Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 443.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
Looka kaže...

zasto meni oci suze kada citam ovakve jezive postove,ili kada gledam neka otkrica,poput bigfoota (gledao sam nesto od discoverya) i oci mi suze
WTF?!?

Najvjerojatnije jer si predugo za kompom Smijeh

16 godina
neaktivan

haha,znal sam da ce to neko rec,ne,meni ne suze oci od kompa,jer sam tolko dugo za njim da su se naviknule,al stvarno,zasto??? WaTaFak?!?

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
17 godina
Looka kaže...

haha,znal sam da ce to neko rec,ne,meni ne suze oci od kompa,jer sam tolko dugo za njim da su se naviknule,al stvarno,zasto??? WaTaFak?!?

Zato jer te to zainteresira, uzbudi! :D

16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Joj. Ovo s čovjekom koji se stalno vraća u istu kuću. Nije bilo svake godine jednom, nego 3 večeri zaredom i nije se ništa sjećao. Ne znam kako se film zvao, ali znam da je glumio Richard Gere i govorio je o ljudima leptirima, noćnim leptirima, tako nešto. Na kraju filma se srušio most. Link

ee taj sam film i ja gledao pa bas trazim kak se zove nikako se nemrem sjetit, film je preje*en i logicki jako tezak za razmisljat

meni oci ne suze nego se sav najezim dok citam ovo :P

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 13:44 (Fićo_CoD 5).
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
Horagio kaže...

Joj. Ovo s čovjekom koji se stalno vraća u istu kuću. Nije bilo svake godine jednom, nego 3 večeri zaredom i nije se ništa sjećao. Ne znam kako se film zvao, ali znam da je glumio Richard Gere i govorio je o ljudima leptirima, noćnim leptirima, tako nešto. Na kraju filma se srušio most. Link

ee taj sam film i ja gledao pa bas trazim kak se zove nikako se nemrem sjetit, film je preje*en i logicki jako tezak za razmisljat

gledo ga odlican film bilo je kao vise tih stvari povezano sa mothmanom

npr.

"Mothman je biće nalik na moljca i zato su mu dali ime Mothman što u prijevodu znaći čovljek-moljac.Smatra se da je Mothman oduvjek na Zemlji među nama ili da je došao iz 4D , naime radi se o misterioznom letaču koji ima crvene oči. Mothmana su viđali u Ukrajini nekoliko dana prije Černobilske katastrofe pa se i misli da nagovješta katastrofu."

mothman mothman
cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
16 godina
neaktivan
Paranormalno

to je taj most koji se srusio? 

btw film je predobar, jedan od najboljih koje sam gledao, dugo sam trazio kako se film zove a sad znam Cool

Mothmanova proročanstva

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

to je taj most koji se srusio? 

btw film je predobar, jedan od najboljih koje sam gledao, dugo sam trazio kako se film zove a sad znam Cool

Mothmanova proročanstva

To nije taj most jer se taj most srusio u 60-ima. I nije viđen u cernobilu nego u samo 1 gradu u sad-u.

MRZIM kad se ljudi žale na probleme s NEORIGINALNIM igrama!
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
Horagio kaže...

npr.

"Mothman je biće nalik na moljca i zato su mu dali ime Mothman što u prijevodu znaći čovljek-moljac.Smatra se da je Mothman oduvjek na Zemlji među nama ili da je došao iz 4D , naime radi se o misterioznom letaču koji ima crvene oči. Mothmana su viđali u Ukrajini nekoliko dana prije Černobilske katastrofe pa se i misli da nagovješta katastrofu."

nešto mi izgleda veliko u odnosu na moljca

16 godina
odjavljen
Paranormalno

Čudno da nitko nije spomenuo crnog psa. Od svih tih "paranormalnih" pojava, jedino sam njega vidio (mada nisam siguran da sam to vidio, pošto sam bio dobro zbetoniran i to je bilo na nekih 50ak metara od mene)... Neopisivo strašan osjećaj. Jedva sam prekopirao link, naježim se svaki put kad se sjetim te prokletinje. Definitivno ga ne želim vidjet. 2km kroz totalni mrak, s jedne strane šuma, s druge strane voda... Jedino svjetlo je na biciklu, nekakva jadna LEDica.... Užas.

"And if a man shall meet the Black Dog once, it shall be for joy; and if twice, it shall be for sorrow; and the third time he shall die."

Stick to the shadows....
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 14:43 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Čudno da nitko nije spomenuo crnog psa. Od svih tih "paranormalnih" pojava, jedino sam njega vidio (mada nisam siguran da sam to vidio, pošto sam bio dobro zbetoniran i to je bilo na nekih 50ak metara od mene)... Neopisivo strašan osjećaj. Jedva sam prekopirao link, naježim se svaki put kad se sjetim te prokletinje. Definitivno ga ne želim vidjet. 2km kroz totalni mrak, s jedne strane šuma, s druge strane voda... Jedino svjetlo je na biciklu, nekakva jadna LEDica.... Užas.

ja ga gledam svaki dan

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

"And if a man shall meet the Black Dog once, it shall be for joy; and if twice, it shall be for sorrow; and the third time he shall die."

Daj reci više, ovo je malo nejasno.

P.S. Ja imam crnog labradora doma :D

EDIT:

loky4i4 kaže...

nešto mi izgleda veliko u odnosu na moljca

Više liči čovjeku nego moljcu.

npr.

Nije li četvrta dimenzija vrijeme?

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 15:01 (Horagio).
16 godina
odjavljen
Horagio kaže...

Onaj koji vidi Crnog Psa jednom, doživjet će sreću, ako ga vidi 2 puta, doživjet će nesreću, a ako ga vidit 3 puta, umrijet će.

Crni pas je čuvar podzemlja, ali ne čini nikakvo zlo onom tko ga sretne (osim nekih "varijanti" ali ti su diretno povezani sa Zlom). Postoji priča da ako vozač vidi crnog psa, da će doživjeti nesreću te večeri. Ima i film prema tome. Pas sa Hanging Hillsa u Conneticutu donosi nesreću onom ko ga vidi i potvrđeno je barem 6 smrti onih koji su ga vidjeli 3 puta. taj pas ne proizvodi nikakav zvuk niti ostavlja tragove....

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Horagio kaže...

Onaj koji vidi Crnog Psa jednom, doživjet će sreću, ako ga vidi 2 puta, doživjet će nesreću, a ako ga vidit 3 puta, umrijet će.

Crni pas je čuvar podzemlja, ali ne čini nikakvo zlo onom tko ga sretne (osim nekih "varijanti" ali ti su diretno povezani sa Zlom). Postoji priča da ako vozač vidi crnog psa, da će doživjeti nesreću te večeri. Ima i film prema tome. Pas sa Hanging Hillsa u Conneticutu donosi nesreću onom ko ga vidi i potvrđeno je barem 6 smrti onih koji su ga vidjeli 3 puta. taj pas ne proizvodi nikakav zvuk niti ostavlja tragove....

Kako znaš da si vidio baš toga psa, a da nije neki drugi. On se odmah pojavi i nestane misteriozno ili?

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan

meni ne na to, meni od ovog suze oci: Crni pas je čuvar podzemlja, ali ne čini nikakvo zlo onom tko ga sretne (osim nekih "varijanti" ali ti su diretno povezani sa Zlom). Postoji priča da ako vozač vidi crnog psa, da će doživjeti nesreću te večeri. Ima i film prema tome. Pas sa Hanging Hillsa u Conneticutu donosi nesreću onom ko ga vidi i potvrđeno je barem 6 smrti onih koji su ga vidjeli 3 puta. taj pas ne proizvodi nikakav zvuk niti ostavlja tragove....

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 15:14 (Looka).
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Kako znaš da si vidio baš toga psa, a da nije neki drugi. On se odmah pojavi i nestane misteriozno ili?

Prilično se razlikuje od običnog psa...

I want to believe...
16 godina
odjavljen
Horagio kaže...

Inače se ne bojim pasa (nikakvih, čak ni onih ovećih njemačkih ovčara i vučjaka, sasvim su mi ok, dođem do njih i sve 5) al ovaj me prepao. Ja sam ga vidio na par sec al je zbrisao (i nije se ništa čulo kad je trčao kroz kukurz, kako??). Bio je daleko, al to nije bio običan pas, 100%... Osjećaj hladnoće, neki strah il neš me presjeklo kad sam ga vidio. A nije bilo prvi put da se na tom mestu srećem sa psima.

andy0101 kaže...
Horagio kaže...

Prilično se razlikuje od običnog psa...

O da. Dan-danas se naježim kad vidim te 2 slike. To nije bio običan pas, nikako...

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

lampa koja ima senzor na nesto? magnetski valovi mobitela ili necega? blebecem al sam tak =D

16 godina
neaktivan

po meni nije paranormalno ovo drugo,jer to se i meni dogada kada sam pospan npr. pa krivo vidim na sat,ili kada ujutro ugasim budilicu na mobitelu i ako ju ne ugasim zvonit ce mi za 9 minuta,a ja sam sto posto siguran da je ugasena,i onda me za 9 minuta produ trnci,budilica pocinje zvonit....

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

npr.

Nije. Zapravo je, ali ne mora biti. Postoji ukupno 12 dimenzija, jedna od njih je vrijeme, a ostalo su "prostorne" dimenzije (barem se tako vjeruje). Dakle, 4. dimenzija moze biti prostorna (kocka bi u njoj bila hiperkocka), ali moze biti i vrijeme. U ovom slucaju se vjerojatno misli na prostornu dimenziju.

Sum_of_all_fears kaže...
Horagio kaže...

A ja mislio da svi moraju umrijet...

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
Horagio kaže...

npr.

Nije. Zapravo je, ali ne mora biti. Postoji ukupno 12 dimenzija, jedna od njih je vrijeme, a ostalo su "prostorne" dimenzije (barem se tako vjeruje). Dakle, 4. dimenzija moze biti prostorna (kocka bi u njoj bila hiperkocka), ali moze biti i vrijeme. U ovom slucaju se vjerojatno misli na prostornu dimenziju.

Sum_of_all_fears kaže...
Horagio kaže...

A ja mislio da svi moraju umrijet...

To nije dokazano. Ima različitih teorija u vezi toga, s drugačijim brojem dimenzija. Razumio sam ja njega, ali ga malo za...frkavam Belji se

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Boji se izmisljenog crnog pasa, omg, ja ih viđam svaki dan i jos nisam mrtav Belji se

P*zdarije

MRZIM kad se ljudi žale na probleme s NEORIGINALNIM igrama!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 17:36 (Fowix).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

dobro ajd vise ne raspravljajte o Crnom Psu... nastavljamo dalje s temomOsmijeh

16 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Boji se izmisljenog crnog pasa, omg, ja ih viđam svaki dan i jos nisam mrtav Belji se

P*zdarije

Viđaš ovakvog crnog psa? Wow, ti mora da si neki demon! Izlanuo se Smijeh Namigiva Belji se

I want to believe...
16 godina
protjeran
Paranormalno

vjerojatno ga niko nije vidio od nas jer je povezan s Velikom Britanijm

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Paranormalno

dajte pisite jos :D nije valjda ova tema umrla :D :O da nije tema mozda umrla od slika crnog psa!!! :O

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ipričat ću jednu malu pričicu, ne govorite da sam lud, bila je noć i imao sam 14 godina, nisam imao psihičke probleme ni ništa slično. Bilo je to negdje oko 02:00, ležao sam na krevetu pokriven, potpuno budan, (svi su u kući spavali), odjednom se svjetlo upalilo samo od sebe, i to u kuhinji, a soba mojih roditelja je bila lijevo od mene, a jedini način da oni dođu do kuhinje bilo je da prođu kroz moju sobu, no bio sam prisutan, i naravno nisam vidio nijednog roditelja kako je prošao, pa čak ni čuo. Svi prozori u kući su bili zatvoreni, mama ih stalno zatvara jer sam imao problema sa propuhom ti otvorenim prozorima u hladnoj noći (dobivao bih noćnu moru, samo tu i sanjam). Odjednom u kuhinji se upalilo svjetlo, prošla me takva jeza, da sam se pokrio i 10 minuta tako ležao pod posteljinom širom otvorenih očiju i naslušenih ušiju, nadajući se u sebi da neću čuti nikakav zvuk. Nakon 15 minuta skupio sam muda i otkrio se, ustao i otišao do kuhinje, nikog nije bilo, prozori zatvoreni, a živio sam na 7. spratu. Ugasio sam svjetlo i vratio se u krevet, i tako nisam mogao zaspati nekih 5 minuta. Nakon 5 minuta sam zatvorio oči i pokušao zaspati kad me odjednom probudi buka padanja jakni i sakoa sa vješalica u hodniku, u tom mraku sam samo vidio jakne na podu i kako se same od sebe vraćaju na vješalice. Ni dan danas nemam blage veze šta se tu noć dogodilo, cijelu noć sam ostao budan, i čekao da roditelji ustanu da mogu i ja s njima. Evo sad su me prošli trnci.

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja sam vec par puta imao osjecaj koda sam neke stvari iz mog mog zivota vec vidio,npr. bio sam na natjecanju iz robotike i presao ulicu kad je jedan dio zavrsio i cekali smo atuobus i na drugoj strani vidio uciteljicu i ucenike (tu je jos normalno) i nakon toga sam imao cudan osjecaj u glavi da sam to vec vidio ili sanjao, i tako jos par puta ove godine i to vec traje par godina, evo, vi ste prvi kojima sam to rekao.

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
17 godina
neaktivan
Paranormalno

ja često gledam lud zbunjen normalan. i skoro svaki dan neki dio iz serije(samo tekst,tako da nije deja vu) vrti u glavi. i kasnije pogledam baš tu epizodu.

tako danas mislio o nekom razgovoru o igrama koji je bio dosta prije i baš tada kad sam to mislio prođe ovaj s kojim sam razgovarao. ne viđam ga baš često i baš tada to bude. imam i ja dosta priča al ove dvije se mogu sjetit.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Ja sam vec par puta imao osjecaj koda sam neke stvari iz mog mog zivota vec vidio,npr. bio sam na natjecanju iz robotike i presao ulicu kad je jedan dio zavrsio i cekali smo atuobus i na drugoj strani vidio uciteljicu i ucenike (tu je jos normalno) i nakon toga sam imao cudan osjecaj u glavi da sam to vec vidio ili sanjao, i tako jos par puta ove godine i to vec traje par godina, evo, vi ste prvi kojima sam to rekao.

nisi jedini i meni se to jaaaako puno događa. sve normalno kad odjednom ugledam nesto sto sam vec vidio il sanjo,  ili bar ja to mislim da sam vec vidio. stvarno neobicno i veoma cudno. nemogu opisat taj osjećaj 

16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

de ja vu!

djdomi kaže...

ja često gledam lud zbunjen normalan. i skoro svaki dan neki dio iz serije(samo tekst,tako da nije deja vu) vrti u glavi. i kasnije pogledam baš tu epizodu.

tako danas mislio o nekom razgovoru o igrama koji je bio dosta prije i baš tada kad sam to mislio prođe ovaj s kojim sam razgovarao. ne viđam ga baš često i baš tada to bude. imam i ja dosta priča al ove dvije se mogu sjetit.

slučajnost :)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice