Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.785
|
čitano: 1.687.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 mjeseci
Re: Nosite li sat?
Stric_Jura kaže...

Jesam, stigao sat unutar 5 dana, bez ikakvih dodatnih naplata (zato je skuplji od CreationWatches stranice, ali jeftiniji na kraju jer nema carinjenja - dolazi iz EU)...

ali ta, španjolska, ima jedna US koja je loša(ti se bave i popravcima)...

dakle: https://www.watches111.com/

Jebi se, već pola sata drkam po toj stranici 

14 godina
Nosite li sat?

Festina Croatia 250 komada Jel vrijedi po vama ovaj sat toliko?

16 godina
Nosite li sat?

Jedan zanimljiv pronalazak iz kutije sa starim satovima. To bi trebao biti Seiko 6119-6400 Ufo. Sat i dalje radi...

8 godina
sstrmi kaže...

Festina Croatia 250 komada Jel vrijedi po vama ovaj sat toliko?

Uf, ja ga ne bih nosio ni da ga na poklon dobijem no o ukusima se ne raspravlja i kuzim da je nekome mozda brutalan :)

Sto se novca tice, Festina? A drugo, da nema otisnutu HR i u nazivu Croatia, Limited Edition, koliko bi bila realna cijena?

Ne znam, meni se cini preskupo, puno preskupo. Ne pise uopce koji je mehanizam i 46mm je OGROMNO. Ne pise niti debljina sto mi je odmah alarm. Kako prodavati sat bez navedenih osnovnih podataka. Ne pise niti Lug to Lug dimenzija.

To mi je kao da se prodaje automobil i pise samo benzinac 200ps odlican.

Meni se ovo cini kao totalna pljacka i igranje na kartu SP-a koje dolazi pa idemo izbaciti satcinu da ju ne bude moguce ne primjetiti, Stavit cemo Croatia, Limited, Ponos, Pripadnost... Pa ce se naci 250 ljubitelja nogometa repke itd. koji ce tu na kraju kupiti.

Ne znam koliki si i koliku ruku imas ali 46mm Mirko Filipovic moze nositi a da lici na nesto, i to mozda, ne znam koliku stvarno ima "sapu".

Iskreno, meni izgleda kao sat iz nekog ranga 150e i to samo za one kojima je estetski lijep sto mogu razumjeti.

Kolega, za te novce mozes kupiti jako jako dobar, vrhinski sat, brend, tradiciju, mehanizam, povijest.. svasta nesto.. Festina je ako se ne varam nesto kao Hugo Boss ili Gucci satovi...

Naravno, ako ti se svidja, ako ce te ciniti sretnim, ako ces uzivati u njemu, kupi ga. To i je najbitnije kod sata, da ga rado nosis i da se osjecas bolje kada je na ruci nego kada nije i za taj osjecaj nije pogresno dati vise para ;)

15 godina
Slazen se sa većinom, ali moram dodati da festina ipak ima neku povijest, jedino su otišli u krivom smjeru.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice