Najgluplja igra zaključana tema

poruka: 208
|
čitano: 36.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Najgluplja igra

eto vidis, mene vecina strategija zivcira... i neke sportske igre(fifa, pes itd.) al eto, o ukusima se ne raspravlja!

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
17 godina
neaktivan
RE: Najgluplja igra
overdeath kaže...

ok, nema veze

na koji toncno rainbow six si mislio, jel vegas ili oni starij lockdown?

R6 Vegas kao što sam i napisao

Lockdown nisam htio igrati nakon što sam vidio video rewiev na gamespotu, Lockdown je običan FPS a ne taktički FPS i također samo iskorištava ime R6

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
Kublach kaže...

Sims...

što fali sims?

fali ono što fali, a fali mu sve

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
overdeath kaže...

ok, nema veze

na koji toncno rainbow six si mislio, jel vegas ili oni starij lockdown?

R6 Vegas kao što sam i napisao

Lockdown nisam htio igrati nakon što sam vidio video rewiev na gamespotu, Lockdown je običan FPS a ne taktički FPS i također samo iskorištava ime R6

hehe, ja i ti smo po pitanju ukusa razlika kao nebo i zemlja...

meni osobno je rainbow six vegas (1) medu top 5 igara...no nema veze.. o ukusima se ne raspravlja.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Meni sve igrekad tad postanu bez veze. Evo Grid mi je do malo vremena bio naj, a sada ga ne mogu niti smisliti, a Assasin Creed mi je sada naj.

Jedina igra koja mi je vjerna je Chess Titans :)))

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Gta-retardirana igrica (bilo koja sve su iste)

NFS-zadnjih par

tom clancys endwar-debilizam za konzole, a ne komp

stalker-naučite jebe.. engleski i kako napraviti igru

Sims- igro 5 minuta i svatio da je to igra za retardirane

Fifa, Pro evolution soccer- dosta mi je nogometa na tv, sad još i na kompu

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
16 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...

NFS-zadnjih par

Sve može proći osim ovoga zadnje, dosta ti je nogometa, pa onda ga nemoj ni igrat ni gledat

Nemožeš gaditi igru zato što nije o nečemu o čemu ti želiš da bude

Oba serijala su odlična i izvrsno odrađuju svoju ulogu sprotskih simulacija i smatram da ih nemaš pravo nazivati glupima samo zato što ne voliš nogomet

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

svi GTA, oblivioni (nezz uopće šta ljude pali na toj igri issse koji čisti debilizam igra je čisto smeće nema napetosti nema uopće nikakvu priču ... ), svi nogometi i sportovi (osim šaha na winsima7 on rula lol)

17 godina
window-u-sobi kaže...

svi GTA, oblivioni (nezz uopće šta ljude pali na toj igri issse koji čisti debilizam igra je čisto smeće nema napetosti nema uopće nikakvu priču ... ), svi nogometi i sportovi (osim šaha na winsima7 on rula lol)

sta ti igras jedino FPS ili ti je i to sr*nje

Koja_pila kaže...

NFS-zadnjih par

Ti si puko.
Gle vidim da ovdje ima puunoo (mlađe) djece, Sims-i nisu glupa igra nego naprotiv suprotno, to je igra za one s mozgom, necu objasnjavat...
GTA serijal i nije "igrica" nego Igra, koja je najpoznatija i po igrivosti je daleko od svih Igri ...
NFS se slažem
Nogometne igre, gle ako ti se nesviđa nemoj igrat ukratko, to spada vise u ukuse...

Ja bi samo nadodao da je Transformers 2 Igra najgora koju san ove godine igrao:
1. Kontrole su nikakve, slomiš prste dok pucas i vozis auto
2. Grafika očajna
3. Kretanje Automobila, Transformera, Aviona je pre glupo nema ni kočnice i sl..

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 19:47 (markoal).
17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

WOW

Forever MUFC
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

reciklirani proizvodi poput Eura 2008

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim.
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
window-u-sobi kaže...

sta ti igras jedino FPS ili i to ti je sr*nje

samo za tvoju informaciju, FPS je najpopularnij žanr igara.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
window-u-sobi kaže...

daj prestani kritizirat druge vidim kak si ovog ispod mene izvrjeđo. i ne, ne igram 'samo' FPS nego igram RPG-ove tipa fallout, fable (ne dvojku jer je sra***), witcher, burnout, CoD4 itd. itd. itd.

17 godina
Softwer kaže...

Meni najgluplja igra je Toca 2

Ovo me je zaprepastilo ali doslovno!

To je više vrijeđanje nego neka smislena izjava.

Ne znam, možda čovjek misli ozbiljno ali mislim da se stavi anketa na 10 milijuna gamera za top 10 vožnji svih vremena, siguran sam da bi tu svoje mjesto našla i Toca 2, i to visoko na ljestvici!

No ajde, to je njegovo mišljenje, svako ima pravo na to...

Kaj se tiče najgluplje igre, za mene ne postoji takva.

Ak mi se ne dopada, ne igram, dok je s druge strane nekom ta ista vrlo zabavna.

Postoje jedino igre koje me razočaraju, bilo krivnjom developera, bilo mojim prevelikim očekivanjima.

Lijep (obostran) primjer toga je Virtua Tennis 2009, igra koju bi izdvojil kao takvu jer jednostavno ne valja, barem meni, uspoređujući je s trojkom (za kojom sam provel stotine sati) i uzimajući u obzir najave Sege.

Vidim da u ovoj temi mnogi bacaju pod najgluplje igre koje su itekak dobre, s tim naravno automatski izazivaju svađe, a svađe dovode do berbe kartona i ključa u bravuCool

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
overdeath kaže...
markoal kaže...
window-u-sobi kaže...

samo za tvoju informaciju, FPS je najpopularnij žanr igara.

Gle pogledaj bolje sta san napisa, on je nabrojao vele igri i Nogomet i to pa san reka jeli ti i FPS ...

window-u-sobi kaže...

daj prestani kritizirat druge vidim kak si ovog ispod mene izvrjeđo. i ne, ne igram 'samo' FPS nego igram RPG-ove tipa fallout, fable (ne dvojku jer je sra***), witcher, burnout, CoD4 itd. itd. itd.

A Dobro, ali daj malo ljudi bolje gledajte sta pisete napisite jednu ili par igara a ne cjeli žanr, to je glavni razlog zasto sam ti to reka!

I don't care...
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

(...)

A Dobro, ali daj malo ljudi bolje gledajte sta pisete napisite jednu ili par igara a ne cjeli žanr, to je glavni razlog zasto sam ti to reka!

vidim da bi ovo moglo potrajat, i da ćemo na kraju popušit žute. ajmo rađe oba dvojca zašutit.

17 godina
Najgluplja igra

Call of Duty - svi dijelovi,Crysis,GTA svi dijelovi,Far Cry 1 i 2,Crysis Warhead.Šalim se ofc. al mi nije jasno kak ljudi pljuju po igrama koje su stvarno super, odigrali su početak igre i "nemogu ja ovo proć,idem jest čokolinoPlač".Drugi slučaj je da su im igre glupe jer im štekaju ili im ne rade Viče.A nemožeš reć da je igra glupa ak ju nisi ni igro.Neki su čak ovisnici o žanru pa ak im daš vrhunski FPS,oni će ga popljuvat ak su ovisnici.Neke glupe igre kojih se mogu sjetit Big Rigs : Over the Road Racing,25 to Life,Bad Boys 2.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište p
16 godina
neaktivan
window-u-sobi kaže...

Od kad to oblivion nema priču jesi li se uopće pokušao malo popratit priču il čim si vidio da nema miniguna odustao si?

Gta 4 ima priču vrjednu cjelovečernjeg krimi filma i odlična je igra neznam što joj fali!!!

17 godina
neaktivan

Pravo veliš prijatelju!!

Filip
16 godina
neaktivan

e svaka ti čast da ima neko kom je isto counter strike naj gluplji!!

Intel Core 2 Duo 2.13ghz ram ddr2 4gb grafička 256 mb gddr 3 nVidia hdd wd 500gb matična gigabyte s series 2x lg dvd-rw light scribe monitor 19incha agm kučište sagitta powered by raidmax(400W)window
17 godina
Najgluplja igra

Far Cry 2, Half Life 2

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

vivisector najgluplja igra ikada!

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

U danasnje vrijeme konkurencija je prevelika pa evo ih nekoliko:Wheelman, Fuel i Damnation.

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

cod-ovi, wow, cs:source, crysis, sims, wc, heroes of night and magic

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 23:21 (ytbapa).
17 godina
neaktivan
ytbapa kaže...

cod-ovi, wow, cs:source, crysis, sims, wc, heroes of night and magic

omg pa upravo si popljuvo neke od boljih igara koje su ti dobre onda :S

I went outside once and the graphics were good but the gameplay sucked
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

E da, i GTA serijal, sve osim 1 i 2, ti su najbolji, čista zabava u klanju a i ima odličan old-school feeling.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 23:22 (netko_namo).
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Softwer kaže...

Meni najgluplja igra je Toca 2

Ovo me je zaprepastilo ali doslovno!

To je više vrijeđanje nego neka smislena izjava.

Ne znam, možda čovjek misli ozbiljno ali mislim da se stavi anketa na 10 milijuna gamera za top 10 vožnji svih vremena, siguran sam da bi tu svoje mjesto našla i Toca 2, i to visoko na ljestvici!

No ajde, to je njegovo mišljenje, svako ima pravo na to...

Kaj se tiče najgluplje igre, za mene ne postoji takva.

Ak mi se ne dopada, ne igram, dok je s druge strane nekom ta ista vrlo zabavna.

Postoje jedino igre koje me razočaraju, bilo krivnjom developera, bilo mojim prevelikim očekivanjima.

Lijep (obostran) primjer toga je Virtua Tennis 2009, igra koju bi izdvojil kao takvu jer jednostavno ne valja, barem meni, uspoređujući je s trojkom (za kojom sam provel stotine sati) i uzimajući u obzir najave Sege.

Vidim da u ovoj temi mnogi bacaju pod najgluplje igre koje su itekak dobre, s tim naravno automatski izazivaju svađe, a svađe dovode do berbe kartona i ključa u bravuCool

Pa čovječe ToCa je bila moja prva vozačka igra na PS 1...još sam je igrao dok sam bio mali...cijeli australski V8 kup sam prešao...Pa igra je FENOMENALNA!!

Filip
16 godina
neaktivan

buffy the vampire slayer definitivno naj fu..... gluplja

365 dana za kompom :)
17 godina
Najgluplja igra

http://www.gametrailers.com/screwattack

Ako još ima ljudi koji ne znaju tko je AVGN :D.

http://kv43994.mybrute.com
17 godina
Najgluplja igra

Vidim da je netko rekao da je Heroes od Might and Magic drek (ja govorim o III. dijelu), meni je bila i ostala fenomenalna igra. Nisam vidio tako staru igru s tako dobrom grafikom iako je 2D. Kada se instaliraju sve 3 ekspanzije dobije se hrpetina staza za prelazit. Najgluplja igra - definitivno Pro Street, a igra na kojoj sam izgubio najvise zivaca je wolfenstein (return to castle)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice