovara, ali ona nema potrebe da se baci 2000kn na ime nego se lijepo uzmu neke slušalice za 100-200kn i dobit će se ista odnosno bolja razina zvuka. A i jedini razlog zašto današnja "klinjarija" kupuje te slušalice je baš zbog izgleda, pa se često zna vidjeti kako ih po gradu nose "unplugged" i onako za vratom, jedna sluška na glavi itd. Pogledajte si video od MKBHDa na bilo koje Beats slušalice, čisto da nebi bilo da govorim samo iz "hejta". 

Na kraju krajeva, svatko kupuje što voli, ja obožavam kvalitetan zvuk pa mi na kraju pameti nije da si kupim Beats, netko obožava dobar "look" i teško pati na ime (takozvani porez na budale) pa kupuje Beats, moj novac ja kupujem što želim, vaš novac, kupujte što želite. Ako je taj netko zadovoljan sa kupljenim onda sam i ja... 

I Strm, meni se čini da si ti imao fejk Beats (iako nije neka razlika) zato jer baciti cca. 2000kn u vjetar je glupost. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 7:30 (Deawood).
13 godina

Slažem se s tobom i strm-om u vezi "bang for buck" kategorije i sluša, vjerojatno i zvuka(iako je ovo krajnje individualno). 

Ne želim filozofirati, nego mislim ukoliko hardware ispunjava svrhu za koju je proizveden i za koju ga se koristi, onda je izvršeno sve za što je predodređen. Ako još nekoga usrećuje pri kupnji ili korištenju, to je za mene viši cilj.

coffe,coffe,coffe.....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice