Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.974.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
17 godina
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

@Stjepanj ček ček na 24" pri FullHD ti je nekako zrnata slika(naspram 22") pa si se odlučio uzeti 27" isto FullHD ? {#}

13 godina
protjeran
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Master Z kaže...

@Stjepanj ček ček na 24" pri FullHD ti je nekako zrnata slika(naspram 22") pa si se odlučio uzeti 27" isto FullHD ? {#}

kad je vec zrnato na 24" reko onda cu uzeti vecu dijagonalu! monitor je strava u svakom slucaju! pogledaj recenzije i sam sam se iznenadio kad sam ga upalio koliko je dobar!

i da na 22" piksel se ne vidi dok na 24 itekako! lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 16:13 (Stjepanj).
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

A na 27"? {#}

13 godina
protjeran
Penryn kaže...
Stjepanj kaže...

A na 27"? {#}

Pa vidi se i na 27" naravno, zato nisam uzeo 24!
14 godina

Taj benQ od 27" izgleda isto kao moj od 22" xD

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 19:07 (Strm).
14 godina
Strm kaže...

{#}

14 godina
Valentin17 kaže...
Strm kaže...

{#}

Mislim na izgled, ne kvalitetu ekrana ili fičere...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
13 godina
protjeran
Preporucili su ga ljudi koji se "kuze" u monitore(ovdje na bagu naravno)i monitor je strava za te novce! Doslovno nema recenzije di ovaj lcd tocnije hibrid tn i ips(najbolje od jednog i drugog) nije dobio ocjene manje od 90-95%! Evo i sad sam se sam uvjerio u to da je odlican! Svaka preporuka!!lp
13 godina
protjeran

Reedy jel to ona razerova tipkovnica na kojoj se tipke pomicu u sve strane koda ce poispadati{#}? probao sam neku mehanicku od 1000 i nekaj kuna! kakvo njesra!

16 godina
Stjepanj kaže...

Reedy jel to ona razerova tipkovnica na kojoj se tipke pomicu u sve strane koda ce poispadati{#}? probao sam neku mehanicku od 1000 i nekaj kuna! kakvo njesra!

Aj ohladi više s tim pljuvanjem. Mehaničke tipkovnice su superiorne u apsolutno svakom pogledu. Shvatili smo, tebi ne odgovaraju. Super. 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Stjepanj kaže...

Oprosti, ali stvarno ne znam o čemu pričaš, tipkovnica je super. :) clicky clicky clicky clicky clicky clicky :))

13 godina
protjeran

zaboli te, imam pravo pitati i komentirati kaj god hocu! pitao sam jel to ta tipkovnica od 1000+kn? no od tebe nisam dobio odgovor pa sam sam provjerio, dakle nije! tako da ohladi! kad doznam tocno koja je to meni sugava meh, tipkovnica od 1000+ kn na kojoj tipke skoro ispadaju od nekakvog lufta u sve 4 strane javim ti! evo tebi su svete kakve god bile meni ne, znas onu "nije zlato sve sto sija"{#}! lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 21:07 (Stjepanj).
16 godina
Stjepanj kaže...

pitao sam jel to ta tipkovnica od 1000+kn? no od tebe nisam dobio odgovor pa sam sam provjerio, dakle nije!

Ne, nisi. Pitao si "jel to ona razerova tipkovnica na kojoj se tipke pomicu u sve strane koda ce poispadati". Nisam čuo da takvu proizvode, dakle očigledno se radi o provokaciji. Ne trebam niti reći da je čovjek u postu napisao o kojoj se tipkovnici radi. 

S obzirom da sumnjam da si ciljao na DeathStalker model, koji ima membranske tipke kratkog hoda, to je jedina Razerova tipkovnica koja ima tu cijenu (1000+ kn), samo u Ultimate izvedbi, koja se po samim tipkama uopće ne razlikuje. Dakle, očigledno si se referirao na tu tipkovnicu.

Stjepanj kaže...

kad doznam tocno koja je to meni sugava meh, tipkovnica od 1000+ kn na kojoj tipke skoro ispadaju od nekakvog lufta u sve 4 strane javim ti!

Ne trebaš se truditi. Doista me ne zanima.

Stjepanj kaže...

evo tebi su svete kakve god bile meni ne, znas onu "nije zlato sve sto sija"{#}! lp

Malo manje stavljati riječi u usta, pa će i rasprava biti kvalitetnija. Nemaš blage veze kakvo je moje mišljenje o meh. tipkovicama.

13 godina
protjeran

dobro imas pravo{#}! ali istina ne volim ih! najprecjenjenija stvar sto postoji! zato malo popi7dim na njih!lp

16 godina
Stjepanj kaže...

dobro imas pravo{#}! ali istina ne volim ih! najprecjenjenija stvar sto postoji! zato malo popi7dim na njih!lp

I to je sasvim OK. Tebi osobno ne odgovaraju i sve 5. Međutim, tržište postoji i nekim ljudima je razlika ogromna. To što tebi osobno ne odgovara ne znači da se radi o lošem proizvodu...

Da su precijenjene to stoji. 

14 godina
odjavljen

Ne nužno, meni je moja mehanička tipkovnica savršena, želim clean & simple, bez nekakvih LEDica, dodatnih tipka i slično, a što je najbolje, košta samo 600kn.

16 godina
Deawood kaže...

Ne nužno, meni je moja mehanička tipkovnica savršena, želim clean & simple, bez nekakvih LEDica, dodatnih tipka i slično, a što je najbolje, košta samo 600kn.

Samo? Srsly?

Treba krenuti u biznis s time kad ne vidite nikakav problem u tim ciframa..

14 godina
odjavljen

Gledaj, tu ugodnost koju mi mehanička tipkovnica daje i kvalitetu sam spreman platiti 600kn. Doslovno me razmazila, kad probam neku membransku, neovisno dali košta 100 ili 500kn, jednostavno nemogu pisati, nekako je presterilan osjećaj.

Osim ugodnosti, tu je i prije navedena kvaliteta. 600kn, okej, za tipkovnicu je to relativno visoka cijena, ali s obzirom da sam od kupovine ove mehaničke tipkovnice za 600kn inaće već kupio 2 membranske jer je nešto crklo, definitivno se isplati.

13 godina
protjeran

Tiby super zgleda{#} jedino ovi gadni noctua fanovi bodu u oci!

i jedno pitanje kak si stavio da ti fanovi rade? da upuhuju zrak u kuciste ili izbacuju?

14 godina
Stjepanj kaže...

Tiby super zgleda{#} jedino ovi gadni noctua fanovi bodu u oci!

i jedno pitanje kak si stavio da ti fanovi rade? da upuhuju zrak u kuciste ili izbacuju?

Ružni smo i mi pa živimo...{#}

Izbacuju tj. vuku preko radijatora van, kad okrenem dobijem stupanj dva manje na cpu ali zato mbo i gpu pokupe i do 10 stupnjeva veće temperature.

13 godina
protjeran

da to me zanimalo tx!, jer ak ventovi udaraju drito po rebrima hladenje je daleko bolje, naravno nemoras se zamarati time sto si obrnuto napravio no kod overkloka haswella je itekako vazno! kod mene je drasticna promjena u temperaturi mozda zbog single sistema!lp

15 godina

Entropija: 

Jako lijepo :). Ja ducky shine 2 koristim vec nekih 16 mjeseci, uz redovito ciscenje izgleda kao prvi dan kad je kupljena... a i feel je jednako fenomenalan. Neunistiva igracka i meni osobno je bio isplativ buy koliko god skupo bilo (y) 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
picajzla0707 kaže...

Prvo čišćenje nakon nadogradnje proca i matične, pa čisto da bacim prve fotke

A mogao si i malo "šumu" srediti da se ne izgubiš u njoj.{#}

12 godina
Valentin17 kaže...
picajzla0707 kaže...

Prvo čišćenje nakon nadogradnje proca i matične, pa čisto da bacim prve fotke

A mogao si i malo "šumu" srediti da se ne izgubiš u njoj.{#}

pokušao sam, ali je kućište katastrofa za "šumske" radove ili je nemam dobre ideje

nešto kablova što se moglo provučeno je odozada, no ssd i hdd se ne mogu okrenuti prema nazad pa nemam ideje kako provući sata kablove

njihovi kablovi od napajanja i od napajanja za grafu su valjda i jedino što sam uspio provući odozada

no, koliko toliko sam oslobodio donji dio prostora da od prednjeg venta imam nesmetani protok zraka

nadam se uskoro jednog fractala bocnuti i neko modularno napajanje, pa bi to trebalo biti bolje

14 godina
picajzla0707 kaže...
pokušao sam, ali je kućište katastrofa za "šumske" radove

Možda trebaš "bolji" alat, malo porežeš i prorijediš šumu. Ha ha, šala mala. {#}

13 godina
protjeran

picajzla0707 nekuzim kaj prvo ciscenje? sad bus ponovno skidao to sve i cistio pa stavio onda slike ili? a stavio si gajnc novu plocu i cpu...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 13:45 (Stjepanj).
12 godina
Stjepanj kaže...

picajzla0707 nekuzim kaj prvo ciscenje? sad bus ponovno skidao to sve i cistio pa stavio onda slike ili? a stavio si gajnc novu plocu i cpu...{#}

ma kad sam to složio prije dva mjeseca nije mi palo na pamet fotkati, pa eto fotkam sada

a što se čišćenja tiče, više sam išao pogledati situaciju sa prašinom jer je ovo šugavo kućište kao s mesh prednjom stranicom i filterima za prašinu, a ustvari je sve ofrlje složeno i još s ogromnom rupom s donje strane prednje stranice, odmah ispod ventilatora

malo sam to modao, zatvorio tu rupu kroz koju je vent vukao zrak i prašinu umjesto kroz mesh i filtere, skinuo mesh ispred venta, stavio filter kako spada i prepravio da mesh klikne na magnete

uglavnom, sitne prepravke da manje prašine ulazi i mogu reći da sam zadovoljan jer nakon dva mjeseca sada ima puno manje prašine nego što bi to bilo prije

13 godina

@picajzla0707 uloži prve novce u novo kućište , meni nakon 8 mjeseci ne bude ni 1/4 prašnjav kao tvoj nakon 2 mjeseca . 

12 godina
Rucipe kaže...

@picajzla0707 uloži prve novce u novo kućište , meni nakon 8 mjeseci ne bude ni 1/4 prašnjav kao tvoj nakon 2 mjeseca . 

to i je plan, no sve ovisi i o uvjetima oko njega

dvoje djece i pseto non stop trčkaju po vani i unutra, dvije vjeverice, dvije papige (i dvije kornjače, ali one valjda ne prašinaju u akvariju, hehe), odma preko puta susjed već dvije godine gradi kuću i non stop nešto drndaju po gradilištu

ne bi vjerovao koliko se svaki dan pomete prašine i koliko je drugi dan opet ima za pomesti, a komp u dnevnom boravku blizu poda i radi bar 18 sati non-stop i vuče svu tu prašinu, a u krajnjem slučaju nisam niti sad niti prije dva mjeseca "oprao" kućište nego samo s većega usisao i ispuhao hladnjake, dok je onaj tanki sloj prašine ostao jer ga usisavač ne može pokupiti

12 godina

picajzla0707

Moraš navalit kao

na prašinu he he {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice