Najgluplja igra zaključana tema

poruka: 208
|
čitano: 36.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Najgluplja igra
wowijator kaže...
&#$%@%@#&@$#5@&$%#

Ček, regao si se na forum samo zato da možeš napisati ovu poruku? Koji fr3ak.

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

znam da ce me mnogi popljuvat,

ali wormsi su meni bas bezveze

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
wowijator kaže...
&#$%@%@#&@$#5@&$%#

Ček, regao si se na forum samo zato da možeš napisati ovu poruku? Koji fr3ak.

onda si mi ti mogao dati svoj pass i e-mail da napisem pod tvojim imenom

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

PC igra: Simsi...

ostalo: browser igre gdje napreduješ navlačeći druge da se registriraju (tipa mybrute i slično)

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
16 godina
neaktivan
goran123 kaže...

meni je najgluplja igra CoD4...niti jedan CoD mi se nije bas svidio osim prvog...CoD4 mi se nije svidio zato sto je uzasno kratak i uzasno dosadan...samo bezvezno pucanje, a najbolja igra mi je (i vjerojatno ce zauvjek biti) WoW :D...al dobro to sad nije tema...

Daj nemoj pričat gluposti CoD4 je najbolja igra iz CoD serije!

A meni osobno najgluplje igre tipa World At War II, jer u svakoj igri igraš jednu te istu misiju (Omaha Beach i takva sranja)

Stvarno mi je to glupo!

Eto toliko od mene

16 godina
Najgluplja igra

turning point fall of liberty je svemirsko smeće.

Bolje ispast budala nego iz vlaka
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra
Area 51-izbrisao sam je nakon 20-tak minuta igranja.Najgori fps koji sam igrao
17 godina
neaktivan

lol

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 21:58 (WItcher).
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

meni su najgluplije nfs:undecover(OMG igra je neizrecivo loša od grafike a kad mislim grafike previše blura,bugovi i loše odrađene sjene,AI,priče,vozačkih modova),rainbow six vegas 2(sirov,plitak gotovo indentican jedinici)sims 1,2,3(zašto živjeti virtualni život??AKO MOŽEŠ PRAVI jer igre bi trebale biti maštovite,realne i nerealne,zabavne i staviti igrača u sve moguće uloge od običnog prašinara do tycoona koji vlada carstvom Smijeh ali ne i simulirati život također simsi su za mene jedna od najneoptimiriziranijih igara ikad pogledajte mi komp vrtim crysis na high preko 28 fps-a a simsi(2 i 3) mi DOSLOVNO trzaju na svakom pokretaju kamere apsurdno)nisam igrao niti jedan MMO(jer se svi bolji moraju plaćat naravno prvo plati igru onda plaćaj svaki mjesec da ju igraš genijalno) ali mislim da i oni naginju ka glupom

EDIT:sad sam se sjetio igru koju najviše mrzim tj. najgluplja mi je:HALO svi nastavci igra je jednostavno NULA i kad vidim negdje ono HALO vs COD krepavam od smijeha

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 22:23 (mRvac).
16 godina
neaktivan
window-u-sobi kaže...

svi GTA, oblivioni (nezz uopće šta ljude pali na toj igri issse koji čisti debilizam igra je čisto smeće nema napetosti nema uopće nikakvu priču ... ), svi nogometi i sportovi (osim šaha na winsima7 on rula lol)

Uz duzno postovanje, samo je jedan Oblivion. Serijal se zove The Elder Scrolls. Znam da se ukusi razlikuju, ali smatram da se Oblivion ne bi trebao nazivati smecem, osobito koristeci lazne argumente. Oblivion ima detaljno razradjenu pricu koja se nadogradjuje gomilom side questova. Sto se tice napetosti, mislim da borba (dodatno unaprjedjena od ES III: Morrowinda) i akcijom nabijeni questovi pruzaju dovoljno napetosti. Osim toga ukoliko uronite dublje u igru vidjet cete gomilu mogucnosti i zabave koju pruza (posebno ukoliko koristite modove na pc verziji). Osim toga zelio bih podsjetiti da prosječna ocjena recenzije za Oblivion u svijetu iznosi 93 %. Stoga molim da se Oblivion, a i druge igre, ne vrijedjaju s neutemeljenim argumentima. Hvala.  

17 godina
Najgluplja igra

Ova tema bi trebala biti zakljucana zbog nekoliko razloga.

1. Molim autora teme ili nekoga tko je razumio naslov da mi objasni kakve su to ''glupe'' igre.

2. O ukusima se ne raspravlja. Nekome je odlican SIMS a njesra CoD4, vecina pljuje po WoW-u a nikad igrala potonju igru. Previse subjektivnosti, nimalo objektivnosti.

3. Previse glupih ljudi koji pljuju po super naslovima tipa Civilizacija, WoW, CoD, Counter strike, Half life koji su jedni od najboljih naslova i nemaju veze s glupocom.

Tako bi se mogla otvoriti tema Koji zanr muzike vam je glup? Koji zanr filmova vam je glup? Koji OS vam je glup? I tako dalje. Ova tema je jedna velika glupost.

Znam da je ovo debeli offtopic, glumim serifa i da cu najvjerojatnije snositi posljedice ali nisam mogao ne odgovoriti na ove gluposti.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
16 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Ova tema bi trebala biti zakljucana zbog nekoliko razloga.

1. Molim autora teme ili nekoga tko je razumio naslov da mi objasni kakve su to ''glupe'' igre.

2. O ukusima se ne raspravlja. Nekome je odlican SIMS a njesra CoD4, vecina pljuje po WoW-u a nikad igrala potonju igru. Previse subjektivnosti, nimalo objektivnosti.

3. Previse glupih ljudi koji pljuju po super naslovima tipa Civilizacija, WoW, CoD, Counter strike, Half life koji su jedni od najboljih naslova i nemaju veze s glupocom.

Tako bi se mogla otvoriti tema Koji zanr muzike vam je glup? Koji zanr filmova vam je glup? Koji OS vam je glup? I tako dalje. Ova tema je jedna velika glupost.

Znam da je ovo debeli offtopic, glumim serifa i da cu najvjerojatnije snositi posljedice ali nisam mogao ne odgovoriti na ove gluposti.

istina i ja bi to napisav ali mi se neda pisati Šutim

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Sims sve sta ima veze s tim sranjem,MAnHunt,witcher,Spore,Osmos!!!!! debilana teža

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

Sims sve sta ima veze s tim sranjem,MAnHunt,witcher,Spore,Osmos!!!!! debilana teža

ti mora da si bolestanj u pupak. pa witcher je supp igra...  btw sa ovim ostalim se slažem spore je stvarno njesra - s obzirom na to kolko su ga najavljivali......

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

znate što jednom je jedan mudrac tamo u guzjani reko:nema glupih igara nego samo glupih IGRAČA

16 godina
protjeran
mRvac kaže...

znate što jednom je jedan mudrac tamo u guzjani reko:nema glupih igara nego samo glupih IGRAČA

istina nečeš nikad nači igru koju svi mrze

a ova tema nema previše smisla jer uglavnom pišete igre koje su u stilu koj ne volite

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan
mRvac kaže...

lol

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
Najgluplja igra

Glupa igra bi bila ona u kojoj su vidljivi problemi u dizajnu, kretivnosti, nivoi, ui, stabilnost, atmosfera, nedorađenost AI - bolje rečeno  AS ili Artificial Stupidity Smijeh.

Primjeri za to su Diakatana, Stormrise, Terminator Salvation, Stalin vs. Martians, DIRT - Origin of the Species, Etrom: The Astral Essence ... itd. ..itd ......

Sometime the best defense is to attack!
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra
Meni je glup fuel. Mislio sam da će to biti neka nabrijana jurnjava,a što sam dobio?! Nedorađenu igru punu bugova, a autori su očito markirali fiziku jer se auti ponašaju nadrealno.
nemojte me popljuvati bez obrazloženja.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

tema bi se trebala zvati igre koje mrzite ili ne volite ili čak jeb...... ovaj pljuvaonica jer glupo je vrlo širok i nedefiniran pojam

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Par zadnjih NFS......necu komentirat

16 godina
wowijator kaže...

Evo ja cu samo postat ovu poruku da kazem ono sto mislim.............    JE*EM VAM MAT*R SVIMA KOJI KAZU DA JE World Of Warcraft najgluplja igra. Igra je prekomplicirana za vas glupe ljude pa kazete da je glupa! Nikad nije postojala igra sa vecom slobodom i brojem igraca u svijetu... tako da si uzmete tipkovnicu s kojom ste to pisali i gurnete ju... znate kamo! I sada ce sigurno uslijediti poruke u kojima ce pisati "jooj, prijatelju, evo kaj je wow napravio od tebe, n00be, loser-u i sl."

NE!! to ste vi napravili od mene pisuci da wow ne valja. ja sam samo vidio kvalitetu igre, a to sto ju vi niste razumjeli to je vas problem... Smijeh

EDIT:  ČITAJTE BEZ CENZURE

Momak , ti od te igre imaš psihičkih problema, svaka čast mami što ti placa account , ocito joj se neda odgajat noobinu.

16 godina
mRvac kaže...

meni su najgluplije nfs:undecover(OMG igra je neizrecivo loša od grafike a kad mislim grafike previše blura,bugovi i loše odrađene sjene,AI,priče,vozačkih modova),rainbow six vegas 2(sirov,plitak gotovo indentican jedinici)sims 1,2,3(zašto živjeti virtualni život??AKO MOŽEŠ PRAVI jer igre bi trebale biti maštovite,realne i nerealne,zabavne i staviti igrača u sve moguće uloge od običnog prašinara do tycoona koji vlada carstvom Smijeh ali ne i simulirati život također simsi su za mene jedna od najneoptimiriziranijih igara ikad pogledajte mi komp vrtim crysis na high preko 28 fps-a a simsi(2 i 3) mi DOSLOVNO trzaju na svakom pokretaju kamere apsurdno)nisam igrao niti jedan MMO(jer se svi bolji moraju plaćat naravno prvo plati igru onda plaćaj svaki mjesec da ju igraš genijalno) ali mislim da i oni naginju ka glupom

EDIT:sad sam se sjetio igru koju najviše mrzim tj. najgluplja mi je:HALO svi nastavci igra je jednostavno NULA i kad vidim negdje ono HALO vs COD krepavam od smijeha

O tom potom što krizu vrtiš na High sa 3870 , jedino ako misliš na 1024x što je rezolucija iz prošlog stoljeća.

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Meni su najgluplje igre :

CS

CoD(od 2 pa nadalje, uglavnom sve spore pucačine sa ironsightovima gdje mozes umrijeti od jednog do dva metka -.-) 

NFS (od underground 2 pa nadalje)

Sims

Novi wolfenstein ( ofc napravili su codenstein ne wolfenstein)

Football manager

2Moons

Silkroad

Battlefield (svi!)

Fifa

Max payne

Ima ih jos ali mi se ne da nabrajat vise...

Najbolje igre ikad su mi : Wolfenstein:ET, RTCW, I wanna be the guy, Amnesya( ne znam jel ovo uopce spada u igre ;X), PoP:sands of time, Guild Wars

Dodao sam najbolje igre da netko ne bi napisao 'A šta ti igraš?'Osmijeh

16 godina
neaktivan

witcher je dobar ali me zivciraju bugovi kravavi kao i na Never vinteru 2...ahhh ....

a ovaj decko iznad mene koi je reko da je cod glup jer umre od jednog metka treba ic slagat lego kocke i igrat tetris....to je realna igra ne glupa a to sta se tebi nesvidja realnost je vec tvoj problem

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 1:03 (Ner0).
16 godina
neaktivan
bik kaže...
wowijator kaže...

Evo ja cu samo postat ovu poruku da kazem ono sto mislim.............    JE*EM VAM MAT*R SVIMA KOJI KAZU DA JE World Of Warcraft najgluplja igra. Igra je prekomplicirana za vas glupe ljude pa kazete da je glupa! Nikad nije postojala igra sa vecom slobodom i brojem igraca u svijetu... tako da si uzmete tipkovnicu s kojom ste to pisali i gurnete ju... znate kamo! I sada ce sigurno uslijediti poruke u kojima ce pisati "jooj, prijatelju, evo kaj je wow napravio od tebe, n00be, loser-u i sl."

NE!! to ste vi napravili od mene pisuci da wow ne valja. ja sam samo vidio kvalitetu igre, a to sto ju vi niste razumjeli to je vas problem... Smijeh

EDIT:  ČITAJTE BEZ CENZURE

Momak , ti od te igre imaš psihičkih problema, svaka čast mami što ti placa account , ocito joj se neda odgajat noobinu.

stari moj, ime ti stvarno paše. evo primjera majmuna koji nezna citati... daj se vrati u je*enu štalu iz koje si i došao

17 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

witcher je dobar ali me zivciraju bugovi kravavi kao i na Never vinteru 2...ahhh ....

a ovaj decko iznad mene koi je reko da je cod glup jer umre od jednog metka treba ic slagat lego kocke i igrat tetris....to je realna igra ne glupa a to sta se tebi nesvidja realnost je vec tvoj problem

cod je sve samo ne realan. arkada za casual igrace...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 2:26 (Hanibal).
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Najgluplja igra mi je definitivno Red Ocean.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 7:05 (bibi007).
16 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Najgluplja igra mi je definitivno Red Ocean.

potpisujem

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Uf... Daikatana.

Ajde molim vas, nek digne ruku tko ju je zapravo i igrao. A ne samo urbanog mita se prihvatiti ko ovca i siriti dalje. Moj susjed Pero je rekao da je Daikatana shit, znaci da je.

ja sam igrao Daikatanu, nisam je zavrsio ali sam bas uzivao. Nije top AAA naslov, ali mi je bolja od svakog MMORPG-a i nekolicine danasnjih AAA naslova.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice