Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Nažalost pušim. Kutiju i pol na dan. {#}  Ali zato kad imam herbe onda pušim oko pola kutije na dan. Ako se nekad bude legalizirala onda ću prestat pušit cigare i duvančit samo 'lule mira'. {#}

www.fotoprizma.com
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ja bas mrzim takve 7.,8. razred koji idu pusit samo jer neki njihovi frendovi iz razreda puse pa mislim ono jebt kaj mislis da si frajer ako pusis? kaj se bojis da nebudes cool ako neces zapalit? ja iskreno par puta sam to ucinio kad sam bio s frendovima isto tako mislio da je to cool i da budem faca...ma qrac,jbt ako oces biti prihvacen u drustvo pod cijenu da pusis radje nadji drugo drustvo -.-

vatefak is going on :D
13 godina
neaktivan
Re: Da li pušite?
nisu svi takvi. cesto idem u birc s prijateljima, medu kojima ima i nepusaca, i njima ne smeta kad pusimo. i nikad nisu ni dim uzeli, kamoli cijelu cigaretu. i dalje su "cool" kako bi ti to rekao, i dalje se svi druzimo sa njima, i nisu apsolutno nista manje vrijedniji od nas koji pusimo, dapace!
13 godina
Da li pušite?

pozz, evo ja imam 17 godina, 2.srednje sam i NE pušim, jesam probao i nije mi se svidjalo, nikad nisam uvukao u sebe, i slažem se s tim da ono društvo tu ima največu ulogu, kod nas u gradu se puši na veliko znaci klinci 5-8 razred puše ono malboro, dok moji vršnjaci ili puše jeftini duhan znači motaju al kad doma zraste roba ide se na veliko "if you know what i mean"..

@Bancic, istina nađeš si drugo društvo, ali ima i tu caka, ti ne pušiš ni u osnovnoj frendovi su navikli, dolaziš u srednju, znaci novi ljudi, novo drustvo, ja sam u razredu jedini nepušač, al kaj je caka, nagovaraju te ti si u njihovim očima pi*ka prvih tjedan-dva dok odbijaš pušit, nude te ovo ono, i jednostavno prestanu, daš im do znanja da su dosadni..al sve je to srednja..

@Medikus slažem se s tobom., kak bi se reklo ko voli nek izvoli, ja kad idem van sa društvom, smeta mi dim al to ne govorim zato i idem van svake druge-treće subote neidem svaku,tu sam našao i neki način uštede, manje izlazaka.., dim mi smrdi vjerovatno je to jedan od razloga zašto me pušim, utjecaj društva je tako jak, da neznaš dok ne prođeš to.

Meni su još dok sam išo peti razred nudili cigarete a ja sam ko i svaki klinac reko "ja nebum nikad pušil u životu" vjerujem da ste to svi vi rekli,al rijetki su koji se toga drže, al ja sam upao u starije društvo od sebe, večina nepušači, i dosta su mi toga govorili i zato sad imam razmišljanja kakva imam..al opet pasivni sam pušač, jednako štetno ko da pušim, al nema večeg zadovoljstva kad znaš da si ko mali reko ne i držiš se tog ne i dan danas.

Look at all those fucks i give :O
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Iskreno,ljudi koji ne puše su u velikom dobitku šta se tiče love. Jbga,meni svaki mjesec ode oko 600 kn na cigare,plus i moja cura puši tako da nam nestane oko 1200 kn mjesečno i sve to ide u dim.  Štetno je za zdravlje ali ne znači da će te to ubit. Ima ljudi koji nikad nisu povukli dim pa opet umru u 40 godini života zbog raka pluća,a sa druge strane ima ljudi koji puše ko turčini pa dožive 90-tu.   Ja isto razmišljam o tome da prestanem pušiti,ali ne zbog zdravlja nego zbog velikih troškova. Skup je to sport.   Vi koji ne pušite,nemojte ni pokušavati.  {#}

www.fotoprizma.com
17 godina
Da li pušite?

Pušim, mogao bi reći i nažalost, bijeli Marlboro. Treći razred srednje sam, i opet nažalost, pušim 5 godina. Kutija mi traje u prosjeku 3 do 5 dana, nekad više, nekad manje. Nekad mi ta cigareta stvarno da super užitak, npr poslije dobrog jela ili dok pijem, onda itekako paše.

Ali skoro svaki dan se pitam zašto..puno puta sam 'prestajao' ali nikad to stvarno nisam napravio..nezapalim po 2,3,5 dana i onda opet..i tako u nedogled.

Sad kad čitam šta drugi ljudi pišu, dođe mi da se odma batalim tih sr.anja, ali nemam valjda toliku volju koja je potrebna..

17 godina
moderator
Hacker002 kaže...
Sad kad čitam šta drugi ljudi pišu, dođe mi da se odma batalim tih sr.anja, ali nemam valjda toliku volju koja je potrebna..

Prije bih rekao da nemaš pravu želju prestati. Nekako mi se čini da, kad bi zaista želio prestati, da bi to i učinio. {#}

17 godina
Da li pušite?

A mislim, treći srednje to se nije još ni približno punoljetno, nemožaš sad očekivati da je

u tim godinama neko oličenje karaktera i ustrajnosti... a valja još i glumiti odraslijega i

kulera i skrivati nesigurnost. Nemože to bez pijenja i pušenja (sarkazam) 

U biti imam dojam da je više imao potrebu da se pohvali bijelim marlborom nego nekom

brigom za zdravlje ili smislom egzistencije sa dimom;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 0:44 (overhaul).
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Bijeli Marlboro ( ovaj novi, koji je u điru koju godinu, onaj stari je bio neloš ), je očajan, i nekvalitetan, čisto forsiranje imena i branda, šminka.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Vec dobrih 14 god kutija na dan... kad sjednem za komp ta kolicina se drasticno povecava. {#}

17 godina
mbaksa kaže...
Hacker002 kaže...

Prije bih rekao da nemaš pravu želju prestati. Nekako mi se čini da, kad bi zaista želio prestati, da bi to i učinio. {#}

Znam prijatelju, vjeruj mi znam..ja mogu da nezapalim, al onda me pukne i jbaj ga..

overhaul kaže...

A mislim, treći srednje to se nije još ni približno punoljetno, nemožaš sad očekivati da je

u tim godinama neko oličenje karaktera i ustrajnosti... a valja još i glumiti odraslijega i

kulera i skrivati nesigurnost. Nemože to bez pijenja i pušenja (sarkazam) 

U biti imam dojam da je više imao potrebu da se pohvali bijelim marlborom nego nekom

brigom za zdravlje ili smislom egzistencije sa dimom;)

Ja nisam tip čovjeka koji se alkoholom i cigaretama ku*či, da kažem. Ne igram na kartu da s Marlborom budem faca u društvu, nego pušim njega zato što mi od cigareta na HR tržištu, tj makar onih koje sam pušio, najbolje paše.

13 godina
Pušite li?

Svaki dan pasivno a aktivno ne.

ja
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Bijeli Marlboro ( ovaj novi, koji je u điru koju godinu, onaj stari je bio neloš ), je očajan, i nekvalitetan, čisto forsiranje imena i branda, šminka.

Inače,frend mi radi u Tvornici duhana Rovinj i kaže da je u svim cigarama isti duhan,samo drugačiji aditivi. Samo u cigaretama Avangard da je duhan drugačije vrste - 'Virginia'.  A ono Light,Super Light,Ultra Light...i to je sve isti duhan,i filter je isti samo je razlika u nekim malim rupicama koje se nalaze na onom papiru koji je oko filtera. Probaj ga maknut sa filtera i pogledaj ga,okreni ga prema svijetlu i vidjet ćeš te rupice. Mi koji pušimo,praktički pušimo smeće od duhana prepunog aditiva i umjetnih sranja. Trebalo bi počet pušit domaći duhan,ili ga sami uzgojit ili ga naručit iz Slavonije,bar bi pušili nešto prirodno. 

www.fotoprizma.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 19:56 (TriP).
13 godina
neaktivan
Pušite li?

Što se tiče duvana, imam već dobrih 14 godina staža (1-1.5 kutija dnevno), s tim da sada imam 28 godina. Sa 18 sam prestao da bi sa 19 na faxu opet počeo. Razlog mog nikotinskog poroka je čisti gušt. Kada nisam pušio, nisam imao ništa više para nego sada (ako ne kupuješ cigarete, uvijek kupiš neku drugu glupost, tako da na isto dođe). Što se zdravlja tiče, svi ćemo riknut prije ili kasnije, tako da se ne opterećujem sa time.

Cigareta je s vremenom postala dio mojeg života. Nikome ne bi savjetovao da počne pušiti jer je to čisto gubljenje vremena, para, zdravlja i tko zna čega sve ne, no isto tako   s druge strane, ja niti ne razmišljam da ponovno prestanem. jer ne vidim smisla u tome.

Postoji jedna izreka koja govori da svaka glupost na ovom svijetu nađe svoje obožavatelje, tako da je cigareta u meni našla svog.

Tom Keruze
14 godina
neaktivan
Pušite li?

Samo usput, jedna cigareta sadrzi 23 radioaktivna kem. spoja, eh da pušite duhan ,pušite goru kemiju od trave.

Ja iskreno motam onu Flandoriu 30kn + filteri 8 + rizle 2x3kn i to mi drzi 3,4 dana, pa je s lovom ok, ne trosim zak puno, al cigarete nikako (zesca kemija), ne ubija duhan vec svakakvi parfemi i govna sta trpaju unutra.

http://www.geekcro.herobo.com/
13 godina
neaktivan
Re: Pušite li?
bojcha kaže...

Samo usput, jedna cigareta sadrzi 23 radioaktivna kem. spoja, eh da pušite duhan ,pušite goru kemiju od trave.

Ja iskreno motam onu Flandoriu 30kn + filteri 8 + rizle 2x3kn i to mi drzi 3,4 dana, pa je s lovom ok, ne trosim zak puno, al cigarete nikako (zesca kemija), ne ubija duhan vec svakakvi parfemi i govna sta trpaju unutra.

Inače, jedeš radioaktivnu hranu, piješ radioaktivna vodu/pića, tuširaš se radioaktivnim šamponom, brišeš dupe radioaktivnim WC papirom. Sve oko nas je radioaktivno, samo nešto u većim ili manjim količinama.

On Topic: Ne pušim,  bar ne aktivno, gadi mi se i ne namjeravam probati. {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
neaktivan
Pušite li?

Ma lagano brijem na zdrav zivot, pazim sta jedem ne pijem sokove od emulgata, arome i bojila. Al pušim, sta ti kazem pusim duhan, imam para al radi zdravlja, gust mi je 

al oped pazim. Makar i to namjeravam prestat. Imam frenda od 52 god, budist, nista meso, samo cjedeni sokovi, planinarenje, meditacija. Covjek ima tjelo 20-o godisnjaka i energije da ne povjeruješ.

Meni je to faca, a ne neki krkan s cigarom.

http://www.geekcro.herobo.com/
13 godina
neaktivan
Pušite li?

Pusim 1 na dan, tata neda vise

Allen
17 godina
xFx889 kaže...

ovo se može protumačit kao

pušim jednom dnevno, tata neda više

a to nije dobro

16 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

Not sure if trolling...

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
Pušite li?

Upravo spušio na kladionici. Bemti' {#}

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

A što bi ti, i komšiji?

14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Upravo spušio na kladionici. Bemti' {#}

A ja na utrci pasa sa kunom osvojio jackpot od 666 Kn {#}.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
15 godina
neaktivan
Pušite li?

Povremeno, marlboro byond, ili black devil, dok se ima, a kada ne onda socijalu filter 160 tvrda kutija.

No sve manje i manje, namjeravam prestati.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
16 godina
Pušite li?

Ne, nikad :)

Daria
16 godina
Pušite li?

Pasivno, nikada nisam niti ne mislim pravo poceti....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan
Pušite li?

Probao sam jednom i nebi vise cigaretu stavio usta nea sanse.Kud smrdi kud se trujes i jos zato placas...

Soccer <3
13 godina
neaktivan
Pušite li?

Evo samo da pokušam pokazati pušaćima da prestanu pa idemo 1. sa minusevima kod pušenja:

- Zagađuješ okoliš, doprinosiš uništavanju ozona, koliko toliko

- Uništavaš svoja pluća

- uništavaš pluća svoje okoline

- Mogučnost da se zapali šuma bacanjem zapaljenog otpuška iz auta

- Trošiš pare

- Loš uzor mladima

- trošenje vremena na pušenje, a kasnije na odvikavanje(ako se i to dogodi)

a sad plusevi:

+ništa!

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
17 godina
VALVE kaže...

Evo samo da pokušam pokazati pušaćima da prestanu pa idemo 1. sa minusevima kod pušenja:

- Zagađuješ okoliš, doprinosiš uništavanju ozona, koliko toliko

- Uništavaš svoja pluća

- uništavaš pluća svoje okoline

- Mogučnost da se zapali šuma bacanjem zapaljenog otpuška iz auta

- Trošiš pare

- Loš uzor mladima

- trošenje vremena na pušenje, a kasnije na odvikavanje(ako se i to dogodi)

a sad plusevi:

+ništa!

1. zagađuješ i ti okoliš autom, loženjem vatre itd

2. bla bla, čovjek u mojoj ulici puši preko 50 godina pa je zdrav kao dren :)

3. nitko nikoga netjera da bude u okolini pušača

4. mogućnost je i da se zapali šuma kad naložiš vatricu, vatru u njoj

5. netko na cigare, netko na stripove, netko na kurve..svako troši na svoj užitak i svoje novce

6. uu pazi loš uzor mladima ja ih netjeram da puše tako da...

7. onda je trošenje vremena i otići u grad na piće, kavu itd itd

13 godina
Hacker002 kaže...
3. nitko nikoga netjera da bude u okolini pušača

Znači ja nemam pravo ući u kafanu gdje su pušači jer eto ne pušim? Mogao bih ući, ali ne želim trovati svoja pluća, tako da ti ta ne stoji.
Boli mene briga što ti sebe truješ, ali nemoj trovati ne pušače, na javnim mjestima pušenje mora biti zabranjeno!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice