Najluđi virus koji ste imali

poruka: 245
|
čitano: 80.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

I ja sam imao virus w32.Parity     Ehhhhh.... Jeeeeee bio dosadan...

Svaki *.exe* file mi je zarazio.

Uključim komp i logiram se a ono dodje Explorer.exe is not responding

Al sad sam ga se riješio s Avastom... Posjetite moj blog: http://xzero-hack.bloger.hr   Cool

xZero-Hack is not a crime
16 godina
neaktivan

neki virus koji mi je ukinuo sve "poveznice", niti jedna ikona nije radila...na sve sto sam probao pokrenuti javljala se kućica "file not found" i onda serch file ili delete sortcut....jednostavno rjesenje --reinstalacija windowsa

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
16 godina
neaktivan

Imao sam virus koji mi nije dao da mijenjam početnu stranicu na ie i svako toliko su dolazile gole tete na ekran. Pa čak i mojoj mami na drugom accountu.

16 godina
neaktivan
RE: Najluđi virus koji ste imali
Living.Dead kaže...

U mom pc-u jos uvijek hara nepoznati virus. On svakome, ali bas svakome na msnu salje neke folder viruse, također mi cesto pise na msnu ili gareni(program za igranje dote)da mi je accaunt ukljucen na drugom mjestu. Problem je taj sto sam cijeli pc skenirao, ali mi pise da nema niti musice u njemu.

promjeni password ;)  pali 100%
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
16 godina
neaktivan

kako na msnu promijeniti password?

17 godina
Axlus kaže...

Dobio sam (još davno) virus koji mi je prikazivao male crviće po ekranu koji bi mi polako "jeli" ekran, pixel po pixel, te bi za sat vremena nestao cijeli ekran. Zatim svaki put kada bih upalio kompjuter bi mi bio crni ekran, te bih trebao 50 puta (nije šala) restartati kompjuter da mi se zatim normalno upali, a zatim mi opet ekran jedu crvi. Nakon što sam jedva uspio obrisati virus, čuo se jedan prodoran i glasan smijeh.

haha, to neka scena iz filmova? xD
DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
16 godina
neaktivan
Katana kaže...

kako na msnu promijeniti password?

http://ask-leo.com/how_do_i_change_my_msn_hotmail_password.html
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
16 godina
neaktivan

pokusala sam da vam citiram definitivno "najludji virus"na koji sam naisla,,ali me opominje automatski jer sadrzi proste izraze pa cu ih probat malo izmjenit,,napominjen ovo je s jednog drugog foruma...ne znam smijem li dat link ali tip je stavio i sliku deskopa,nju takodje nemogu ucitat..steta:(

Citat
   ..::Srbski Virus::..
« : 20. Mar 2007, 13:21:18 »

pre neki dan sam uzeo cd od drugara,otvorio ga,nasao nekakvu igricu poker i kliknuo dvaputa na nju,nista se nije desilo...
Medjutim,posle dva dana,dosli su mi neki prijatelji i ja rek'o ajde da upalim rachunar i pokazem im zanimljive video klipove,kad ono katastrofa! Na sred desktopa stoji veliki Tujac i pise "Eve Ti Stojadin".Ali to nije sve,recycle bin je takodje u obliku penisa i to kad je prazan on je spusten a kad je pun on je dignut,kursor je takodje Tujac.
Probao sam sve moguce stvari kako bih promenio stvari na staro ali bezuspesno.
Sistem nije ugrozen ,mogu da igram druge igrice,da narezujem i sve ostale stvari ali neke stvari oko izgleda XP-a ne mogu.
Posle sam tek zakljucio da je razlog za to ta poker igrica jer mi je drug ciji je to cd rekao da se i on isto zarazio i da je on reinstalirao windows.
Ja sam probao sve moguce AV-e ali nista i niko ga ne detektuje.Molim vas ako ima neko resenje bez reinstalacije windowsa.
Ja sam aplodovao ovaj Stojadin Virus da bi ga provalili i resili moj problem:

Citat

ustvari to izgleda nije virus nego neka zajebancija,sistem mi nije ostecen,sve mogu da radim normalno...
ja sam aplodovao exe ali admin mi je obrisao link,sta da radim...
takodje sam zaboravio da kazem da umesto start button-a pise govno,kada podizem sistem nudi mi nekoliko opcija za podizanje kao sto su:
1.eve ti stojadin
2.microsoft govno edition
3.microsoft cmar milenijum
i slicno [nisam popamtio sve nazive]

takodje umesto xp windows boot screen-a stoji [gde se ono puni] stoji opet stojadin i pise welcome to stojadin [opet Tujac].
Inace nije za smeh,jer sam sam se posrameo pred prijateljima koji su se nasli tu,mozda sad misle da sam neki weird guy...

reinstaliram xp da bih postedeo muke vas i mene.
Pozdrav

16 godina
protjeran

Hahahahahahah!!! Virusi su fora! Ja ih povremeno pravim,ali do sad nitijedan nisam stavio na net.

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr
16 godina
neaktivan

ja nisam baš imao neke opasne gamadi, ali sad sam se sjetio šta je bilo kod jednog lika.

taj je ima 97 neki trojanaca Brontok.C. ja sam samo jednom stavio usb u njegov komp i prebacio aviru i neke druge programe i već sam dobio 10 komada. a kad sam drugi put ušteko dobio sam 37 komada. ja sam to sve riješio formatiranjem sticka, ali kod njega smo se patili jer se nije mogla instalirati avira. pa sam morao od jedne particije napraviti dvije, na jednu prebaciti slike, pjesme itd, onda na drugu instalirat xp, pa odmah aviru i complete scan i našla je 97 tih gadova. to je sve skupa trajalo oko 4 sata...

Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan

WTF citam ovu temu i vidim problemi nekaki a svchost.exe, ja to prije jos guglao i kaze sistem fajl, al bas sad vidim u task manageru meni je 6 svchostova pokrenuto!!

evo i slika, kako da se toga rijesim?!, mislim, mogao bi 'end process', ali sto ako pogodim bas pravog?

http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
16 godina
neaktivan
Inferno kaže...

WTF citam ovu temu i vidim problemi nekaki a svchost.exe, ja to prije jos guglao i kaze sistem fajl, al bas sad vidim u task manageru meni je 6 svchostova pokrenuto!!

evo i slika, kako da se toga rijesim?!, mislim, mogao bi 'end process', ali sto ako pogodim bas pravog?

Kod mene je 5 tih svchost.exe?!Neodlučan

17 godina

ma nornalno vam je da ih imate više i nećete niti moći end process na njih jer su oni bitni za rad windowsa

16 godina
odjavljen
svchost.exe je proces koji drži servise. instaliraj ProcessExplorer i gledaj koje module učitava svaki svchost.exe - to su sve sistemski procesi i servisi.
I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan
Tako je, ne morate se brinuti zbog toga, ja ih imam 9. Priložio sam i sliku ako nekog zanima.
pc ovisnik kaže...

i knight.exe... svaki put kad uštekaš usb memoriju u komp nemreš uć na usb nego stalno  "Open with" i nudi programe za otvaranjeBelji se

Ja sam isto imao "knight.exe" - dobio sam ga na USB-u u školi, cijela škola bila zaražena sa njim uključujuči laptope za nastavu jer su se u njih metali USB-i sa prezentacijama. Micao sam ga više puta sa svog kompa i sa školskog laptopa (naučio sam već postupak napamet). Na netu se može lako naći kako ga se riješiti - Safe Mode, čišćenje Registryja, brisanje nekoliko hidden datoteka i to je to. Ali navodno on uopće nije virus, već antivirus. Ovo sve objašnjava.

svchost.exe u Task Manageru svchost.exe u Task Manageru
16 godina
neaktivan

ja sam "pokupio" virus u knjižari, onak dojdem nutra i dam usb ovoj kaj tam dela , i ova ga nezna deti v utor za usb:)virus mi je  mjenjao pozadinu na kompu, tipke c i t su bili ž i h malo su se zamenile :) , mozila firefox mi se stalno rušila bilo je i još svega uglavnom , onda normalno poznata procedura windows reinstal Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 23:47 (nixXxa).
16 godina
neaktivan

Hah jos ni sad ne znam koji je to ali ako neko zna nek veli 

bilo je to ovako: nakon nekog vremena je task manager samo nestao znaci

ctrl-alt-delete ne radi kao administrator onemogucio. Eh i onda malo guglao

i nasao kako se ukljuci i ukljucio ja ali opet nestalo i tako najedamput javilo

da je i registry editing disabled. I tad ja shvatio sta virus radi: kod ukljucivanja task managera imate

3 opcije: not configured, enabled, disabled. I sta onda vidim: u cijelom registryu sve opcije koje imaju ove 3 opcije

jednostavno postavilo na NOT CONFIGURED. 

Evo ako neko zna sta je to tocno neka odgovori :D

16 godina
neaktivan

ja sam imao, nezz dal je to virus al imao sam neki tipa dialer virus.....

To sam tek saznao dok mi nije stigao doma telefonski računa od 1500kn.... starci su pošizili....

E sad dok imam adsl dal je moguće opet da mi se tak nekaj dogodi??? 

17 godina
kc-kb kaže...

ja sam imao, nezz dal je to virus al imao sam neki tipa dialer virus.....

To sam tek saznao dok mi nije stigao doma telefonski računa od 1500kn.... starci su pošizili....

E sad dok imam adsl dal je moguće opet da mi se tak nekaj dogodi??? 

Na ADSL-u ti Daileri ne mogu nista tu problema nema!Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 22:36 (rambox).
16 godina
neaktivan

parite sam i ja imao i žderao je exe samo tako. Riješio sam ga se nakon 2 dana Cool(tada antivirusni nisu bili baš neki). Ubijao sam ga ručno uglavnom i uspio.Cool Kasnije je došao avira s kojim sam ga uspješno uklanjao.

magog
16 godina
neaktivan

Moj najluđi virus je "Antivirus 2009" pokupljen na Internet exploreru.Nisam mogao ući na internet,a već mi je pokazivao da imam viruse na kompu.Sam se downloadao,instalirao,brisao fileove,usporavao rad računala,čak mi je i internetsku vezu onemogućio.Spybot i nod32 nisu pomagali.Jedino što sam mogao bio je reinstall Windowsa.

Uz "Antivirus 2009" tu je i "Pc defender" koji se isto predstavlja kao antivirus ali je zapravo virus.

17 godina

da Antivirus 2009 :D

znam za njega, baš je legendaran

kao i oni Spysheriff

16 godina
neaktivan

Spysheriff mi vraća loše uspomene Mršti se

17 godina
Tomislav95 kaže...

Moj najluđi virus je "Antivirus 2009" pokupljen na Internet exploreru.Nisam mogao ući na internet,a već mi je pokazivao da imam viruse na kompu.Sam se downloadao,instalirao,brisao fileove,usporavao rad računala,čak mi je i internetsku vezu onemogućio.Spybot i nod32 nisu pomagali.Jedino što sam mogao bio je reinstall Windowsa.

Uz "Antivirus 2009" tu je i "Pc defender" koji se isto predstavlja kao antivirus ali je zapravo virus.

Antivirus 2009 i Win Pc Defender nisu virusi to su Rough Antispyware proizvodi ili Malware ili Froud Tool svejedno. Oni sluze za izvuc lovu od naivnih ili neiskusnih korisnika na internetu ko jos ide instalirat neki nepoznat Antivirus na komp to se nikad ne radi osim neiskusnog korisnika normalno i to nije nist cudno. Svaki iskusan i prekaljeni korisnik interneta nece se sigurno zarazit s tim napasnicima njih ipak treba instalirat na komp oni to ne rade sami od sebe vec ti daju tj pitaju te da ih instaliras i tu onda dolazi neiskustvo do izrazaja pa se ljudi zaraze tj prihvate ponudu da ove gadove instaliraju na komp a onda je kasno. Inace njih se moze ocistit i nije potreban reinstal windowsa uopce ali to je vec druga prica!Cool

16 godina

ja sam imao i jos uvijek imam Brontok -crva

16 godina
protjeran
kavasaki kaže...
SOS kaže...
kavasaki kaže...

W32/Virut definitivno.

Zarazio svaki .exe fajl na kompu.

Morao cijeli hard formatirat zbog njega.

I tako izgubio podatke od životne važnosti.

Ja se upravo bavim s tim virusom.
PS: Što se taj virus ne zove Vitro, barem meni.
  Neman pojma.
Ja sam prekopa cijeli google da nađem nesto o njemu.
Evo što ti ja znam:
Virus kopira svoj kod u svaki .exe i .scr fajl.
Virus sam po sebi nije toliko opasan, onemogućuje rad antivirusa i firewala.
Ne korisiti nikakvu rootkit tehnologiju.
Otvara .IRC boot kanal, i tako napadaču omogućuje ulaz u računalo.

E jedini lijek za ovog virusa : WIN32:Parity    je AVAST! Antivirus. Ja sam ga imal i niti jedan AV ga nije uspio zaustavit... Osim AVASTA! E Cak i BitDefender TotalSecurity 2009 nije uspio ukloniti. Samo je javljao koje je datoteke blokirao (jer su zarazene) a virus se sirio...

AVAST! Antivirus je moja najtoplija preporuka :)   NAJBOLJI JE PO MENI!!!

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
17 godina
neaktivan

najgori-briše explorer.exe i obavezan reinstall windowsa.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

meni je najgori virus bio kad sam skinuo ''crack'' za sid meiers pirates i bio je velik 23 kb mislio sam mali crack makar mi je bilo cuda lol i kad sam ga pokrenuo otvorilo mi se 20 prozora od antivirusa da je doslo do infekcije da clicknem heal ili ignore kad dsam sve healao samo su mi dolazile nove infekcije pa sam resitirao comp nije se htio upalit pa sam morao reinstalirat windowse od onda pazim kud skidam crackove

16 godina

Ja neznam dal je to virus al prije par dana mi je horda svchosta doslo

17 godina
odjavljen

AVAST! Antivirus je moja najtoplija preporuka :)   NAJBOLJI JE PO MENI!!!

Slažem se.

D=mc2, Deinstein
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice