Zena, majka , kraljica !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma cekaj jel njemu to ozbiljno stara kupila :D ??
Evo 2 sitnice koje mi je mama kupila prije dva dana. Dođem s tenisa ujutro i bam na stolu!
EDIT: Dodane sliek ugradnje
PS. Sve slikano mobitelom
Trenutno najljepši cooler ako se mene pita..
Pogledajte kako mu je okrenut CPU cooler
Ajde barem nije naopako
Pogledajte kako mu je okrenut CPU cooler
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=179&jumpto=2111480&sort=asc&view=flat
Baš sam htio komentirati... Ja bih to definitivno za 180° okrenuo...
Zasto kad je hladnjak simetrican ???!
Zbog ventilatora.
Zbilja ne shvacam.
Zbilja ne shvacam.
Ova 2 gornja ventilatora su mu okrenuta da ispuhuju zrak iz kucista, i to iz smjera CPU coolera sto i ne bi bilo lose da taj ventilator na CPU cooler isto nije okrenut da vuce zrak iz smjera tih 2 ventilatora i puse prema dnu kucista.
To ti za posljedicu ima da se stvara skoro pa vakum između ta 3 ventilatora - odnosno nema zraka = slabije hlađenje procesora.
A ja sam gledao od Fixcara Mugen3,a ne ovaj Freezer :D.
Da,definitivno se slazem da bi trebalo okrenuti ventilator/hladnjak.
Daj ocisti toga obsidiana omg
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=179&jumpto=2115699&sort=asc&view=flat
Daj ocisti toga obsidiana omg
sad je čist ko suza to je bilo u toku čišćenja slikano
@ Ljubo2mad link
Dobra stolica... imamo istu ;) Inace ja sam zadovoljan, dosta je udobna za sjedenje
@ Ljubo2mad link
Dobra stolica... imamo istu ;) Inace ja sam zadovoljan, dosta je udobna za sjedenje
odlicna je,mozes satima sjediti i nisi umoran,takvu sam trazio dugo i nisam pitao za cjenu.
NE. Boomslang nikad nije bio namjenjen koristenju, on je relikt proslosti, uspomena, i trebao bi se cuvati, ne trositi.
NE. Boomslang nikad nije bio namjenjen koristenju, on je relikt proslosti, uspomena, i trebao bi se cuvati, ne trositi.
šta je to uopće?
zasto mislis da sam ga kupio =)
ne ide u ladicu sigurno mamba...hehe
potpis na post,kakv TD
Stigli jučer Zalmanovi ventovi! Da su skupi, jesu, ali bome se isplate.... to je naravno moje osobno mišljenje.
Pošto? I gdje?
Kako su dobri ventovi, omg.
Pogotovo ovi zarezi na krilcima, mmmm
I mene zanimaju pitanja povrh...

U jbt, ne bi ti dao 110 kn za vent, taman da je od zlata napravljen..:)
Stigli jučer Zalmanovi ventovi! Da su skupi, jesu, ali bome se isplate.... to je naravno moje osobno mišljenje.
Pošto? I gdje?
I ja želim znati više...
U jbt, ne bi ti dao 110 kn za vent, taman da je od zlata napravljen..:)
Nećeš ti imati takvo hlađenje, taman da od zlata imaš case :-D
Skupo jest, ali svi dobri proizvodi imaju svog kupca..
Pa i nije bas 110 kn puno za vent od 120 mm, ali me ova bijela boja ubila.....ako imaju dobar CFM i ne tako puno dB bili bi super odabir (nisam gedao specifikacije) no samo ako ima neke druge boje jer bi ova bije u Obsidianu izgledala poprilicno ruzno.
Pa i nije bas 110 kn puno za vent od 120 mm, ali me ova bijela boja ubila.....ako imaju dobar CFM i ne tako puno dB bili bi super odabir (nisam gedao specifikacije) no samo ako ima neke druge boje jer bi ova bije u Obsidianu izgledala poprilicno ruzno.
Ja baš mislim da bi podiglo cijeli Obsidian. Ta kombinacija s crnim kućištem i bijelim ventovima meni izgleda prekrasno..
Npr:
Ja baš mislim da bi podiglo cijeli Obsidian. Ta kombinacija s crnim kućištem i bijelim ventovima meni izgleda prekrasno..
Npr:
Uf ne znam...ne bih bas htio isprobavat....no tko zna.
Zao mi je jedino sto kod nas vise nema Nanoxia da sve ventove zamjenim sa njima....na zalost imam samo jednu, ostalo su ultraruzni Kama-flexovi (no ok rade ako nista drugo)....daleko najbolji ventovi koje sam koristio i najljepsi.