Neznas sto propustas ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NEMA ŠANSE DA PUŠIM,za pušenje samo bacaš pare i truješ svoja pluća tu nema ništa korisno
kak znas da nema nis korisno ak nisi nikada probao...znaci ipak si probao?
Neznas sto propustas ;)
Koja je budala izmislila cigare
NEMA ŠANSE DA PUŠIM,za pušenje samo bacaš pare i truješ svoja pluća tu nema ništa korisno
kak znas da nema nis korisno ak nisi nikada probao...znaci ipak si probao?
ah ta glupa opravdanja.
Probao, al mi nije nesto.. Bacanje para..
Probao, sjeb'o se, odvikavam se, bacanje para.
ne pušim ali sam primjetio da se potiho pušenje uvodi u dosta kafića iako je zakonom zabranjeno a nemaju adekvatnu opremu,tako da sam počeo izbjegavati takve kafiće,ali jedno mi se sviđa što se u mojoj omiljenoj diskoteci ne puši sad mogu disati kako bog zapovijeda,ja mislim da i 90 % pušača tamo bolje diše ali to nikad neće priznati
ne pušim ali sam primjetio da se potiho pušenje uvodi u dosta kafića iako je zakonom zabranjeno a nemaju adekvatnu opremu,tako da sam počeo izbjegavati takve kafiće,ali jedno mi se sviđa što se u mojoj omiljenoj diskoteci ne puši sad mogu disati kako bog zapovijeda,ja mislim da i 90 % pušača tamo bolje diše ali to nikad neće priznati
Da barem živim u hrvatskoj, kod nas po diskotekama kao da je magla
Ne,nema nista korisno u cigarama + bacanje novaca.
Zna itko gdje u Splitu ima uzeti Gauloises, osim u Jokeru?
ja sam se spasio neka ti ljudi puše ali da ja imam barem 30 % kafića gdje se ne puši ja neću ići u njihove kafiće,više mi to znači nego kakva je kava ili prostor,prije je bilo katastrofa nise moglo disati pa bi 20 puta izlazio vanka na zrak
pušim li ?
ovisi na šta mislite
pušim li ?
ovisi na šta mislite
J
Ne,bacanje novca,vremena i života.
zavisi na sta mislis pod "Da li pušite?" ima par vrsta pusenja. hehehe
Salim se, naravno da nepusim, to je po meni najgluplja stvar ja bi svrstao u droge jer su ljudi ovisni o cigaretama...
3 razloga zasto biti nepusac:Trosis novac na cigarete, trosis zdravlje, postajes ovisan
Salim se, naravno da nepusim, to je po meni najgluplja stvar ja bi svrstao u droge jer su ljudi ovisni o cigaretama...
3 razloga zasto biti nepusac:Trosis novac na cigarete, trosis zdravlje, postajes ovisan
Nikotin čitaj: jeste droga.
Ljudi su ovisni, možeš ih nazvati "narkomanima" ali nikako da se drogiraju. Jer narkomanija nije jedno te isto što i uzimanje droga. Narkomanija ti je jednom riječju ovisnost.
da imas pravo,nerazumim se puno u droge jer me to nezanima, a cigarete su slicne drogama kad probas par puta tesko je ih je ostaviti, jeste da treba duze vremena da pocnes biti ovisan o cigaretama naspram drogama
Ne pušim ni nikad neću gadna navika...
Pušija san od svoje 15 pa do 16 i po, i to konstantno bi to bilo, najčešće crveni malboro. Nebi kupova marendu nego bi štedija za duvan. I od 16,5 godina otprilike san se ostavija duvana. Cigarete su mi samo trošenje novaca, nema mi ničega "izazovnog".
od neceg se mora umret naravno da pusim ::D
Zna itko gdje u Splitu ima uzeti Gauloises, osim u Jokeru?
jel ima na primi3 di je ona trafika mala?
Evo ja treci dan ne pusim :)
So far so good... nakon 10 godina :)
Moram priznat da je zapalit posli spize ili seksa gust... ali cu se morat toga odrec :(
Moram priznat da je zapalit posli spize ili seksa gust... ali cu se morat toga odrec :(
Čisto informativno, koliko dugo već pušiš?
lol?
----------
Ne pušim. Probao sam i nije mi se svidjelo. I još je bacanje novca.
Nikotin čitaj: jeste droga.
Ljudi su ovisni, možeš ih nazvati "narkomanima" ali nikako da se drogiraju. Jer narkomanija nije jedno te isto što i uzimanje droga. Narkomanija ti je jednom riječju ovisnost.
Nikotin se ne definiše kao droga, jer nije psihoaktivna supstanca (supstance koje mjenjaju stanje svijesti, rasploženje i ponašanje) koje su prisutne u drogama.
Šta je narkomanija?
lol?
----------
Lol, uopće nisam primjetio da piše, neznam što mi je...
Ebiga, dešava se.
lol?
----------
Lol, uopće nisam primjetio da piše, neznam što mi je...
Ebiga, dešava se.
Malo si više povukao pa nisi vidio?
Nikotin se ne definiše kao droga, jer nije psihoaktivna supstanca (supstance koje mjenjaju stanje svijesti, rasploženje i ponašanje) koje su prisutne u drogama.
Šta je narkomanija?
Prema tome onda je alkohol droga =P
bijeli marlboro...
glupa zanimacija, uzima mi oko 700kn mjesečno, al nikad nisam ni probao prestat... uz kavu ili pivu obavezno cigareta