Za što služe utori na zvučnoj,narančasti,crni...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Narancasti sluzi za centralni satelit i sub, a crni za straznje satelite.
Za što služe utori na zvučnoj,narančasti,crni...?
Za 5.1 sustav kao kod mene : Zeleni utor - prednji zvucnici
Crni utor - straznji zvucnici
Narancasti utor - centralni zvucnik i subwoofer
@Don
meni se visi cini da je netko petljo po upaljenom kompu, nego da je to samo od sebe roknulno npr..
Komp radi a neko se sjeti usisavacem sa metalnom drskom uci u kuciste i tak to.... prije je netko napravio kratki spoj nego se on desio sam od sebe.
inace prvi puta u svom zivotu vidim da se bas zapalio komp sam od sebe :)
i ja mu isto nevjerujem ! mudra lija je on !
ja vjerujem njemu. na vjerujem tom tipu/zeni koja mu je dopeljala tj dopeljo komp u servis :)
gotovo pa je nema :)
da je izgorila asrock ploca, ti bi odma vjerovao.
pa of kors
Komp je radio preko godinu i pol bez problema, čišćen, pažen i mažen. Ljudi koji kupuju X58 i i7 920 nisu njubare.
Vjerojatno je ploča otkazala poslušnost - to se desilo nakon što se PC vraćao iz sleepa. Samo je zasmrdilo i to je to.
Već je nova ploča naručena i ugrađena - X58 Extreme3.
Najpovoljnija ploča sa 6x DIMM i SATA3 portovima.
Također ugrađena jedna GTX 560Ti, za Zotacicu kojoj nije spaljen PCB - kad se nađe cooler - ide na RMA.
A ne žuri se nikome, jamstvo je do 25.01.2013.
nadam se da ta extreme 3 nije smeće kao extreme ... nekom liku došao radit komp i zamolio me da provjerim ram jer kao prepoznaje mu 4gb a ima tri puta po 2gb i naravno samo dva utora od 6 rade i dobije na rma novu ploču i opet ista stvar pa je odustao pa sam ga odma upozorio kad budem komp sljedeći uzimao da ne uzima to smeće jeftinije 20kn a nevalja ništa !
Fino sve radi - 6x 2GB Kingston @1600MHz.
Zašto nebi radilo? Da ne radi dobro - nebi bili treći u svijetu.
di ti gledaš tu ljestvicu brandova ?
Po broju isporučenih ploča 2011. - ASRock je treći,
prvi je ASUS, drugi Gigabyte, četvrti je Intel+partneri (HP i ostali kojima Intel radi ploče, desktop i notebook),
peti je MSI. MSI je 2010. bio treći, ASRock sedmi.
ASRock najviše prodanih ploča ima u Europi, slijedi Amerika i zadnja je Azija. ASRock planira povećati
Azijsko tržište - no tamo je i dalje vladar Biostar.
Komp je radio preko godinu i pol bez problema, čišćen, pažen i mažen. Ljudi koji kupuju X58 i i7 920 nisu njubare.
kako nisu pa ja sam to bio kupio a pojma nisam znao sto kupujem :(
lažem.. znao sam ali nisam bio previse upucen :(
ali nisam znao sta kupujem kada sam uzimo 3 x 9800gtx jednostavno ljudi su se smijali jer su znali da je iskoristivost te trece kartice gotovo pa nikakva...
a da ti budem iskren ima hrpu ljudi kojima mama i tata kupuje najskuplje a on nema pojma kaj ima bitno je da se moze igrat :)
Taj komp ide sestri ... ploča overvolta ko blesava ! Dovoljno ime znači
Ja neznam kaj tolko pljujes po asrocku, al kaj je vrijedat treba zapalis se ko 3 godisnje dijete. Iskreno imao sam 2x asrock NIKAD PROBLEMA, tako da ne vidim ocito ti neznas da treba "njezno" s njima ;)
@athlon64 jesan ja lipo govoria da uzmeš onu drugu
iskreno i to bi bila greška s obzirom da mi ni ova nije dovoljno jaka da dobijem bf3 maxed out bez yebenih framedropova,očekiva sam veci preformance bump u odnosu na 470-ku.
iskreno i to bi bila greška s obzirom da mi ni ova nije dovoljno jaka da dobijem bf3 maxed out bez yebenih framedropova,očekiva sam veci preformance bump u odnosu na 470-ku.
S čim nadomještaš thermal padove na memorijskim čipovima kod skidanja hladnjaka?
S čim nadomještaš thermal padove na memorijskim čipovima kod skidanja hladnjaka?
pa nisam ni mica thermal padove? samo sam pastu zaminia.
Kakva je sad to pošast s tim Asusicama?
Ma je jača, al brate mili buka koju radi ta turbina je katastrofa
Ma je jača, al brate mili buka koju radi ta turbina je katastrofa
yes i know -.-, treba sam ne bit debil i ic na 6950 dualfan.
nbafan , kako mozes tvrdit da je ssd brz, ako ti je to prvi i nikad nisi imao brzi. Inace cek to je onaj starter kaj cita max 100mb/s ? Covjece pa onda je jos sporiji od mehanickoh diska (pri tom mislim na black seriju, cak bi rekao da moja barracuda ima veci read od tog ssd-a kakvih 140-160)