Pa dosta informacija se može saznat iz naših profila, zašto se dodatno predstavljat.
http://forum.bug.hr/forum/lastlogin/
Pa dosta informacija se može saznat iz naših profila, zašto se dodatno predstavljat.
http://forum.bug.hr/forum/lastlogin/
Ajd da se zna ko je ko...ja sam propali talent
na pcxepertu kao> kkljajic <
pozz 
24 godine. Radim kao serviser računala i živim u Rijeci i okolici. Prve korake napravio na računalu Philips VG-8020. Kada budem veliki radit ću nešto slično onome što radim i danas i neću se obogatiti. 
Pozdrav!
Evo otvorivši najnoviji broj buga ugledao sam recenziju gospodina Rosandića i automatski pogledao sliku. Nakon toga nahrlio sam na kompjuter da se što prije registriram na BUG forum ne samo zato jer već dulje vrijeme očekujem da forum stigne nego i iz razloga da što prije zauzmem svoj omiljeni nick kako ga ne bi netko drugi dograbio prije mene :D Uglavnom da se predstavim! Ja sam Filip i živim u Zagrebu, te sam dugogodišnji čitatelj BUG-a.
Pozdrav svima. Forum je stvarno napravljen za svaku pohvalu.
Neki me znaju sa Gamer.hr foruma, a ponekad sam i na PCEkspertu.

Pozdrav, novi, totalno novi forumas.
Inace sam IggI za svijet (tocnije mumble), ali eto svidja mi se ovaj nick. 
Frix, Berkutch, Frixedairwave, ETF-ovac, imam 37 poslova, obožavam jesti, diplomirao sam spavanje, imam doktorat iz ispijanja bambusa i sada radim na pivu, na BF2 i CS serverima sam obično ja onaj s najviše killova i ja onaj koji najviše sere i piše poruke.... ;)
Damn, ajd i ja cu :P
Adi is the name :D - da, Adi, kao A.D.I. :P
Nick je varijacija na japanski Akatsuki (crweni oblak - nekima mozda poznato iz Naruto mange/animea)...
Nekima iz IT(lol) i gaming scene u mom kraju poznat kao [TaKe_dOwN ; i da, na ulici me zovu TEJK :P
Inace potjecem iz Cazina, malog grada na SJ-ZAP BiH :D - opet da, bosanac sam! :P hihi
Na forumu sam skoro od pocetka :D i et... koga vise zanima, a zensko je, neka se javi na PM :D
Pozdrav svima ja sam Goran , studoš sam i volim Vopi .Nadam se ugodnom druženju na forumu i to je sve od mene zasad.
E Goran (Trigga) je garant iz Osijeka... 
Ja sam Davor. Odakle sam...to sam napisao u jednoj drugoj temi. TRenutno student (nešto sitno do diplome) i željan rada u IT sektoru ko pijanac vode ujutro poslije pijanstva. :)
Ovisnik o računalima, software-u i tome sličnom. :)))
Marko, 23.god, apsolvent racunarstva na FER-u. Volim kompijuktere i znam nesto sitno o njima.
Ana iz Herceg Novog. Radim kao serviserka :D računara, iste sklapam, testiram itd...
Za ovaj forum sam saznala iz novog BUG-a i odma se registrovala.
Pored računaar moja velika (ili najveća) ljubav je more :)
Eto tako
Pozdrav svima, ja san Ivan, iz Šibenika
pozz eqipo ja sam gamer,dj(počeci),partygooer i ne trpim ljude koji su stereotipi te lažu :P
vival la cubana :D
ja sam Ivan iz Jerovca(blizu Ivanca) i trenutno sam osnovnoškolac(nije to lako)
Dino, drago mi je suradivati s vama 
Evo i jedan ZETovac -lol-
Pozdrav
Pozdrav iz West Hercegovine
Student
Ne kuzim...odnosno vidi se da ti ne kuzis. Ako mislis na hentai i te gluposti to je za malu djecu, odavno prerasao. Al evo, da ti se ne trudim bespotrebno objasnjavat.
Ha ha bravo naxeem, ova ti je fakat, pre dobra "da nisi valjda tolko star" 

Brna iz Karlovca, ovisnik o kompu, PES-u i haklanju nogometa....
a ako i neznamo pogledamo profil pa saznamo :)

pozdrav nick lord angel, upravo došao nadam se da će biti zabavno... 
Pavo, slavonac :-)
Evo, i ja. Igggy, okolica Rijeke. Ovisnik o internetu. I ja saznao iz zadnjeg Buga za forum.. Perfektno. Još nisam vidio forum koji je toliko posjećen, a da nije zatrpan sa glupim igricama kao kaladont i sl. U biti pametne i korisne stvari.
Forca
a kalodonta ima skoro svugdje...
Ovo je ko skup ovisnika...
JA: Dobar dan... Ja sam... mmm... Krešo... i ovisnik sam o alkoholu... [prekrivam rukama lice]
SVI: Bok Krešoooo!
Ja sam onaj odabrani!
Pozz!
S BF2 Quake_2_Big_Gun poznat po brzini i snipingu,veoma cesto prvi
,s COD UO Enter Sandman,nXc,Crazy nXc poznat po svojim noob glupostima,s Crysisa Crysis_Natan_13 poznat po vjestini i upravljanja helicem!
Sa JKA poznat kao Natan13 u toj igri ja sam bio ko turist u New Yorku xD,U Quake IV poznat po?Jos po nicemu tek sam poceo xD........u RL poznat kao fanatik za PC-jevima i gamemingom!
LOL