Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 443.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Paranormalno

meni se dogadja npr. da čujem čudne zvukove. Npr. Jednom sam čuo da je u susjednoj sobi nešto tresnulo na pod i u strahu otišao vidjeti kad tamo NIŠTA Neodlučan

Pogledajte film Paranormal Activity pa cete vidjeti puno toga o tome...

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
protjeran
Paranormalno

daj smiješni ste

kad bi se obazirao na sve "paranormalno" kaj se događa u kući prolupao bi

čudni zvukovi po noći (pogotovo ak se taj dan kuhao grah) ... lupkanja ...

užas

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
xZero1 kaže...

meni se dogadja npr. da čujem čudne zvukove. Npr. Jednom sam čuo da je u susjednoj sobi nešto tresnulo na pod i u strahu otišao vidjeti kad tamo NIŠTA Neodlučan

Pogledajte film Paranormal Activity pa cete vidjeti puno toga o tome...

to je samo film, sniman je tako da izgleda kao da je kamera itd... namještaljka - sranje

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

kad sam bio mali često sam sanjao isti san kojeg sam se  uvijek uplašio. Nikad nisam znao što sam sanjo, ali znam da je to bio isti san.

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

kad sam bio mali često sam sanjao isti san kojeg sam se  uvijek uplašio. Nikad nisam znao što sam sanjo, ali znam da je to bio isti san.

i to bi trebalo da bude?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

ali dok ležim u krevetu znam nekako znam da cu to sanjat, i to sam sanjo vise od 10 puta

P.S cesto kada se sjetim nekog kog nisam vidio 100 godina, bas tog danas se sretnemo u gradu. Aj sad reci da ovo nije paranormalno

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 10:18 (cuspajz).
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

ali dok ležim u krevetu znam nekako znam da cu to sanjat, i to sam sanjo vise od 10 puta

P.S cesto kada se sjetim nekog kog nisam vidio 100 godina, bas tog danas se sretnemo u gradu. Aj sad reci da ovo nije paranormalno

samo malo, to nije paranormalno, znao sam kako se to zadnje zove....

javim ti cim mi sidje s vrha jezika

17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

To nije paranormalno, to se zove 'puka slučajnost'. Paranormalno je kad zli vrtni patuljci ožive i krenu osvajati sve istočno od delte Mekonga uz pomoć letećih tačkića, usput silujući mještanke lokalnih sela i pjevajući borbene.

Nemoguće je da se ti svaki dan sjetiš Mirka iz susjednog sela i taj dan se sretnete na pjaci. Onda se opet sutra sjetiš Mirka iz susjednog sela pa se opet sretnete kod zubara. Onda se i treći dan sjetiš Mirka iz susjednog sela pa se nađete na summitu biologa u Saudijskoj Arabiji.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
17 godina
protjeran
Paranormalno

OVO je paranormalno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
cuspajz kaže...

To nije paranormalno, to se zove 'puka slučajnost'. Paranormalno je kad zli vrtni patuljci ožive i krenu osvajati sve istočno od delte Mekonga uz pomoć letećih tačkića, usput silujući mještanke lokalnih sela i pjevajući borbene.

Nemoguće je da se ti svaki dan sjetiš Mirka iz susjednog sela i taj dan se sretnete na pjaci. Onda se opet sutra sjetiš Mirka iz susjednog sela pa se opet sretnete kod zubara. Onda se i treći dan sjetiš Mirka iz susjednog sela pa se nađete na summitu biologa u Saudijskoj Arabiji.

ali sjetim se nekog kod nisam vidio ni čuo ni sjetio se 100 godina

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Paranormalno je to što si živio 100 godina.

There is no place like 127.0.0.1
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
i_rambo_plache kaže...
cuspajz kaže...

Ocito nikada nisi proucio zasto je Murphijev zakon cesto "tocan", tj. zasto mi mislimo da je tocan, iako matematicki izracunata vjerojatnost to pobija. Malo to prouci, bit ce ti puno toga jasnije.

andy0101 kaže...
cuspajz kaže...

Paranormalno je to što si živio 100 godina.

hahahahahahahah

Svaka cast, hvala ti na ovome!  Bas sam se dobro nasmijo

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Da prevedem, Murphijev zakon ti (koji je i istinit) je npr ti naučiš 3 lekcije iz zemljopisa a nisi onu četvrtu, i profa te pita baš tu četvrtu

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 9:05 (BannedOnThisForum).
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Da prevedem, Murphijev zakon ti je iz serije (ili filma ne sjećam se) koji je i istinit a to je npr ti naučiš 3 lekcije iz zemljopisa a nisi onu četvrtu, i profa te pita baš tu četvrtu

Jesi ti normalan? Kakve serije, kakvog filma?? LOL

Zakon je kreirao Capt. Edward A. Murphy koji je bio inzinjer u projektu Air Force MX981 koji je trebao testirati koliku deakceleraciju covjek moze podnjeti u sudaru. I ne nije istinit, ali se ljudima cini da je istinit. Ajde bolje nemoj nista pisati, nego da pises ovakve stvari...

Da ovo pojasnim odmah, da se nebi opet netko krivo pisao:

Ovaj zakon kaze: "Ako ista moze poci po zlu, poci ce po zlu". Iz ovog "zakona" su izvedeni mnogi drugi o kojima su napisane mnoge knjige. Zasto mi mislimo da uvjek sve ide po zlu (i zasto ljudi misle da uvjek srecu ljude o kojima razmisljaju)? Podjelimo dogadjaj na 4 skupine:

1. Razmisljao si o osobi XY, sreo si osobu XY.

2. Razmisljao si o osobi XY, nisi sreo si osobu XY.

3. Nisi razmisljao si o osobi XY, sreo si osobu XY.

4. Nisi razmisljao si o osobi XY, nisi sreo si osobu XY.

Idemo ih sada analizirati: 4. slucaj odmah mozemo izbaciti, posto nismo niti razmisljali o nekome, niti smo ga sreli. Mozemo reci da je ova situacija najcesca, jer se dogadja svakog trenutka. Slucaj broj 3 takodjer nije jako znacajan jer se dogadja u vecini slucajeva kada nekoga sretnemo (osim ako stalno ne razmisljamo o svim ljudima koje poznajemo, ali onda je to slucaj za psihijatra). Ostaju nam slucajevi broj 1 i 2. Kada bi pokusao brojati o koliko si ljudi razmisljao u jednom danu, i koliko si od tih ljudi o kojima si razmisljao stvarno sreo, shvatio bi da se slucaj broj 1 jako rjetko dogadja. Ono sto je znacajno je to da nas mozak, kada se slucaj broj 1 dogodi (posto se dogadja rijetko i mozak na njega nije naviknut) zapamti taj dogadjaj i on se trajno zapisuje u pamcenje. Kada bi te ja sada pitao da mi nabrojis sve osobe o kojima si danas razmisljao, nebi znao, ili bi ih nabrojao samo par. Ali kada bi ti rekao necije ime o kome si razmisljao, odmah bi se sjetio: "Da! Razmisljao sam o njemu!". Bas zbog toga nam se cini da srecemo sve ljude o kojima razmisljamo, ali zapravo je stvar u tome da ljude o kojima razmisljamo, a ne sretnemo ih, zaboravimo.

Meni se u zivotu dogodila samo jedna neobjasnjiva stvar, neznam jesam li ju ovdje napisao, pa cu sada, mozda netko zna obrazloziti zasto se (i kako se) to dogodilo. Prije par godina, sanjao sam jednog prijatelja s mora (znaci, vidim ga samo kada sam na moru, a i sada vise ne, jer ne idem u to mjesto gdje on zivi) i u snu je on imao jako nateceno, crveno lice. U snu mi to uopce nije bilo cudno, ali kada sam se probudio, prije nego sam zaboravio san, ispricao sam ga nekome od roditelja (ne sjecam se kome). Tu vecer, nazvala je mama od tog mog prijatelja jer se dugo nije cula s mojom, i rekla kako je njen sin (taj moj prijatelj kojega sam sanjao) morao ici kod doktora, jer je dobio nekakav cudan osip na licu!!! Naravno, ja sam bio totalno zbunjen, kao i moji roditelji, i svaki puta kada netko prica o predvidjanju buducnosti i slicnm stvarima, ja se sjetim tog dogadjaja. Vjerojatno mi nikada to nece biti jasno.

17 godina
neaktivan
Paranormalno

ovdje sam našao primjere murphyjevih zakona

malo sau komični, podjeljeni u skupine

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 1:05 (dantex).
16 godina
protjeran
dantex kaže...

ovdje sam našao primjere murphyjevih zakona

malo sau komični, podjeljeni u skupine

A jel, što ti pišeš Offtopic??? Malo si fulao temu...  Ovo je za temu HUMOR! Cool Bolje da te ja opomenem neg moderatori Namigiva

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ne ovo nije za temu humor, Murphijev zakon jeste paranormalno, no istinito, i moja greška, to za Murphija sam pomiješao sa nečim, pardonček

17 godina
neaktivan

Ne ovo nije za temu humor, Murphijev zakon jeste paranormalno, no istinito, i moja greška, to za Murphija sam pomiješao sa nečim, pardonček

Niti je istinito, niti je paranormalno....

16 godina
neaktivan
xZero1 kaže...

(...)

Ovo me podsjetilo na jedan XKCD strip :) .

Silent Hammer Silent Hammer
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 10:48 (hrx).
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Niti je istinito, niti je paranormalno....

lol

Vidim da si mi dao TD, pa bi te molio da pojasnis zasto. Ja sam svoj post jako dobro argumentirao u prethodnom postu, pa bi bilo dobro da i ti napravis isto. Osim ako, naravno, nemas argumenata, ali onda nemoj djelit TD-ove...

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo nešto abnormalno https://www.youtube.com/watch?v=6zu9svX2L7A.

Pa da vidim vaše dojmove.Ja sam ovo gledao sinoć oko ponoći i jako sam se prepao.

16 godina
neaktivan
hrx kaže...
xZero1 kaže...

(...)

Ovo me podsjetilo na jedan XKCD strip :) .

kad smo kod toga...

http://xkcd.com/506/

17 godina
odjavljen
Paranormalno

Događa mi se više puta da se nesvjesno probudim u noći, i kao što su mi drugi rekli, pokušavam naći olovku i papir, te neprestano govorim: "Moram zapisati, vremena je sve manje!"

Ne znam što bi to značilo, ni što trebam "zapisati."

D=mc2, Deinstein
16 godina
neaktivan

Trazi ih da ti sljedeci put daju papir i olovku :)

Cini mi se da tvoje mjesecarenje uzrokuje neka tjeskoba, moze biti i podsvjesno... Jel ti se dogodilo nesto stresno u poslijednje vrijeme?

Inace ovo nije paranormalno.

Fenestro Vulgaris
16 godina
neaktivan

Moj rođak ustaje po noći i hoda kao nekakav zombi i svašta radi u snu,a evo i primjera:Neku noć je došao da noći kod mene i ustao je po noći i saginjao se i govorio nešto kao:Zaklana je 100%.Ali ovo je samo primjer on je jednom tako pukao glavom u zid u svojoj kući tako jako da mu je kreč bio po licu.

15 godina
neaktivan
Paranormalno

Sanjarenje nije paranormalna pojava nemojte mjesati kruske i jabuke paranormalno bi bilo da on lebdi a ne sto hoda u snu i baljezga gluposti

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
odjavljen
Alex55 kaže...
Axlus kaže...

Događa mi se više puta da se nesvjesno probudim u noći, i kao što su mi drugi rekli, pokušavam naći olovku i papir, te neprestano govorim: "Moram zapisati, vremena je sve manje!"

Ne znam što bi to značilo, ni što trebam "zapisati."

Ja bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu...

Jesi li uspio saznati što to želiš zapisati?

Ne, još uvijek nisam.

D=mc2, Deinstein
17 godina
odjavljen
carcharodon kaže...

Sanjarenje nije paranormalna pojava nemojte mjesati kruske i jabuke paranormalno bi bilo da on lebdi a ne sto hoda u snu i baljezga gluposti

Hahaha, istina.

D=mc2, Deinstein
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Treba napisati domaći uradak za školu... Smijeh

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
protjeran
Paranormalno

Ja mislim da je vas 40 izmislilo price,de ba ej starac sijeda kosa nestade u seni gleda me covek sa radijatora elektricna kugla HaHaHaSmijehSmijehSmijeh

Za volanom guja a u krevetu oluja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice