Farbaj to!
500R rastavis za 10min,sredis si nekakvu boju,i sa kistom sredis!
Farbaj to!
500R rastavis za 10min,sredis si nekakvu boju,i sa kistom sredis!
ma ja zadovoljan i s folijom :)
hvala
@duma
fakat ova mb izgleda jakoooo mala u case-u...no offence case je strava,trebao si ofarbat ga u crno iznutra..smanjilo bi dojam velicine
Da...ali sada su na akciji u sonusu http://sonusart.hr/product.aspx?p=953
Da...ali sada su na akciji u sonusu http://sonusart.hr/product.aspx?p=953
Za tu lovu, dolaze li sa rezervnim jastučićima, gore na obujmu za glavu i slušaličnim - jer to prvo ode.
imamo po studiju prilično ozbiljnih sliški od beyer dynamica, akg i audio technice i svima se
raspali (valjda od masnoće s kose ili preparata za nju) ti dijelovi. Naglavni dio je posebno problem,
jer mislim da ni na ebayu nema zamjene ni načina da se to zamijeni :/
BOGDO izuzetno uredan stol i sve ljepo posloženo, svaka čast
Hvala kolega forumaš @Robert_84.
Shevshi dosta veliko kučište,ali nekako mi je isto draže-lipše stari Graphite t600,ja sam se mislio kupit novi model,ali ipak mislim da ću zadržat stari još neko vrijeme!!
možda jedino boju promijenim!
Shevshi preljepa kanta.
@Strider-X
Jel se radi o zamjeni u servisu ili? Na koju foru si uspio dobiti GTX780 u zamjenu za GTX680 ako je servis, nadoplata ili 1:1? ...obicno su isle GTX770 ako rikne GTX680.
ako imaš nekoga koga znaš u dućano, a netko treći plaća (recimo Links ili hgspot), dovoljan je samo + - račun, i pokrije se razlika...
financijski sve štima..... naprimjer ta 680 je u biti mogla koštat više nego danas 780 :)
Prosjecna dob COD igraca :D
Tema mjenja naziv u Slike vaše djece i rodbine . Hahahaha
Strm koja gromada bakra, stari imaš priliku okrenuti lovu...
Za fotkanje samo se moli neka Bakša ovo ne vidi jer si zgorio.
Hahahahaha xD Moram priznati da dosta dobro radi, io je neki thermaltake kuler jer sam maloprije dobil njegov vent na kojem piše thermaltake xD
Da to je stari Thermaltake SILENT 775 CL-P0092 ;)
Vent zakon izgleda :D
Da to je stari Thermaltake SILENT 775 CL-P0092 ;)
Vent zakon izgleda :D
Ovaj moj je u katastrofalnom stanju xD Budem poslikao kak spada kad ga sklopim namontiram :D
Čovječe ova djeca imaju razvijen novi gen. Kad sjednu za tipkovnicu prvi put, prste već namještaju na WASD
@fear619. Kao da je tx650 znao da ima još 3mj do isteka gare. Imaš sreće u nesreći, kao i ja. Moj je izdahnuo nakon cca 3ipo godine.
da^^
već sam gledao rm650 i odem u trgovinu da vidim kad može doći i na ulazuu trgovinu mi dođe do mozga da corsair ima 5 godina jamstva.
jipi kaje :)
kriva tema ^^
also stavi vent na drugu stranu da ti puše prema stražnjoj
strani
kriva tema ^^
also stavi vent na drugu stranu da ti puše prema stražnjoj
strani
Oh god, vidi stvarno sam kontra okrenuo bravo ja ... "pitanja & odgovori" .... neznam što mi je, očito sam umoran ....