Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 443.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
d3stroy3r_cro kaže...
zerocool12 kaže...

Ja sam vec par puta imao osjecaj koda sam neke stvari iz mog mog zivota vec vidio,npr. bio sam na natjecanju iz robotike i presao ulicu kad je jedan dio zavrsio i cekali smo atuobus i na drugoj strani vidio uciteljicu i ucenike (tu je jos normalno) i nakon toga sam imao cudan osjecaj u glavi da sam to vec vidio ili sanjao, i tako jos par puta ove godine i to vec traje par godina, evo, vi ste prvi kojima sam to rekao.

nisi jedini i meni se to jaaaako puno događa. sve normalno kad odjednom ugledam nesto sto sam vec vidio il sanjo,  ili bar ja to mislim da sam vec vidio. stvarno neobicno i veoma cudno. nemogu opisat taj osjećaj 

Ne vjerujem u ove pseNamigiva i ostalo ali ovo se i meni događa i zove se predosjećajSmijeh!

To mi se događa često da na nešto pomislim i kasnije mi se to dogodi,a ja ono,pa šta ovo već nije biloSmijehCoolNamigiva

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Za sve one koji su više puta vidjeli nlo nek si stave SAM launcher u dvorište! Cool

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ipričat ću jednu malu pričicu, ne govorite da sam lud, bila je noć i imao sam 14 godina, nisam imao psihičke probleme ni ništa slično. Bilo je to negdje oko 02:00, ležao sam na krevetu pokriven, potpuno budan, (svi su u kući spavali), odjednom se svjetlo upalilo samo od sebe, i to u kuhinji, a soba mojih roditelja je bila lijevo od mene, a jedini način da oni dođu do kuhinje bilo je da prođu kroz moju sobu, no bio sam prisutan, i naravno nisam vidio nijednog roditelja kako je prošao, pa čak ni čuo. Svi prozori u kući su bili zatvoreni, mama ih stalno zatvara jer sam imao problema sa propuhom ti otvorenim prozorima u hladnoj noći (dobivao bih noćnu moru, samo tu i sanjam). Odjednom u kuhinji se upalilo svjetlo, prošla me takva jeza, da sam se pokrio i 10 minuta tako ležao pod posteljinom širom otvorenih očiju i naslušenih ušiju, nadajući se u sebi da neću čuti nikakav zvuk. Nakon 15 minuta skupio sam muda i otkrio se, ustao i otišao do kuhinje, nikog nije bilo, prozori zatvoreni, a živio sam na 7. spratu. Ugasio sam svjetlo i vratio se u krevet, i tako nisam mogao zaspati nekih 5 minuta. Nakon 5 minuta sam zatvorio oči i pokušao zaspati kad me odjednom probudi buka padanja jakni i sakoa sa vješalica u hodniku, u tom mraku sam samo vidio jakne na podu i kako se same od sebe vraćaju na vješalice. Ni dan danas nemam blage veze šta se tu noć dogodilo, cijelu noć sam ostao budan, i čekao da roditelji ustanu da mogu i ja s njima. Evo sad su me prošli trnci.

Nazovi 1800-XFILES... Zabilježit će tvoj mysteriozni slučaj.

Ja sam ih nazvao i zabilježili su moj slučaj. Ja sam se vozio iz smjera Mokošice prema Čitluku kad odjednom na polju kukuruza čujem kavgu. Izađem iz auta i uđem u polje kad vidim dvije grupe malih zelenih. Jedni su bili u rumunjskim narodnim nošnjama, a drugi su bili obučeni kao francuski vladar Luj XIV. Natjecali su se u obaranju ruka i pili vanzemaljsko pivo marke Kwa'gui'-+zyx214. Odlučio sam se pridružiti njihovoj razuzdanoj žurki. Tako smo exali njihovo pivo, a na kraju sam i zbario vanzemaljku imena Kathy s planeta Gizb'lens'awuk 22. Ja sam htio dokraja, ali je ona rekla da je zaručena. I to bi bilo to...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ipričat ću jednu malu pričicu, ne govorite da sam lud, bila je noć i imao sam 14 godina, nisam imao psihičke probleme ni ništa slično. Bilo je to negdje oko 02:00, ležao sam na krevetu pokriven, potpuno budan, (svi su u kući spavali), odjednom se svjetlo upalilo samo od sebe, i to u kuhinji, a soba mojih roditelja je bila lijevo od mene, a jedini način da oni dođu do kuhinje bilo je da prođu kroz moju sobu, no bio sam prisutan, i naravno nisam vidio nijednog roditelja kako je prošao, pa čak ni čuo. Svi prozori u kući su bili zatvoreni, mama ih stalno zatvara jer sam imao problema sa propuhom ti otvorenim prozorima u hladnoj noći (dobivao bih noćnu moru, samo tu i sanjam). Odjednom u kuhinji se upalilo svjetlo, prošla me takva jeza, da sam se pokrio i 10 minuta tako ležao pod posteljinom širom otvorenih očiju i naslušenih ušiju, nadajući se u sebi da neću čuti nikakav zvuk. Nakon 15 minuta skupio sam muda i otkrio se, ustao i otišao do kuhinje, nikog nije bilo, prozori zatvoreni, a živio sam na 7. spratu. Ugasio sam svjetlo i vratio se u krevet, i tako nisam mogao zaspati nekih 5 minuta. Nakon 5 minuta sam zatvorio oči i pokušao zaspati kad me odjednom probudi buka padanja jakni i sakoa sa vješalica u hodniku, u tom mraku sam samo vidio jakne na podu i kako se same od sebe vraćaju na vješalice. Ni dan danas nemam blage veze šta se tu noć dogodilo, cijelu noć sam ostao budan, i čekao da roditelji ustanu da mogu i ja s njima. Evo sad su me prošli trnci.

Ja sam ih nazvao i zabilježili su moj slučaj. Ja sam se vozio iz smjera Mokošice prema Čitluku kad odjednom na polju kukuruza čujem kavgu. Izađem iz auta i uđem u polje kad vidim dvije grupe malih zelenih. Jedni su bili u rumunjskim narodnim nošnjama, a drugi su bili obučeni kao francuski vladar Luj XIV. Natjecali su se u obaranju ruka i pili vanzemaljsko pivo marke Kwa'gui'-+zyx214. Odlučio sam se pridružiti njihovoj razuzdanoj žurki. Tako smo exali njihovo pivo, a na kraju sam i zbario vanzemaljku imena Kathy s planeta Gizb'lens'awuk 22. Ja sam htio dokraja, ali je ona rekla da je zaručena. I to bi bilo to...

ja se nisam šalio, ne moraš mi vjerovati, ali ne moraš mi ovako uzvraćati

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ni prvi ni zadnji da doživi nešto takvo, i ne treba ga ismijavat zbog toga. Jel gledao netko ovaj dokumentarac na Novoj neki dan?

Dnevnik.hr - Wikipedija

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 8:26 (andy0101).
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Kako si siguran da to nisu bili mutirani Rumunji? Moram i ja znati, motaju mi se neki ljudi maskirani u Pocahontas oko kuće i kažu da žele sijeno, a ja im ne dam. Možda su to alieni pa im treba za krave koje ukradu. Svejedno, nisam siguran u fizički izgled aliena.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
i_rambo_plache kaže...

Kako si siguran da to nisu bili mutirani Rumunji? Moram i ja znati, motaju mi se neki ljudi maskirani u Pocahontas oko kuće i kažu da žele sijeno, a ja im ne dam. Možda su to alieni pa im treba za krave koje ukradu. Svejedno, nisam siguran u fizički izgled aliena.

sve što ne izgleda kao što si već prije negdje vidio (ne na internetu) je alien

16 godina
andy0101 kaže...

Ni prvi ni zadnji da doživi nešto takvo, i ne treba ga ismijavat zbog toga. Jel gledao netko ovaj dokumentarac na Novoj neki dan?

Dnevnik.hr - Wikipedija

Ja sam gledao...glupost

16 godina
neaktivan
Paranormalno

pogledajte klip, nema onog iznenadnog prepadanja, uglavnom ghost footage je, lik prica itd.. no u pozadini se dešavaju čudne stvari a i ima LOUD noises, tako da  sam naslov klipa kaže, oni koji se lako isprepadaju da ne gledaju ... ozbiljno

https://www.youtube.com/watch?v=hM3DNusxPdg&annotation_id=annotation_921801&feature=iv

https://www.youtube.com/watch?v=meTQLpjEgX8&feature=channel#movie_player

https://www.youtube.com/watch?v=04J9rEdah8E&feature=PlayList&p=EBBB921EE0F9E4A2&index=2

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 10:03 (BannedOnThisForum).
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Nije lako razaznati razliku između mutiranog Rumunja i vanzemaljca u rumunjskoj nošnji. Treba obratiti pozornost na debljinu obrva i izbočenost adamove jabučice.

Na slikama su primjeri mutiranog Rumunja i vanzemaljca u Rumunjskoj narodnoj nošnji. Napominjem, teško ih je razaznati ako samo površno pogledate njihovo obličje. Uvjerite se i sami.

A pocahontasi su jedna od najopasniji vrsta. Kruže glasine u intergalaktičkom svijetu da prema njihovom zakonu za alienska prava, bilokakvo mučenje je dozvoljeno. Zato ih ne gledaj direktno u oči i izbjegavaj kontakt s njima.

mutirani Rumunj mutirani Rumunj
vanzemaljac... tko bi rekao??? vanzemaljac... tko bi rekao???
God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
Horagio kaže...

Nije lako razaznati razliku između mutiranog Rumunja i vanzemaljca u rumunjskoj nošnji. Treba obratiti pozornost na debljinu obrva i izbočenost adamove jabučice.

Na slikama su primjeri mutiranog Rumunja i vanzemaljca u Rumunjskoj narodnoj nošnji. Napominjem, teško ih je razaznati ako samo površno pogledate njihovo obličje. Uvjerite se i sami.

A pocahontasi su jedna od najopasniji vrsta. Kruže glasine u intergalaktičkom svijetu da prema njihovom zakonu za alienska prava, bilokakvo mučenje je dozvoljeno. Zato ih ne gledaj direktno u oči i izbjegavaj kontakt s njima.

moj susjed ima od svakog po jednog zatocenog doma vole piti cedevitu i jesti filanu papriku a ima on jos toga (patulljka,vampira,vukodlaka)jednom kada sve uredi pozvat cu vas na izlozbu

bit ce ko u zoloskom sam bolje.....ako cete bit dobri tjekom obilaska cak ce vam dopustit da ih dragate

:D be happy i da treba delat
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
i_rambo_plache kaže...
Horagio kaže...

moj susjed ima od svakog po jednog zatocenog doma vole piti cedevitu i jesti filanu papriku a ima on jos toga (patulljka,vampira,vukodlaka)jednom kada sve uredi pozvat cu vas na izlozbu

bit ce ko u zoloskom sam bolje.....ako cete bit dobri tjekom obilaska cak ce vam dopustit da ih dragate

da to su vec tezi slucajevi poput onaga da su neke vazne licnosti precrtane ili kopirane iz stvarnog zivota nepoznatih ljudi kao naprimejr = NINJA ILI RAMBO 

cudno zar ne ?? 

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja sam dozivio nekoliko stvari koje se bas i ne poklapaju sa percepcijom vecine.

Pripisujem ih, kao i vecinu te vrste, bizarnim slucajnostima, subjektivnom dojmu, te opcom zeljom da se to vidi - naime, ne znam da li znate - ali prije nego sto slika iz mreznice stigne do ocnog korteksa koji od toga formulira ono sto vidimo, ona prolazi kroz svojevrsni filter u mozgu, koji sliku prilagodjava nasim zeljama u mjeri do 30%. Ovo nije fikcija, mozete to naci i u knjizi iz biologije. Ne kaze se bezveze da ljudi vide ono sto zele. Tih 30% je dovoljno za sve bapske i ine price, cudnovate dogadjaje itd.

Dalje, dolaze faktori poput zelje za privlacenem pozornosti, nesvjesnog bjezanja od realnosti, trazenje necega sto ce nas izdvojiti. Dolaze faktori poput zaludjenosti i podcinjenosti i iskrivljene percepcije - zbog raznih psiholoskih igrica od strane ljudi koje nazivamo teoreticarima zavjere, iscjeljitelja, vidovnjacima itd. Ti ljudi su karizmatici i imaju sposobnost usadjivanja raznih razmisljanja u glavu - to takodjer nije fikcija, to se zove neurolingvisticko programiranje i itekako je u uporabi na sve moguce nacine, od skrivenih poruka u reklamama do psiholoski opasnih stvari u raznim knjigama. To je razlog zasto ne vjerujete u duhove dok niste procitali knjigu o duhovima.

Ima jos toga, no i navedeno je dovoljno za direktno odbacivanje 99% prica o paranormalnome. Eto, profiltrirajte pa vidite.

No, i sam sam dozivio neke stvari koje ne mogu pripisati nicemu, tocnije mogu ih pripisati tih 1%. Ne zamaram se njima jer znam da ne mogu tu nista, mogu samo zanemariti

sta se dogodilo i nadati se da cemo jednoga dana doznati jos neke stvari o ljudskoj prirodi. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 11:25 (!mpact35).
16 godina
neaktivan

meni se događa da nekad sanjam cjel neki događaj i on se u roku od par dana dogodi ali mi je cudno da se jednostavno prisjetim kad dođem na neko mjesto kao da sam tam vec sto puta bio ja sam cuo da se to zove deja vu da je to prisjecanje iz proslog zivota

16 godina
neaktivan
zex1993 kaže...

meni se događa da nekad sanjam cjel neki događaj i on se u roku od par dana dogodi ali mi je cudno da se jednostavno prisjetim kad dođem na neko mjesto kao da sam tam vec sto puta bio ja sam cuo da se to zove deja vu da je to prisjecanje iz proslog zivota

I meni se to dogadja, ali onak nekak mi se zavrti u glavi, ali nevjerujem u prosle zivote...

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Nisam citao cijelu temu,ovako sinoc gledam filim(ako se tako moze nazvati sve snimamo kucnom kamerom) naziv filma

Paranormal Activity,dali ste gledali i vase misljenje o njemu,ono sto me zanima dali je film stvaran ili su producenti se malo poigraliCool

CHE
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Nisam citao cijelu temu,ovako sinoc gledam filim(ako se tako moze nazvati sve snimamo kucnom kamerom) naziv filma

Paranormal Activity,dali ste gledali i vase misljenje o njemu,ono sto me zanima dali je film stvaran ili su producenti se malo poigraliCool

Stavi link na IMDb ako ga tamo ima.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
16 godina
neaktivan
zex1993 kaže...

I meni se to događa, vrlo često...sanjam stvari koje će se dogoditi tek za nekoliko mjeseci, ili za nekoliko godina. Ne prepoznajem čak ni sebe u tim snovima...I uvijek su nevažni događaji, nikad ništa bitno

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Mockumentary

Film je stvaran,cim si ga gledao golim okom.

"Based on true events" se inace koristi za bolji profit i snazniji interes publike. Veci dio toga sto si vidio u tom filmu je izmisljotina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 9:44 (VirtUoso).
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

Mockumentary

"Based on true events" se inace koristi za bolji profit i snazniji interes publike. Veci dio toga sto si vidio u tom filmu je izmisljotina.

Sidi ne filozofiraj znas na sta sam mislio,kakav je to retardiran komentar stvaran cim si ga gledo golim okom,nego glavne uloge imaju to dvoje koji su poginuli ili sta im se vec dogodilo,ako je film stvarno home made,kako izgleda.Da li mislite da su takve stvari uobicajne????Ili csu plod necije maste,.

CHE
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

Mockumentary

Sidi ne filozofiraj znas na sta sam mislio,kakav je to retardiran komentar stvaran cim si ga gledo golim okom,nego glavne uloge imaju to dvoje koji su poginuli ili sta im se vec dogodilo,ako je film stvarno home made,kako izgleda.Da li mislite da su takve stvari uobicajne????Ili csu plod necije maste,.

Ovdije nisam Sidi,vec VirtUoso! :)

I film nije home-made,vec je sniman da izgleda tako.

16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

Mockumentary

VirtUoso te lipo ispravija jer si falija, šta se sad buniš, pitaš naše mišljenje, kad ti neko kaže da si falija odma napadaš.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Nikog nisam napo,to je nacin na koi nas dvojica razg...,on filozofira ja filozofiram,pa tako jedan drugom kazemo kad ne treba filozofiratiCool

CHE
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

I meni se to događa, vrlo često...sanjam stvari koje će se dogoditi tek za nekoliko mjeseci, ili za nekoliko godina. Ne prepoznajem čak ni sebe u tim snovima...I uvijek su nevažni događaji, nikad ništa bitno

I meni se takoder to pojavljude.

Npr. vidim jednu zenu koju mislim da sam vec negdje vidio ili neki dogadaj.

METALLICA!!!
15 godina
neaktivan
uljez kaže...
RazerDinoMan kaže...

Simply!!!!!!      Deja VuSmijeh

CHE
16 godina
protjeran
uljez kaže...
RazerDinoMan kaže...

Za nevjerovati i meni, vidim neku sliku (neki trenutak) odjednom osjecaj kao da sam vidio...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...
zex1993 kaže...

Ne bi li bilo upravo nevjerojatno da se tvoji snovi nikad ne pogode sa realnošću? Jer, postoji mnogo snova - a još i više događaja.

Imajući rećeno na umu, i meni se to događa - i ne smatram to nevjerojatnim (ili još gore - "paranormalnim").

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Da li je neko od vas ikada imao viziju da se nešto u tom trenutku dogodilo?

17 godina
neaktivan
fareee kaže...

U kojem trenutku?

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
fareee kaže...

U kojem trenutku?

deja vu ? DA

potpis :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice