Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 281.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Da li pušite?
Budokai kaže...
Tyberius_Prime kaže...

Pusim vec 14 godina, kome smeta kad zapalim nek se stane negdje dalje. Ne pada mi na pamet ici se sklanjati nekome jer mu to smeta.

*A sad nepusaci nek lupaju TD dok im prsti ne poplave, a ja cu si zapalit jos jedan Walter 100's ;)

zabranjeno je reklamirati duhanske proizvode.

da sam vlast ja bih svima koji imaju previsok BMI, koji puse, drogiraju se, alkoholicari (koji su zaposleni) oduzimao od place dodatnih 10% koje bi uplacivali u HZZO zbog rizicnog zivotnog "stila". {#}

Pa i uzimaju pušačima ekstra lovu, više od pola novca od kupljenih cigareta ide državi.

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Mitsuoka kaže...

Koliko vas je vrlih pusaca, nastavile bi se kupovat i cigarete i alkohol i sve to, a država bi još zaradivala od svakoga. 

Nisam ni mislio da imaš nešto za reći.

?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...
Hacker002 kaže...
Mitsuoka kaže...

Koliko vas je vrlih pusaca, nastavile bi se kupovat i cigarete i alkohol i sve to, a država bi još zaradivala od svakoga. 

?

{#}

14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Hacker002 kaže...

I šta tebe boli ku*ac što neko puši i truje se? Sad si ti najpametniji pa se*eš tu. Ajde poklopi se ušima i lupaj glavom u zid pametnjakoviću.

Po ovom što pišeš ispada da su nepušači nisu ljudi za tebe. Šta da ti starci puše? Jel bi onda isto to govorio? Bi ku*ac!

Bolje šuti, razmišljanje ti je glupo ko i ti.

Hacker002 kaže...

Potraži liječničku pomoć prijatelju.

Izvrsno trollanje već dugo stranica, ako nemaš argumenata onda je vrijeđanje najjača strana. Baš si haker.

Force of satan's might
15 godina
duma.ivan kaže...
KIKI3ooo kaže...

Uvjek mi mislimo da je drugi bolji od nas i kako se radi u zapadnoj europi da bi tako trebali i mi. A naši jednistveni uvjeti?

Pušaći su moj otac, brat, najbolji prijatelj. Mi zbog broja pušača ne možemo raditi takve drastične rezove.

Pušače treba ubrojit u jednadžbu a ne ih jednostavno eliminirat.

Ne treba imati objekat za pušaće i objekat za nepušaće i takve drame radit koje su u biti SF.

Jedan objekat - 2 prostora odjeljena sa kliznom stijenkom. Ulog minimalan. Rješenje savršeno za naše uvjete. Amen

Ovakav kafić ima u mom selu od Kaštela. ;)

Stvarno je super napravljeno. :)

Dobro je napravljeno i u Stobreću u kampu, "Horus" pizzerija.

Hvala bogu da pojedinci imaju više pameti od botova u saboru :)

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=5sFTH4pzcwA
13 godina
neaktivan
Da li pušite?
Evo ljudi ne znam gdje da pitam pa ću tu. S razredom idem idući tjedan u Gardaland, i planiramo ponijeti malo granja. Mogu li nas uhvatiti na granici (idemo busom)? Kakvi su zakoni u Sloveniji i Italiji što se tiče posjedovanja?
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

a isuse bože ovo nije travarski forum, barem mislim da nije {#}

like a boss
17 godina
neaktivan
Medikus kaže...
Evo ljudi ne znam gdje da pitam pa ću tu. S razredom idem idući tjedan u Gardaland, i planiramo ponijeti malo granja. Mogu li nas uhvatiti na granici (idemo busom)? Kakvi su zakoni u Sloveniji i Italiji što se tiče posjedovanja?

Samo nosi, čak i da nekim slučajem budu psi na granici (a neče jer su samo dok su neke namještaljke) pojedeš to.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
13 godina
neaktivan
Na takvim forumima bude jedan post u 2 mjeseca, i općenito su neorganizirani i prljavi. A i naslov teme je "Da li pušite" a ne "Da li pušite duhan" O:)
15 godina
Da li pušite?

He he :)

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=3N1GAGPB1t8
13 godina
neaktivan
e sad, pokušava doći do te knjige već danima.pušim kao lokomotiva i ........ukratko bi li mi mogao poslati tu knjigi mailom?bila bih ti zahvalna do neba.
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Zabrinjavajuće je kada vidim da danas u srednju gotovo uopće ne dolaze nepušaći a ja sam možda jedan od 150 učenika škole koji ne puše( ukupno nas ima oko 730) jer smatram da je to loše prvenstveno za zdravlje a onda i za džep . Isto tako, osjećam se ponosnim kada mi drugi kažu:"Blago tebi, da barem ja nisam nikada počeo/la pušiti "

Ima li netko od vas da dugo puši a da nema baš nikakvih zdravstvenih smetnji??

15 godina
Da li pušite?

Ne pušim.

Sve zavisi od čovjeka do čovjeka hoće li nekome cigarete više štetiti ili neće.. Znam par ljudi koji puše cijeli život kutiju-dvije dnevno pa im nikada ništa nije bilo. Tako da ta priča o tolikoj štetnosti baš i ne stoji. Nekima može štetiti 1 cigareta dnevno ,dok nekima neće ništa biti od 2 kutije dnevno.

Meni je veća glupost bacati pare na cigarete. Bolje ostaviti 20-30 kn dnevno sa strane nego to potrošiti na cigarete..

http://nl-gaming.net/forum/
17 godina
dv14 kaže...

Ne pušim.

Znam par ljudi koji puše cijeli život kutiju-dvije dnevno pa im nikada ništa nije bilo.

... A taj cijeli život koliko je dugačak? 20 godina? 25?
Gle, kad nešto namočiš, to je mokro, namažeš bojom to je obojano,
kad nešto nadimiš dimom, to je odimljeno. Misliš da neki

imaju specijalni premaz u plućima koji odbija sav katran?
To "bilo im je ili nije bilo" bi ipak trebalo usporediti sa referentnim

recimo blizancem koji nebi pušio. No ljudi su navikli to gledati i

koristiti pa uopće više ne percipiraju što zapravo rade. Vide samo

žute prste i žute zube, kako se s time nosi organizam, sve super

doke nebude ajooooj. Meni su tri susjeda pušača nevezano umrla

ove godine od raka, svi manje 60 godina starosti.
A valjda se isplatilo guštanje :/

15 godina
overhaul kaže...
dv14 kaže...

Ne pušim.

Znam par ljudi koji puše cijeli život kutiju-dvije dnevno pa im nikada ništa nije bilo.

... A taj cijeli život koliko je dugačak? 20 godina? 25?
Gle, kad nešto namočiš, to je mokro, namažeš bojom to je obojano,
kad nešto nadimiš dimom, to je odimljeno. Misliš da neki

imaju specijalni premaz u plućima koji odbija sav katran?
To "bilo im je ili nije bilo" bi ipak trebalo usporediti sa referentnim

recimo blizancem koji nebi pušio. No ljudi su navikli to gledati i

koristiti pa uopće više ne percipiraju što zapravo rade. Vide samo

žute prste i žute zube, kako se s time nosi organizam, sve super

doke nebude ajooooj. Meni su tri susjeda pušača nevezano umrla

ove godine od raka, svi manje 60 godina starosti.
A valjda se isplatilo guštanje :/

Ma kužim to sve ,ali opet.. Ako im je pušenje uživanje onda nek puše.. Život je ionako kratak i možeš umrijeti na bezbroj načina.. Treba uživat dok se može.

boldano: nije 20-25 godina nego je prije 55-60..

http://nl-gaming.net/forum/
14 godina
Medikus kaže...

Mi kad smo na maturalcu išli prejko neuma nisu ni ulazili u bus xD ali bolje ze ne za**** sa tim

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Da li pušite?

Najjače mi je kad mi neki pušać dođe i kaže pa tebi je gore nego nama kaj pušimo jer si pasivni pušać da fuq pa je sam ja kriv xD

Edit:kad ste vi pušaći počeli pušit ja znam neke kaj su u 3-4 razredu počeli -.- btw sori na duplom postu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 22:27 (zelenbic).
13 godina
protjeran
Da li pušite?

a pusim samo dugacke, zivciraju me kad su kratki jer ne stanu ni posteno u usta...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
14 godina
Da li pušite?

Pusim od prvog srednjeg ( te godine kutija marlborice dnevno), 2. srednji 2 kutije WW-a ( jbg-a vec su skocile cijene pljuga ) , 3. srednji kutija yorka 2 dana :) , 4.srednji kutija za dan-2dana ,

sad na faxu 2 dana pusim , pa 2 dana ne pusim ...

Najbolje je nikad ne poceti ,u pocetku ti pase da jednu zapalis , ili prva u danu isto tako pase , ali sve ostalo kasnije je samo iz ovisnosti , a odviknut se tesko :)

So no smoking allowed ;)

16 godina
neaktivan
Medikus kaže...

I kako je prošlo?

Inače, ona stara sa sakrivanjem u šampon koliko čujem svima pali, tako da ste to trebali opaliti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
protjeran
Da li pušite?

Ne pušim i ponosan sam zbog toga.

Roćka
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Jos me uvijek ne žulja novčanik a i pluca su mi jos potrebna.Odgovor je jasan.

Da naravno! ne pusim

14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ne pušim! Nema svrhe,nema zadovoljstva,samo šteta!

Sharing Is NOT Stealing!
13 godina
neaktivan
Baš se toga nisam sjetio, eto. Stavili smo u torbu i nadali se da neće ništa biti. Na granici su nas samo poslali van iz busa, ispečatirali putovnice i to je to. Ne izgledamo baš sumnjivo pa nisu ni provjeravali ništa :)
14 godina
Da li pušite?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 20:59 (sudy_freak).
16 godina
Da li pušite?

Ja si znam tu i tamo zapalit kad sam u drustvu inace nikada ne kupujem cigare za sebe osmi sam razred

Imam ja frendova iz razreda koji puse jednu kutiju na dan {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Ja si znam tu i tamo zapalit kad sam u drustvu inace nikada ne kupujem cigare za sebe osmi sam razred

Imam ja frendova iz razreda koji puse jednu kutiju na dan {#}

Kani se toga dok još možeš, čemu to?

Najgore je to razdovlje do 2. srednje, radi iskazivanja/dokazivanja/prihvaćanja, smatram da tko do tad ne počne pušit vjerovattno neće ni kasnije.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
13 godina
neaktivan
Geek kaže...

Kani se toga dok još možeš, čemu to?

Najgore je to razdovlje do 2. srednje, radi iskazivanja/dokazivanja/prihvaćanja, smatram da tko do tad ne počne pušit vjerovattno neće ni kasnije.

ne mora značit, ja sam počeo pušiti tek u četvrtom srednje, a i ne pušim kutiju na dan, nego kutiju crvenog winstona na 4-5 dana (kad nervoza uhvati, prije kolokvija na faksu)

14 godina
Geek kaže...

To sve zavisi kakvo je društvo.

Ja niti zbog dokazivanja, niti zbog qrčenja nisam.
Sve što si rekao stoji.

Jer, uopće, ali uopće ne vidim razloga za to. 

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
13 godina
neaktivan
Da li pušite?

Budi ti frajer pa reci ne

Mislim,sta je tako zanimljivo unistavat si organizam zbog takve neke gluposti koju jos i placas

a odvikavanje je jos teze

Ljubomorne duše mogu da mi puše
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice