Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 443.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Paranormalno

nezz... ta ulica i nije bas prometna, i u malom je gradu, u toj ulici su svega 3 kuce, i da Fowix pa novcic mi je ispao na cesti al sam ga pokusao nac i zapamtio sam di mi je ispo majke ti 

zasto su smajlici zuti? Hmm...
16 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
Fićo_CoD 5 kaže...

nezz... ta ulica i nije bas prometna, i u malom je gradu, u toj ulici su svega 3 kuce, i da Fowix pa novcic mi je ispao na cesti al sam ga pokusao nac i zapamtio sam di mi je ispo majke ti 

Ako ti stvarno u to vjerujes, onda si jako jako cudan. To nije tvoj novcic 100%.

16 godina
neaktivan
Paranormalno

ja se kladim da je... evo uslikat cu vam tu ulicu pa cu vas pitati jel vam se cini da bi tu jos nekom mogle ispast 2 KM

16 godina
protjeran
Paranormalno

padobro pa svugdje gdje ima ljudi ima i novci a da meni padne koja kovanica neda mi se dizati

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan
Paranormalno

meni u životu nikad ništa paranormalnog :/ jedino se tu i tamo koji deja vu pojavi ali ostalo je sve lako objašnjivo

16 godina
odjavljen
Paranormalno

Za sve postoji objašnjenje....

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan
Paranormalno

A žiku sad ovo, Gledam film na TV-u i grickam sjemenke od BUNDEVE, i pošto je pepeljara bila puna stavljam ih đep jer jos malo je kraj, i sad kraj film ja gurnem ruku u đep kad ono WTF u đepu mi jedno 90 posto oglodanih sjemenki od SUNCOKRETA, i jos nisam skonto kako sam to uspio xD

17 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

A žiku sad ovo, Gledam film na TV-u i grickam sjemenke od BUNDEVE, i pošto je pepeljara bila puna stavljam ih đep jer jos malo je kraj, i sad kraj film ja gurnem ruku u đep kad ono WTF u đepu mi jedno 90 posto oglodanih sjemenki od SUNCOKRETA, i jos nisam skonto kako sam to uspio xD

?

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
16 godina
neaktivan
Paranormalno

a drugih je od 10 % je od bundeva koje sam cijelo vrije glodo :D

16 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

a drugih je od 10 % je od bundeva koje sam cijelo vrije glodo :D

Pa otkud suncokreti WTF? Da nisi možda neki dan prije jeo suncokret i isto stavljao u džep?

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ma jok , đepovi su mi bili prazni kad sam počeo stavljat, i taman kad sam išo ispraznit kad ono sjemenke u suncokreta ;S

16 godina
neaktivan

Posadiih kada neznaš što s njimaCool

Four Thirds
16 godina
Paranormalno

men je se nedavno neš zbilja čudno dogodilo... došo ja iz grada oko 6 h na večer moro neš sredit itd... i idem se ja presvuč u sobu na katu kad vidim gori mi noćna lampa... i dobro ugasim je ja.... idem ja sad neš uzet iz sestrine sobe kad ono i tamo gori lampa,... reko u sebi ovo neš nije normalno idem pogledat dal još negdje gori kad ono u spavaćoj sobi od mojih staraca isto gore noćne lampe, pogledam u još dvi sobe i sve noćne lampe gore i ugasim ih ja... i brže ja siđem dolje s kata kad zvoni telefon i javlja sestrin zaručnik kak mi je sestra imala prometnu nesreču... el to bilo povezano kao neki znak il šta ja neznam ni danas... al sam se uplašio... još se ježim... al fala bogu sestra mi nije jako stradala...

17 godina
neaktivan
Paranormalno

Stephen King bi trebao citati ove postove.Nasao bi dosta inspiracije.Smijeh

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
16 godina
protjeran
Fowix kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Ako ti stvarno u to vjerujes, onda si jako jako cudan. To nije tvoj novcic 100%.

i da je to zaistinu njegov novčić to nije nešto paranolmalno

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Paranormalno

meni je cudno sto na svakom Thompsonovom koncertu pocne padat kisa i dok pjeva: "kise padaju bla bla..." Iznenađen

16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

meni je cudno sto na svakom Thompsonovom koncertu pocne padat kisa i dok pjeva: "kise padaju bla bla..." Iznenađen

WTF pa nije uvjek na Početku kiša

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

...jedno je kad usnuješ san i to se onda dogodi, a drugo je Deja-vu.

Deja-vu, znam da je, kad imaš osječaj da se je to već desilo. Ali mislim da priča ide neznam sad više kako ali ima veze sa vidom i mozgom, odnosno obradom slike, nešto je brže od nečega (mozak ili vid, obično je sinkronizirano), tako da se dva put jedan te isti događaj obradi u našoj glavi i dobijome takav rezultat.

taj Deja-vu se meni milijun puta dogodio, kao da mi se to vec dogodilo al ne znam kako i kada

16 godina
neaktivan
daredevil87 kaže...

Evo sto se meni dogodilo...

Katkad jednostvno zaspem na krevetu i da se ne sjecam kada sam isao spavati, ali to nije cijela prica.

Probih se ja ujutro i kaze mi mama da me je vidjela negdje oko 5 ujutro kako sam na wc-u obavljam svoju "duznost", i kako je pricala sa mnom.

Imao sam potpuno otvorene oci i pricao sasvim normalno. Problem je sto to nisam bio JA!!!!   Šutim

Ja nemam nikakvo sjecanje skroz do negdje 10 ujutro.... ??

Sad si zamislite situaciju da ukljucite kameru i odete spavati..ujutro pogledate snimku i vidite sebe kako prilazite kameri i grohotko se nasmijete Smijeh.. onako kao da znate sto se sposobni!!!

Ovo zadnje nisam jos napravio ali sam rekao da cu jedan dan....jedino me je strah sto "drugo ja" sam sposoban.

to je sasvim normalno, i ja ponekad mjesecarim i pricam sa bratom itd ali nisam svjestan toga i uopce se ne sjecam tog kad se probudim

16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
daredevil87 kaže...

Evo sto se meni dogodilo...

Katkad jednostvno zaspem na krevetu i da se ne sjecam kada sam isao spavati, ali to nije cijela prica.

Probih se ja ujutro i kaze mi mama da me je vidjela negdje oko 5 ujutro kako sam na wc-u obavljam svoju "duznost", i kako je pricala sa mnom.

Imao sam potpuno otvorene oci i pricao sasvim normalno. Problem je sto to nisam bio JA!!!!   Šutim

Ja nemam nikakvo sjecanje skroz do negdje 10 ujutro.... ??

Sad si zamislite situaciju da ukljucite kameru i odete spavati..ujutro pogledate snimku i vidite sebe kako prilazite kameri i grohotko se nasmijete Smijeh.. onako kao da znate sto se sposobni!!!

Ovo zadnje nisam jos napravio ali sam rekao da cu jedan dan....jedino me je strah sto "drugo ja" sam sposoban.

to je sasvim normalno, i ja ponekad mjesecarim i pricam sa bratom itd ali nisam svjestan toga i uopce se ne sjecam tog kad se probudim

kad spavaš ili splava ti se mozak slabije radi (ako je daredevil87 spavao još 4 sat bio je jako umoran ali inače ako ti sene desi nekaj čudno po noči naprimjer razbiješ vazu ili nekaj takvoga što te "potrese" vjerojatno se toga nečeš sječati

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo isprićaću ja jedan događaj koji se meni desio.Dana 18.06 2003 na moj rođendan jedna žena je išla pitati moju susjedu obićnu plastićnu bocu,no moja susjeda je nije imala,i pokuca ona meni na vrata i mi joj kažemo da nemamo plastićnu bocu.I sljedeće godine na isti datum ponovno ista situacija,ta žena ide pitati bocu moju susjedu ,zatim i mene,i tako 5 godina  zaredom uvjek na isti datum.

16 godina
neaktivan
warhed kaže...

Evo isprićaću ja jedan događaj koji se meni desio.Dana 18.06 2003 na moj rođendan jedna žena je išla pitati moju susjedu obićnu plastićnu bocu,no moja susjeda je nije imala,i pokuca ona meni na vrata i mi joj kažemo da nemamo plastićnu bocu.I sljedeće godine na isti datum ponovno ista situacija,ta žena ide pitati bocu moju susjedu ,zatim i mene,i tako 5 godina  zaredom uvjek na isti datum.

S*rees? Pa daj joj bocu, valjda sljedece godine nece doc.  hehehheCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 19:08 (Fowix).
16 godina
neaktivan
warhed kaže...

Da sam na tvom mjestu, ja bih se pripremio dan prije nego što treba doć, (špijunska oprema, dalekozor, kamera itd.) i sutradan kad dođe i kad se odmakne počeo bih je pratit. I tako idi za njom dok ne otkriješ gdje živi, onda je promatraj i postavi joj bubice po kući. Kad se vratiš sa misije spoji kameru na komp i analiziraj sve što si snimio, možda primjetiš nešto čudno. Znam da ti je rođendan, i da ćeš ga potratit, ali mogla bi to bit dobra avantura, tim više što se pojavljuje svaki put na tvoj rođendan.

P.S. bocu joj nemoj dat dok ne otkriješ WTF se događa.

I want to believe...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 20:30 (andy0101).
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Joj. Ovo s čovjekom koji se stalno vraća u istu kuću. Nije bilo svake godine jednom, nego 3 večeri zaredom i nije se ništa sjećao. Ne znam kako se film zvao, ali znam da je glumio Richard Gere i govorio je o ljudima leptirima, noćnim leptirima, tako nešto. Na kraju filma se srušio most. Link

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

I ta žena,za nju u selu govore da je vještice,svaki put kad je Božić,ona na vratima da ima zabrukvanu zmije,isto tako jedanput smo je ja i moj otac vidjeli kako kleći pred mojom sestrom i ljubi joj noge.Stvarno ćudno.Ali u to vrime se još boce nisu vraćala za kuna:)

16 godina
protjeran
Horagio kaže...

Joj. Ovo s čovjekom koji se stalno vraća u istu kuću. Nije bilo svake godine jednom, nego 3 večeri zaredom i nije se ništa sjećao. Ne znam kako se film zvao, ali znam da je glumio Richard Gere i govorio je o ljudima leptirima, noćnim leptirima, tako nešto. Na kraju filma se srušio most. Link

ovo nije tema za filmove

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
Horagio kaže...

ovo nije tema za filmove

Film je snimljen prema istinitom događaju, da nije ne bi niti komentirao. Sad, kolko su izjave tih ljudi istinite, ne znam. Ali još se niti danas ne zna kako se most srušio.

Normal's overrated!
16 godina
protjeran
warhed kaže...

I ta žena,za nju u selu govore da je vještice,svaki put kad je Božić,ona na vratima da ima zabrukvanu zmije,isto tako jedanput smo je ja i moj otac vidjeli kako kleći pred mojom sestrom i ljubi joj noge.Stvarno ćudno.Ali u to vrime se još boce nisu vraćala za kuna:)

pokušaj posipati sol oko vrataako ti i onda dojde nije vještica nego ili psihički bolesna ili ima neke veze s tvojom obitelji pa vas želi vidjeti ili neki čudan razlog

btw zna možda neko kak ubaciti više citata u post ??

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
warhed kaže...

pokušaj posipati sol oko vrataako ti i onda dojde nije vještica nego ili psihički bolesna ili ima neke veze s tvojom obitelji pa vas želi vidjeti ili neki čudan razlog

btw zna možda neko kak ubaciti više citata u post ??

Za citate: Imas gumb Visestruk., klikni njega na one postove koje zelis citirati i onda ajde na dno strnice i klikni gumb visestruko citiraj.

16 godina
neaktivan
Paranormalno

zasto meni oci suze kada citam ovakve jezive postove,ili kada gledam neka otkrica,poput bigfoota (gledao sam nesto od discoverya) i oci mi suze
WTF?!?

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice