Dobra kubanska se ne odbija... makar se ugušio...
Ja ne pušim jer mi se to gadi; cijeli smrdiš, nemaš para, žicaš druge.....bljak
Kako mislis nemas para? Pa da nemam ne bih pusio.
Pusim dnevno po 3 kutije Marlbora crvenoga,prije dok sam bio na brodu i po 4 kutije+3 litre kave,vi sto nepusite aj molim vas ne trkeljajte bedastoce jer ako vam smeta dim cigarete lipo zamolite osobu koja pusi da ugasi i to je to.
60 cigara dnevno? Puno brate, puno.
Znan da je puno,ali kad ti je radni dan po 16-18 sati onda nekad i nesvjesno palim jednu za drugom!
Ako popusis toliko cigareta za vrijeme posla, znaci da se bas naradis! :)
Kako mislis nemas para? Pa da nemam ne bih pusio.
Imam 17 godina i još me uvijek (samohrana) stara uzdržava.
Pušit da budeš frajer mi je totalno lame, a za živce jedem puuuno čokolade.
Nit ne želim pužit vasni s ekipom jer se nikako ne želim na to navući.
Pare ću rađe potrošit na novi hardware nego na pljugu
"da budeš frajer" Ne znam zasto ovo non-stop spominjete. Kad sam poceo pusiti, pred kraj 8. razreda, uopce nisam gledao na taj nacin da cu biti faca. Ista stvar je i sa mojim prijateljima.
Pusim dnevno po 3 kutije Marlbora crvenoga,prije dok sam bio na brodu i po 4 kutije+3 litre kave,vi sto nepusite aj molim vas ne trkeljajte bedastoce jer ako vam smeta dim cigarete lipo zamolite osobu koja pusi da ugasi i to je to.
60 cigara dnevno? Puno brate, puno.
Znan da je puno,ali kad ti je radni dan po 16-18 sati onda nekad i nesvjesno palim jednu za drugom!
Ispada da svakih 16-18 minuta zapališ po jednu cigaru...
Meni je limit 2 kutije ali baš kada pretjeram. Tada mi dođe pomalo i muka od cigara. Kada je posao stresan ili kada izađem onda oko kutiju i po.
Ne znam za vas, ali meni su gori oni koji su upravo prestali pušiti od pravih nepušača. Ovi piju krv koliko im odjednom smrde i smetaju cigare.
"da budeš frajer" Ne znam zasto ovo non-stop spominjete. Kad sam poceo pusiti, pred kraj 8. razreda, uopce nisam gledao na taj nacin da cu biti faca. Ista stvar je i sa mojim prijateljima.
Nego zašto si počeo pušit u 8 razredu?
Nego zašto si počeo pušit u 8 razredu?
Vec sam odgovorio na to pitanje. Krenulo je iz znatizelje i tako do danas... Ne mislim prestat pusit. Bar u ovom momentu.
OK, a zašto pušiš?
OK, a zašto pušiš?
Kao sto rekoh(!!) svidila mi se cigareta!
Ovo mi možda nećete vjerovati, ali znam jednog koji puši od 4. razreda osnovne, sad je završio 3. srednje i znaju ga uhvatiti napadaji kašlja takvi da se skoro uguši i iskašljava nekakvu crnu sluz... puši dnevno neke dvije kutije Kolumba... ne znam jel to zbog lošeg duhana u tim cigaretama ili... i, ne zajebavam se.
OK, a zašto pušiš?
Počmeš pušit da ispadneš faca i veče vrijednosti u društvu i da provas nove stvari sta ljudi vole,a na kraju si budala.
Nastavljas pušit zato sta ti duhan ima jednu stvar sta se zove nikotin,koja je gora od svih droga.
Počmi pušit i nakon 2.god napravi vremensku stanku od samo 24satra,zapali ponovo duvan pa češ vidit sta je nikotin.
Eto za sve takve kao sto si ti kratko objašnjenje.
lol
HighWay To Hell
Zayebavaš, to je 100kn dnevno
Bome da , kak se one francuske najjace na svjetu zoveju? nemrmem se sad sjetit
Gitanes
Ja ne pušim
Ali kako svi s kojima se družim puše, moglo bi se reći da pušim bar 2 kutije dnevno pasivno
Da,pušim,1-1,5 kutiju dnevno.
I to najčešće cigare iz Bosne-partner,drinu,moravu,long i slično smeće.
Ne pušim
Ne pusim.
Probao sam, da vidim hoce mi se svidjeti, i nije mi se svidjelo.
Nemam nista protiv ljudi koji puse.
preporuka svima da počmu pušit, dobar je osječaj, opušta, močno
a ti si panjina... -.- doduse ja ne mogu govorit jer san se sad unistija alkoholom uz to san hebeno prevarija curu koju volin, ali san hebena kretenčina i nemogu se vise u ogledalo pogledat.. uglavnom.. i zapalija san jednu da malo zaboravin i smirin se
Ajde druze... pa nije to nista lose. Dok god ona ne sazna dobro je :)
Probo jesam (na svom rođ.), ali ne pušim naravno.
a ti si panjina... -.- doduse ja ne mogu govorit jer san se sad unistija alkoholom uz to san hebeno prevarija curu koju volin, ali san hebena kretenčina i nemogu se vise u ogledalo pogledat.. uglavnom.. i zapalija san jednu da malo zaboravin i smirin se
lol... a ono..
lol... a ono..
Kad naucis dobro balansirati sa jednom viska, onda ti ni jos dvije nece biti problem :) Vjeruj mi :)
Kad naucis dobro balansirati sa jednom viska, onda ti ni jos dvije nece biti problem :) Vjeruj mi :)
e na to sam bio opako zabrijao.. 6 godina svaki dan.. ne previse ali opet svaki dan. tjedno pedesetka (gr.) bez beda (samo meni). dok je jos vrijedilo, ovo danas je katastrofa
jel zna tko jel imaju Camel kod nas za kupit?
Ne pušim, ali mislim da ima kupiti. Znam da mi je prije kupovao u BiH pa prodavao ovdje.
Camel, najjaca cigareta i to one smeđe tj. jace, nabavio sam si ih prosle godine iz Austrije 2 kutije camela i steku bijelog malbora uffff...
A "Partner" nije los barem meni, iako kosta 13 kn, za razliku od stose i yorka bljak
Nema boljeg lijeka od zapalit pljugu kad si zivcan il poslje dobre klope
Ima, vidim da je sad popularan. Kao i Black Devil
Ima ali ne svugdje. Pogledaj po "privatnim" trafikama i tobbaco prodavaonicama.
Camel, najjaca cigareta i to one smeđe tj. jace, nabavio sam si ih prosle godine iz Austrije 2 kutije camela i steku bijelog malbora uffff...
A "Partner" nije los barem meni, iako kosta 13 kn, za razliku od stose i yorka bljak
Nema boljeg lijeka od zapalit pljugu kad si zivcan il poslje dobre klope
Ma nije losa, ali se ne moze usporedit sa bijelim Marlborom sa bijelim filterom. Jel itko od vas pusio Davidoff Magnum?
Ja samo tu i tamo zapalim koju u drustvu da ne budem potpuni outsider, no nema sanse da cu onako iz dosade popusit.