Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.977.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

Daj video, djelove...neki link, kak to čudo uopće radi...;)

Hvala.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
16 godina

ides na faks i imas tolko love za pc? otkri mi tajnu uspjeha.

13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

Bavi se profesionalnim oveclockom i ostvaruje niz uspjeha na svim natjecanjima. Državni prvak u ocanju.

SK crew
16 godina

opa, lijepo je imat takvog na forumu. i da netko je reko jedan od najjacih pc-eva ovdje, cini mi se da to i je najjaci pc. ovakvu plocu jos nitko nema, pa kolko to uopce kosta covjece?

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

opa, lijepo je imat takvog na forumu. i da netko je reko jedan od najjacih pc-eva ovdje, cini mi se da to i je najjaci pc. ovakvu plocu jos nitko nema, pa kolko to uopce kosta covjece?

klik

Evo mu konkurencija {#}

14 godina
MARKOZD15 kaže...
mar123 kaže...

klik

Evo mu konkurencija {#}

i7 3960X kuca kod njega?
Ili K?

Damn, ne sjećam se 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

mislim da da :D shi* svi neke mrcina proceve imaju {#}

15 godina
mislavgray kaže...
sudy_freak kaže...

mislim da da :D shi* svi neke mrcina proceve imaju {#}

ti si se našel da se žališ :D, pa i ti imaš SB-E {#}

17 godina
Quake6 kaže...

@etnes: Nope, radi se o LD faznom hladenju. Hladi 300W na -60°C. Otplacivao sam ga 6 mjeseci, 750€ dostavljenog do kucne adrese :D  Jednostavno rotary rastura, samo je dosta bucno i mozes ga koristiti samo za bench, za 24/7h ne bi izdrzao uz toliku buku. Zadnji put kad sam benchao 2600k, bilo je 1h po noci i znam da se sestra probudila i sve mi po redu i da to gasim :D

Bome Ales je fino poskupio, prije nepunih godinu dana mi ga je nudio za 520€ pa da se ja zaletim do Slovenije ili +25€ shipping, baš mi je krivo što ga nisam kupio, ss je zakon, čestitke na kupovini

clock2much
14 godina

Čekajte do ljeta, da dobijem plaću za I. godinu faksa {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Ma znam :D al 3820, ono najnizi sb-e... al dodi ce i ljeto i placa :3{#}

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Da, to se svi pitaju :D pa kao prvo, pisem za HW Gurus te neki od partnera i ostave koji HW-a pa se tu da nesto zaraditi, ali zaista malo... Osvojio sam ASUS AROT (s Razerom) i ASUS Overclocker (s Domagojem) koji su mi svakako puno financijski pomogli, isao sam na MSI MOA Finals u Taipei, Tajvan sto je ono vrh vrhova, da ne pricam kako je tamo bilo i koga sam sve upoznao (Kingpin i Tin (trenutno su jedni od glavnih dizajnera za EVGA-u), Giorgioprimo, Splave, Saaya (radio za Foxconn), ma doslovno svi top ljudi u OC svijetu)...

Osim toga, dosta odricanja u privatnom zivotu + dobijem nesto sitnu placu sto igram nogomet (uskoro 2.HMNL od 9.mj), tako da sve se stigne i moze...

Nazalost, moji mi bas i ne pomazu u tome. Podupiru me, ali financijski nikako sto i razumijem jer s jedne strane bacanje novaca, s druge tko zna...

14 godina
neaktivan
Quake6 kaže...
mar123 kaže...

Da, to se svi pitaju :D pa kao prvo, pisem za HW Gurus te neki od partnera i ostave koji HW-a pa se tu da nesto zaraditi, ali zaista malo... Osvojio sam ASUS AROT (s Razerom) i ASUS Overclocker (s Domagojem) koji su mi svakako puno financijski pomogli, isao sam na MSI MOA Finals u Taipei, Tajvan sto je ono vrh vrhova, da ne pricam kako je tamo bilo i koga sam sve upoznao (Kingpin i Tin (trenutno su jedni od glavnih dizajnera za EVGA-u), Giorgioprimo, Splave, Saaya (radio za Foxconn), ma doslovno svi top ljudi u OC svijetu)...

Osim toga, dosta odricanja u privatnom zivotu + dobijem nesto sitnu placu sto igram nogomet (uskoro 2.HMNL od 9.mj), tako da sve se stigne i moze...

Nazalost, moji mi bas i ne pomazu u tome. Podupiru me, ali financijski nikako sto i razumijem jer s jedne strane bacanje novaca, s druge tko zna...

svaka čast {#}

daj mi sredi neki sponzor od evga :D jk

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
13 godina
odjavljen
timmyzg kaže...

svaka čast {#}

Ne može ti on to "srediti". On ako i može,može jedino proslijediti podatke ili dati kontakt informacije (ako smije). Tvoja moderska kvaliteta ti jedino može osigurati sponzora. Dremel u ruke i deri.

SK crew
16 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

svaka čast {#}

Drage volje :D ali sada je zaista tesko dobiti ikakvo partnerstvo ili sponzorstvo... Dosta njih cak ogranicavaju i smanjuju po pitanju toga, kao recimo OCZ sa SSD-ovima...

14 godina
Quake6 kaže...

Idol si mi! {#}

Što ćeš mi dati u zamjenu za ovo?

Šalim se, stvarno, wow.

A koliko ono godina ima u tebi?

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Idol si mi! {#}

Što ćeš mi dati u zamjenu za ovo?

Šalim se, stvarno, wow.

A koliko ono godina ima u tebi?

Ajmo reci malo :P prije 2 tjedna navrsio 21. :D

14 godina
timmyzg kaže...

svaka čast {#}

Pranja kaže...

Ne može ti on to "srediti". On ako i može,može jedino proslijediti podatke ili dati kontakt informacije (ako smije). Tvoja moderska kvaliteta ti jedino može osigurati sponzora. Dremel u ruke i deri.

Quake6 kaže...

Drage volje :D ali sada je zaista tesko dobiti ikakvo partnerstvo ili sponzorstvo... Dosta njih cak ogranicavaju i smanjuju po pitanju toga, kao recimo OCZ sa SSD-ovima...

Vladi se srce slama.

On bi dao desno nogu da dobije nešto od EVGA-e, a da mu budu sponzori to naprosto srce ne bi podnijelo {#}

13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Vladi se srce slama.

On bi dao desno nogu da dobije nešto od EVGA-e, a da mu budu sponzori to naprosto srce ne bi podnijelo {#}

A što bi da tek sazna da njegov voljeni Corsair službeno ni ne daje sponzorstva,dok na druga vrata doslovno baca memorije i SSD-e na sve strane.

SK crew
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
timmyzg kaže...

svaka čast {#}

ma znam, zezao sam se :)

ma sredio sam već nešto, idem ovaj tjedan u sloveniju, dobio sam od ek waterblocks 3l tekučine i pumpu laing ddc i onaj top v2,0 za spajanje dvije pumpe :D

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
13 godina
odjavljen
timmyzg kaže...

ma sredio sam već nešto, idem ovaj tjedan u sloveniju, dobio sam od ek waterblocks 3l tekučine i pumpu laing ddc i onaj top v2,0 za spajanje dvije pumpe :D

Lijepo. ;) Ja sam sa svojim projektom ovaj tjedan gotov. A onda bi mi Silverstoen trebao poslati ovu bebicu: http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV03&area=en

SK crew
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
timmyzg kaže...

Lijepo. ;) Ja sam sa svojim projektom ovaj tjedan gotov. A onda bi mi Silverstoen trebao poslati ovu bebicu: http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV03&area=en

najs {#}

ja se nadam da će moj biti gotov do kraja uskršnjih praznika, meni se ne žuri :D

a i tokom uskršnjih praznika sam u njemačkoj, pa sam svima kojima sam slao upite za sponzorstvo pisao da živim u njemačkoj, pa mi je tako bitspower već poslao lampice crvene koje se spajaju na molex i još par stvari ali su rekli da će još razmisliti oko bloka za ramove :D

14 godina
Pranja kaže...
timmyzg kaže...

FUC* YOU!

13 godina
odjavljen
timmyzg kaže...

najs {#}

ja se nadam da će moj biti gotov do kraja uskršnjih praznika, meni se ne žuri :D

a i tokom uskršnjih praznika sam u njemačkoj, pa sam svima kojima sam slao upite za sponzorstvo pisao da živim u njemačkoj, pa mi je tako bitspower već poslao lampice crvene koje se spajaju na molex i još par stvari ali su rekli da će još razmisliti oko bloka za ramove :D

Cool. Snašao si se. Ja nažalost nisam bio te sreće i ostao sam bez Prolimatechovog sponzorstva jer njihova kuriska služba ne šalje u Hrvatsku. Ovo j slučaj je aka živim u prip***ni.

SK crew
13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

FUC* YOU!

Tražio sam ih samo par ventova i kabela za Reaper projekt,ali im se projekt jako svidio i žele da sredim njihov kejs. Jbg,PRO modding.

SK crew
15 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=208&jumpto=2761291&sort=asc&view=flat

diamastech benchtable ♥ ,puno puta sam razmislja da si ga nabavim ko stalno kuciste,samo postarina i carina iz italije = masu skupo

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=208&jumpto=2761291&sort=asc&view=flat

diamastech benchtable ♥ ,puno puta sam razmislja da si ga nabavim ko stalno kuciste,samo postarina i carina iz italije = masu skupo

Uskoro izlazi Dimastech Mini, 89,99€ + 30€ postarine sto bas i nije puno :)

16 godina
neaktivan
Po meni je bolje uzet materijal i sam nesto napravit :)
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Quake možda mi čak i poznaješ prijatelja jer se dosta mota po OC eventima u hr i austriji. Nick mu je lower a zove se Lovro Zekušić.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice