Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.971
|
čitano: 1.944.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

jel nije to svjetlo iz ventilatora? 

Inače, imam u svom kompu jedan bijeli strip -- http://www.ebay.com/sch/i.html?_stpos=&_sop=15&_fcid=53&gbr=1&_localstpos=&_sacat=0&_nkw=led+strip&_clu=2&rt=nc&LH_BIN=1 . Pripremi dolar i u šoping. Spaja se na molex, 12v, ima ljepljivu jednu stranu i to je to. 

14 godina
neaktivan

@mislavgray- zasto ti nemas.... kuciste? {#}

--------------------------
17 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
mate960 kaže...

Stiže mu ovo

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
mate960 kaže...

Stiže mu ovo

Koje mu je izabrao, khm,tko? {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina
Pranja kaže...
rooswelt1991 kaže...
mate960 kaže...

Stiže mu ovo

Koje mu je izabrao, khm,tko? {#}

Onaj kome sam JA izabrao case za njega {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

Molim?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina
Pranja kaže...
rooswelt1991 kaže...

Molim?

Tko ti je bacio link za Asusa {#}

{#}

13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

Tko ti je bacio link za Asusa {#}

{#}

Pa to sam ti se već zahvalio. {#}

Ugl,nakon sat vremena sa mislavom na skypeu,kučište koje mu odgovara je pronađeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 21:05 (Pranja).
17 godina
Pranja kaže...

Ugl,nakon sat vremena sa mislavom na skypeu,kučište koje mu odgovara je pronađeno.

Ma ja sam ga mislio nagovoriti na rv02 {#}

13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
Pranja kaže...

Ma ja sam ga mislio nagovoriti na rv02 {#}

Nije odgovaralo po zadanim specifikacijama. Od Silverstone Raven serije za mene je dobar samo RV01.

17 godina
Pranja kaže...
Od Silverstone Raven serije za mene je dobar samo RV01.

Istina, ali i skoro 500kn skuplji {#}

13 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
Pranja kaže...
Od Silverstone Raven serije za mene je dobar samo RV01.

Istina, ali i skoro 500kn skuplji {#}

Hvala Bogu da Mislavu to nije problem. Jedino što se njemu RV01 nije baš svidio.

14 godina
neaktivan

Obojica ste mi pomogli odabrati kuciste! Kaj se tice ravena odmah sam bio ljut jer se trebalo cekat kakti 2 tjedna, a meni se nije dalo... nakraju ovog aerocoola moram vrlo vjerojatno i duze cekat ahahha... inace meni osoobno bolji od ravena, ali o ukusima se ne raspravlja. Da nadem rv 02 bijelo izdanje , bez razmisljanja bi ga uzeo. Sad samo cekat da dode acellero za 7970 u links, odma po 2 komada {#}

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...

a ono... osobno nikad nebih vise od 1k dao za kuciste.... za ravena sam bio spreman protegnut se al ipak me je aerocool pridobio :P

14 godina

Kolega, ti na svakom koraku imaš komp u kući?

Frajer s igraonicom 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
14 godina
neaktivan

I koliko je u HR ovaj Raven rv01?

15 godina
infeqt0r kaže...

I koliko je u HR ovaj Raven rv01?

KLIK !

Music As A Weapon !!
14 godina
etnes kaže...

@njezic

Molim te, reci mi koliko si platio jedan komplet tih led traka i kako si ih namontirao (pretpostavljam da se ljepe) te kako su duge. Zanima me dal bi mogao ja te led trake stavit u kučište za osvjetljenje. I dali ima sve boje ili samo neke, te da li je moguće postavit i bijelu boju. Usput nabaci još koju sliku ako možeš jer sam stvarno zainteresiran.

SebaOS kaže...

jel nije to svjetlo iz ventilatora? 

NO!

Čovjek je lijepo rekao:

"Ugrađena led rasvjeta unutar kučišta (dvije 10cm plave ledice - Links)"

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
14 godina
neaktivan

Huurux oćekujemo neku recenziju uskoro. Da vidimo koliko je dobar u odnosu na to koliko je nahvaljen.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
14 godina
neaktivan

Ja i dalje ne mogu vjerovat da je u VIPu SGS3 i SGS2 potpuno iste cijene :D

WHY SO SERIOUS ??
14 godina
irumora kaže...

Huurux oćekujemo neku recenziju uskoro. Da vidimo koliko je dobar u odnosu na to koliko je nahvaljen.

imao sam već priliku ga probati SG3 i mobitel je po meni promašaj jer je touch katastrofa dva puta kliknuti da bi se nešto otvorilo 

16 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

imao sam već priliku ga probati SG3 i mobitel je po meni promašaj jer je touch katastrofa dva puta kliknuti da bi se nešto otvorilo 

Pretpostavljam u operatera a?

Ne vrijedi ti se vodit tim iskustvom, jer sam u VIP-a naletio na Note kojemu je touch sheban i kad idem u aplikacije spusti notif bar, a u TMobilea Lumiu 710 kojoj isto uopce na valja touch input, samo rade HW tipke.

Na S III definitivno nema potrebe 2x klikat da bi se nesto otvorilo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 13:13 (Mitsuoka).
17 godina
odjavljen
Ivanjino96 kaže...
irumora kaže...

lol... nije ti to LG cookie, mora da nešto nije bilo kako treba

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
14 godina
Mitsuoka kaže...
Ivanjino96 kaže...

Pretpostavljam u operatera a?

Ne vrijedi ti se vodit tim iskustvom, jer sam u VIP-a naletio na Note kojemu je touch sheban i kad idem u aplikacije spusti notif bar, a u TMobilea Lumiu 710 kojoj isto uopce na valja touch input, samo rade HW tipke.

Na S III definitivno nema potrebe 2x klikat da bi se nesto otvorilo.

Nije kod operatera već mi netko iz obitelji radi u T-Mobile i dobiva sve nove mobitele kući na probu pah ja onda svaki probam ak mi se svidi uzmem ga sada imam Sony Xperia S i prezadovoljan sam sa njim 

13 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
irumora kaže...

pričaš pi*darije!

Pro audio equipment
16 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Nije kod operatera već mi netko iz obitelji radi u T-Mobile i dobiva sve nove mobitele kući na probu pah ja onda svaki probam ak mi se svidi uzmem ga sada imam Sony Xperia S i prezadovoljan sam sa njim 

Taj netko je onda dobio loš/defektan uređaj... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
fakEEE kaže...

Ja i dalje ne mogu vjerovat da je u VIPu SGS3 i SGS2 potpuno iste cijene :D

Ja mogu vjerovati.

Ponosan sam na sada već starog SGS 2 koji će još dugo žariti i paliti{#} 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
14 godina
odjavljen

@ Vegeta

Daj opali koju sliku unutrašnjosti ?

Ej beba, Johnny Bravo ''in da house'' :D
14 godina
Nikacc kaže...
Ivanjino96 kaže...
irumora kaže...

pričaš pi*darije!

Jesi ga imao o rukama ja znam o čemu pričam jer sam ga imao kod sebe dva dana i brzo sam ga pospremio u kutiju nazad 

14 godina
Ivanjino96 kaže...

(...)

Mali, ne kenjaj.
Cijeli svijet ima samo riječi hvale, a ti si jedini adekvatan izvor da ti povjerujemo kako je sranj*.

Pospremio si ga u kutiju jer ti je bio prevelik za tvoje ručice.
STFU 'n' GTFO!  

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice