Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 439.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
Dajg257 kaže...

Pozdrav!

Jednoga dana otprilike prije 3-4 godije ujutro dok je moja mama kuhala kavu primijetila je da je u kuhinji radni stol bio isaran, navece primijetili smo istu tu sariotinu na kuhinjskom stolu, ja sam odlucio istraziti, niko nije bio u stanu je bilo zakljucan. Također otrio sam da su dvije sarotine 100% jednake u velicini i obliku.Mijerio sam dio po dio ravnalom i sestarima bili su 100%identicne sarotine. Cak sam slikao sa kamerom ako ocete imam sliku! Dugi dan odlucio sam staviti webcam da snjima cijelu noc, pogodite sta webkam je misteriozno crkla, nakon tijedan dana webcam ko nova??? kako pak webcam tako moze nikad nakon toga nisam imao problema s njom osim tad???? Ako ista znate vezano uz to recite!Iznenađen

vjerujem ti, al zanima me kakve su to slike, stavi obje(lol)
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Koje ste "bisere" počeli bacati, ono, čovjek stalno koristi 100% mozga, daj nemoj me....

Još samo da čujem da koristi i sve mišiće 100%, jer da koristi navodno bi mogao skočiti 6m u vis, dal vi tomu vjerujete?

Kaj bi tek mogao da koristi 100% mozga,  a nedaj Bože i 100% mišića istovremeno....bio bi superman.

Ovo sa iglama je glupost, ljudska glupost.

Znači, ja sam pal s bicikla 5 puta gadno i više ga se po tom ne bi nikad usudil voziti, baš suprotno, idem kam god treba.

Isto tak i s traktorom u šumi, jesam se prehitil i bil u životnoj opasnosti, no nemam respekta prema smrti.

Sad bude došel naš mbaksa i sve to lijepo pojasnil tak da ne bude više nikakvih nejasnoćaCool

@albundi, jesi ikad čul za "ć"? Namigiva

jesam, čuo sam svakojake legende o tom misterioznom slovu..
nemam potpis
17 godina
neaktivan
Dajg257 kaže...

Pozdrav!

Jednoga dana otprilike prije 3-4 godije ujutro dok je moja mama kuhala kavu primijetila je da je u kuhinji radni stol bio isaran, navece primijetili smo istu tu sariotinu na kuhinjskom stolu, ja sam odlucio istraziti, niko nije bio u stanu je bilo zakljucan. Također otrio sam da su dvije sarotine 100% jednake u velicini i obliku.Mijerio sam dio po dio ravnalom i sestarima bili su 100%identicne sarotine. Cak sam slikao sa kamerom ako ocete imam sliku! Dugi dan odlucio sam staviti webcam da snjima cijelu noc, pogodite sta webkam je misteriozno crkla, nakon tijedan dana webcam ko nova??? kako pak webcam tako moze nikad nakon toga nisam imao problema s njom osim tad???? Ako ista znate vezano uz to recite!Iznenađen

Može slika Smijeh

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
Paranormalno

Meni je jedan put iz kućišta (ispod zalmanovog coolera na cpu) došao turoban glas.... klokni me madar fakeru.

Ni danas nakon dvije godine nisam došao sebi.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Cuo sam da te sarotine nisu bas ok!
Neznam dali je bas pametno da ih stavim.
Ko oce slike nek mi posalje svoj mail ili msn meni kao privatnu poruku
ja cu poslat cim vidim poruku!

Pisanje teksta mi nije bas...
17 godina
neaktivan
Dajg257 kaže...

Cuo sam da te sarotine nisu bas ok!
Neznam dali je bas pametno da ih stavim.
Ko oce slike nek mi posalje svoj mail ili msn meni kao privatnu poruku
ja cu poslat cim vidim poruku!

sam stavi na forum, ak buš slal na i-mejl(lol) onda se buš namučil jer nas je tu masa koji to želimo vidjeti ( a tek oni koji se nisu javili)
http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Onda cu slat svakom, zasad nije se jos niko javio!

17 godina
neaktivan

Prestati kenjkati i stavi sliku da je svi jasno i glasno(koliko je to uopće moguće, ipak je ovo paranormalna tema) vide. Ne sadrži valjda neki horror koji prosječan korisnik nebi moga podnjeti.

17 godina
neaktivan
Dajg257 kaže...

Onda cu slat svakom, zasad nije se jos niko javio!

ja sam se javil, al svejedno pošalji to čudo tu na forum, ko neće gledat, nek ne gleda
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Ok ok evo slike ja se nebi upustao u desifriranje! Neki mi kazu da su u to bolje ne upustat! Zato nisam odma htio obijaviti sliku, kad vec svi je ocete vidjeti evo!!!!!!!!!!

17 godina
protjeran
Paranormalno

" U tvoj ..nešta..."

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
17 godina
Dajg257 kaže...

Ok ok evo slike ja se nebi upustao u desifriranje! Neki mi kazu da su u to bolje ne upustat! Zato nisam odma htio obijaviti sliku, kad vec svi je ocete vidjeti evo!!!!!!!!!!

Ne kužim kaj bi to trebalo značiti; napadaju te demoni/vragovi/sotona ili imaš nekog slobodnog umjetnika u kući. 
Veliš da ti se to pojavljuje svukud po kući.
I ja vidim prve dvije riječi "U tvoj", u zadnjoj vidim tri šestice ak dobro vidim
Ak je ovo prvo, obrati se svećenicima.
Ili Danteu ili Neru, to ti je još efikasnijeCool

Ovo zadnje je šala.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Meni  te dvije slike izgledaju jako slično ali ne i identično, pogledajte malo bolje zadnje slovo u zadnjoj riječi... meni se ne čini identično na obije slike

17 godina
neaktivan
Paranormalno

Imam samo jednu sliku, dolje je original a grore sam probo izvuc samo rukopis sa kompom.
To je napisano na stolnjaku koj je letio u smece, a drugi rukopis dozivio je ribacu cetku!
Nitko me ne napada, to je jedina stvar takvog tipa sta mi se dogodila odtad nis.
To se dogodilo prije 3-4 godine, ali tema paranormalnog se tek sad pojavila, ovo je prvi forum na kojem sudjelujen!

17 godina
neaktivan

Čuvaj onda glavu, možda ti se sotona skriva na tavanu Smijeh

17 godina
neaktivan

LOL, ja se ne bavim takvim stvarima, bavim se programiranjem, elektronikom, odrzavanjem jedne web stranice(o programiranju i sl.) i igranjem igrica...

17 godina
neaktivan
Paranormalno

Molio bih moderatora da zatvori ovu paranormalnu temu jer na njoj se samo nalaze čista sr..nja i laži.

"PARANORMALNO"-"EXTRAGLUPO"

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
17 godina
neaktivan
vulerious kaže...

Molio bih moderatora da zatvori ovu paranormalnu temu jer na njoj se samo nalaze čista sr..nja i laži.

Ja bi prije rekao EKSTRAPARANORMALNO Smijeh

17 godina
neaktivan
vulerious kaže...

Zahtjev je odbijen Smijeh
Inače, ova tema stvarno zna ponekad skrenuti sa staze, molim ljude da se drže teme.
17 godina
neaktivan
Paranormalno

joj ljudi vi gledate previse van helsin (onog manijak akaj naganja draculu)

ovo je ista stvar ko i neznam  ono kad nekom dodje pismo i nda ak ga spalis izgorit ce ti kuca

ko vjeruje u Boga nema problema............

hebes i sotonu .i patuljke.i vile.i vukodlake...............

ISUS JE ZAKOOOOOOOOOOOOON                         Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

ovo je ista stvar ko i neznam  ono kad nekom dodje pismo i nda ak ga spalis izgorit ce ti kuca

I meni su super izmišljeni likovi :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2008 17:00 (vjeko).
17 godina
vjeko kaže...
angel of fire kaže...

I meni su super izmišljeni likovi :)
 Koliko sam svatio njemu nisu :P
17 godina
protjeran
Paranormalno

Ljudi, upravo sam se vratio sa odmora i ondje sam pročitao jednu super knjigu koja može objasniti podosta paranormalnih pojava (npr. čudni zvukovi...). Meni je dala puuuuuno toga za razmišljati i jedna mi je od najboljih knjiga koje sam pročitao. Nekima bi mogla biti malo teška.

Pisac: Masaru Emoto

Naziv: Poruke skrivene u vodi

Obavezno pročitati!

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
moderator
HappyD kaže...

Ljudi, upravo sam se vratio sa odmora i ondje sam pročitao jednu super knjigu koja može objasniti podosta paranormalnih pojava (npr. čudni zvukovi...). Meni je dala puuuuuno toga za razmišljati i jedna mi je od najboljih knjiga koje sam pročitao. Nekima bi mogla biti malo teška.

Obavezno pročitati!

Preporucujem ne trositi vrijeme na gluposti. Namigiva
17 godina
Paranormalno

Evo jedne paranormalne pojave.

Ja i buraz dok smo bili mali živjeli smo u Zagrebu u stanu. On se probudio u neko doba noći i vidio je da netko na stolici sjedi i puši. Pošto nitko od nas nije pušio on se prepao i pokrio dekom, ponovno je pogledao i opet je vidio isto. Skupio je hrabrosti i upalio svjetlo kad na stolici nema nikog. Veli da je jasno vidio lik koji puši jer se vidio i dim, mjesečina je bila, kad je upalio svjetlo nije bilo ni lika ni dima ... Ništa.

King in the castle, king in the castle ...
17 godina
moderator

Ovo mi zvuci kao igra svjetla i sjene. A jos ako je bilo i malo magle ili je netko negdje nesto zapalio... BTW cisto me zanima, je li osjetio smrad cigarete?

17 godina
protjeran
mbaksa kaže...
HappyD kaže...

Obavezno pročitati!

Preporucujem ne trositi vrijeme na gluposti. Namigiva
 Da, radi se o kristalima, no, jesi li uopće pročitao knjigu? Ako nisi, preporučujem da zašutiš. Kristali su se oblikovali od raznih voda u svijetu, ali i od glazbe, pa i samih riječi. Čovjek je stavio papir sa riječima napisanim okrenuvši ga prema vodi, a najljepši kristali su se oblikovali od pozitivnih riječi (ljubav, zahvalnost...), a najružniji od negativnih riječi (sotona, budalo...), nema veze na kom jeziku te riječi bile napisane. Kako bi ovo objasnio, on priča o nastanku svijeta, vremenu i načinom na koji cijeli svijet "radi". To su vibracije. Zatim priča o rezonanciji, morfičkom polju, morfičkoj rezonanciji... Mogao bih cijelu knjigu ovako ispisati. Ako nisi pročitao knjigu, a netko je, a ti si našao samo kojekakav sažetak, bolje se nemoj niti javljati jer u ovoj knjizi postoji mnogo više nego je u sažetku rečeno. Pročitaj knjigu, iskreno ti preporučujem, može ti dati dosta materijala pomoću kojeg možeš objasniti neke paranormalne pojave i ukloniti im paranormalni epitet. Namigiva
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Mene zanima samo dal neko zna uzrok pucketanja po noci. Et to mene strasno zna istrzat, i zanima me sto se to desava samo po mraku npr. ako nesto pucketa kad se hladi kao tv zasto onda ne pucketa danju kad se ugasi

17 godina
moderator
HappyD kaže...
Da, radi se o kristalima, no, jesi li uopće pročitao knjigu?
Beletristika me ne zanima. Osim toga knjiga kao knjiga je irelevantna - sluzi samo navlacenju love od malo previse radoznalih (da ne upotrijebim drugu rijec) ljudi.

HappyD kaže...
Kristali su se oblikovali od raznih voda u svijetu, ali i od glazbe, pa i samih riječi. Čovjek je stavio papir sa riječima napisanim okrenuvši ga prema vodi, a najljepši kristali su se oblikovali od pozitivnih riječi (ljubav, zahvalnost...), a najružniji od negativnih riječi (sotona, budalo...), nema veze na kom jeziku te riječi bile napisane.
Je li ti u ikojem trenutku palo na pamet da su to neistine? Da nisu napravljeni double-blind testovi niti je netko drugi (citaj: znanstvenik s integritetom) radio te testove (testove koji bi provjeravali pomalo naivne hipoteze) ili dosao do istih rezultata? Osoba koja fotografira kristale ni u kom slucaju ne smije znati jel bi trebala fotografirati "dobre" ili "lose" kristale.

HappyD kaže...
Kako bi ovo objasnio, on priča o nastanku svijeta, vremenu i načinom na koji cijeli svijet "radi". To su vibracije. Zatim priča o rezonanciji, morfičkom polju, morfičkoj rezonanciji... Mogao bih cijelu knjigu ovako ispisati.
To su gluposti - tip nema pojma o kvantnoj mehanici, ali posto se u kvantnoj mehanici spominju "vibracije", dovoljno je da on u svoje "teorije" ubaci "vibracije" i to odmah znaci da ima neceg znanstvenog, jelda? Naravno da ne. Rijec je o pseudoznanosti - necemu sto spada u lazi, neistine, krivotvorine, necemu sto nema nikakve veze sa znanoscu - samo steti znanosti.
17 godina
Cooler kaže...

Mene zanima samo dal neko zna uzrok pucketanja po noci. Et to mene strasno zna istrzat, i zanima me sto se to desava samo po mraku npr. ako nesto pucketa kad se hladi kao tv zasto onda ne pucketa danju kad se ugasi

Po danu jednostavno ne čuješ jer ima dosta drugih, jačih zvukova zbog kojih ne čuješ pucketanje TV-a, isto se dešava i podanu ali, mislim da rijeđe.
hcsc
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice