Predstavite se izdvojena tema

poruka: 902
|
čitano: 339.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Predstavite se

predstavljam se {#}

Šalu na stranu,učenik srednje strukovne škole Sinj, odazivam se na ime Andria {#},živim u Hrvacama već 15 godina(cijeli život)etc.

Registrirao se na forum jer mi je trebala pomoć i dan danas sudjelujem na forumu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 10:16 (shady1024).
15 godina
neaktivan
Predstavite se

Ja sam Luka Stegić, šesnaestogodišnji učenik Ekonomske Škole Šibenik.
Nisam pretjerano pametan, učim koliko mi treba i prolazim sa 4.

Na forum sam se registrirao jer mi je trebala pomoć oko jedne informatičke nedoumice.

Na forumu sam ostao da bi naučio nešto o današnjoj informatici te da bi ostao u toku.

Trudim se biti što pristojniji na forumu da ljudi nebi stekli pogrešan dojam o meni.

Treniram veslanje četiri godine te mi to oduzima večinu slobodnog vremena.

Volim se relaksirati uz igranje igara na računalu.

To sam uglavnom ja.

Pozdrav. ;)

Zeppe :D
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima.Dolazim iz Splita,student 2.god na KTF-u.Obozavam sve sto se tice interneta i tehnologije.

I ovo je moj 1. post.{#}

14 godina
Predstavite se

FBI

14 godina
neaktivan
Re: Predstavite se

Zovem se Mate, Imam 32 godine i zivima n suncanom otoku Hvaru u gradu Hvaru. Vozim taxi u zivotu. S kompjuterima sam vec ohoho vremena negdje od 1988-e sa prvom amigom 500 (Jos i dan danas radi hehehe). Kompjuter kupujem svakih pet godina. Volim kavu. Za gust vozim skuter aprilia sportcity one od 50 kubika uskoro 70 kubika i sportski auspuh!!! WoooHooo!!! Forum pratim otkad je buga al sam se registrirao tek nedavno.

14 godina
U najboljim godinama, volim sve sto vole mladi...a racunala su mi gust i hobi.
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozz..Ja sam novi na forumu sve detaljno na profilu a sto vas zanima pm {#}

AMD POWER! :D
13 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav ekipo :) 

Da ukratko opišem svoju malenkost,zovem se Luka dolazim iz Velike Gorice,pohađam V.gimaziju u Zagrebu,trenutno sam u fazi učenja c++.Volim programiranje i pripremam se za sljedeću godinu za natjecanje u Americi.

Isto tako volim gaming,pisao sam članke za hrvatsku gamersku zajednicu,koja je sada trenutno u fazi "hibernacije"zbog nepovoljnog financijskog stanja.

13 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav, ja sam nov, volim pucačine i AC serijal  {#}.

13 godina
neaktivan

Bok, ja sam Silvio Pavlicevic. Dolazim iz Županje (Hrvatska). Imam 12 godina. Na ovaj forum sam se registriro zato sto zelim reklamirai svoj SAMP server. Ali mi nije jasno gdje je tema za reklamiranje svoj servera ?

16 godina
protjeran
TheWysky kaže...

Bok, ja sam Silvio Pavlicevic. Dolazim iz Županje (Hrvatska). Imam 12 godina. Na ovaj forum sam se registriro zato sto zelim reklamirai svoj SAMP server. Ali mi nije jasno gdje je tema za reklamiranje svoj servera ?

Dobar dan, ja sam Mentalist, ja sam jedan od glavnih ovdje, odbor me poslao da ti kažem da je STROGO zabranjeno nepotrebno zelenjenje teksta i da se na ovom forumu ne reklamiraju serveri.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
odjavljen
Predstavite se

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 15:29 (MARKOZD15).
15 godina
Predstavite se

Ja sam Flying Dutchman, rođen sam tisućusedamsto i neke godine, točno ne znam koje, jel su me našli kao jako malog kako plutam u velikoj bačvi ruma na otvorenom moru. I danas sam strah i trepet svim brodovima, uključujući i Šestu flotu.

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Ja sam Ivan :).2.razred Tehničar za Računalstvo iz Koprivnice.Volim popit i volim žene.Ako je netko za opijanja subotom nek se javi {#}{#}

13 godina
neaktivan
Predstavite se

Nikola iz Splita 25....

interesiraju me bicikle igre i autići...živili

13 godina
neaktivan
Predstavite se

Dinko Pavelić, trenutno živim u Županji iako bih više volio živjeti u Karlovcu (grad je zakon). Zanimaju me računala, igre, filmovi i sviram tamburu.

Imam 16 godina i drugi sam razred Ekonomske škole, a fax će mi vjerojatno biti FOI.

Živi bili {#}

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
14 godina
protjeran
Unworthy_For_Life kaže...

Ja sam Ivan :).2.razred Tehničar za Računalstvo iz Koprivnice.Volim popit i volim žene.Ako je netko za opijanja subotom nek se javi {#}{#}

a šta nedjelja i petak rezervirani za žene????.... Slab si ti :)

Ozbiljnost na stranu, pa da se i ja predstavim, Neki me zovu konj neki budala, ali ukučani me zovu Dražen, završio (jedva) osnovnu ali srednja je bila več druga prića.
Eto i nju sam završio-> smijer elektroničar-mehaničar, ženu nemam (kad vidim svoju staru kad poludi dođe mi da pređem u pedere), ali zato imam 20 godina i eto to sam ja....

..... Zagreb

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 10:35 (Cvik).
13 godina
neaktivan
Predstavite se

Bok svima,

Zovem se Dubravko, dolazim iz okolice Karlovca, imam 18 godina, zanimaju me kompjuteri i zelim nesto novo nauciti ovdje!

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Zovem se Mihovil Stagličić i dolazim iz Zadra.Imam 16 godina i par mjeseci.
Idem u Gimnaziju Jurja Barakovića,tu u Zadru,u 2.razred općee gimnazije.
Na forum sam se prijavio,jer želim pomoći drugim forumašima (ako znam),a

i zbog toga da naučim nešto novo,jer me informatika zanima. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
13 godina
neaktivan
Predstavite se

pozdrav svima. Nova sam ovdje, slavonka sam...imam 25 god, obozavam visiti na netu(dobro nekad i ne) i volim doci na ovaj forum puno korisnih informacija se dobije, koga što zanima neka me slobodno pita :)

15 godina
Predstavite se

bok svima. ime mi je dražen, imam 26 godina i dolazim iz Nedelišća (mjesto do Čakovca).

tu sam registriran nešto više od godinu dana, ovo mi je prvi post {#} zdrava logika mi nalaže da se prvo predstavim pa tek onda idem komentirat u ostale teme {#}

iako do sad ništa nisam komentirao, često navraćam na forum i pratim manje-više skoro sve teme.

volim photoshop i web design iako još nemam nikakve svoje projekte, nastojim se što više posvetiti učenju php-a i mysql-a mada sam još skoro na samome početku.

nevezano za IT, navijač sam Arsenala i slušam dobri stari rock 70-ih i 80-ih (uz Offspring), vozim Renault 5 krampus i u potrazi sam novim HDD-om WD 2TB-a (aren't we all?) {#}

i to je to za sad od mene.

13 godina
neaktivan
Predstavite se

Moje ime je Deflector i volim duge šetnje bez odjeće.

How interesting. Tell me more.
13 godina
Insomnia86 kaže...

pozdrav svima. Nova sam ovdje, slavonka sam...imam 25 god, obozavam visiti na netu(dobro nekad i ne) i volim doci na ovaj forum puno korisnih informacija se dobije, koga što zanima neka me slobodno pita :)

Mene zanima da li si slobodna{#}.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
13 godina
neaktivan
Predstavite se

Ej ekipo, ime mi je Leonardo i dolazim iz Križevaca...

Lijep pozdrav svima...

13 godina
neaktivan
Predstavite se

Bok svima, ja sam Petar!

Imam 22 godine, iz Zagreba sam i tek sad upoznajem forume, pa sam tražeći nešto naletio na ovaj forum koji mi izgleda dosta zanimljiv. Veselim se druženju s vama...

[url=http://www.horoskopedija.com/category/dnevni-horoskop]Dnevni horoskop[/url] | [url=http://www.sanovnikopedija.com/]Sanovnik[/url]
13 godina
Predstavite se

Ja sam Nikola iz Velike Gorice,17,pozdravljam vas sve.{#}

16 godina
neaktivan
Predstavite se

pozdrav svima

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 16:52 (alexspalato).
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Moje ime je Ivan. Dolazim sa otoka Krka i imam 15 godina. Volim prckat oko kompova i obozavam aute :D

Pozz sa Krka 

13 godina
neaktivan
Predstavite se

pozdrav,

ja sam programer, omiljena pjesma mi je Denis & Denis - Program tvog kompjutera.

13 godina
neaktivan
Predstavite se

pozzz svim forumašima

veliki diablo fan, što se vidi iz nicka :D, filmofil, 25 godina...nadam se ugodnom druženju

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice