Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 250.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
The Unforgiven kaže...
Ma lako za one koji ne znaju s računalima, uputiš ih jednom, više ne pitaju.

Najgori su oni koji su uvjereni da znaju i čim im sugeriraš nešto počnu piz-it. Takve treba istrijebiti.

Mozes mislit... ovisi kako koga to zanima...

Anyways ako neko nes treba i meni se neda onda ja uvijek kazem google...

World Of Warcraft Privatni Server: www.unforgivenwow.com <- Pridruzi se popularnom fun serveru
15 godina

evo danas slucaj sa frendom.sjecam se da mi je pricao to prije 2 godine a i vise da ima komp al da je prestao raditi

i danas frendu kazem dal ima poklopac od 5.25 i 3.5

i frend mi kaze da ima od kompa kaj ne radi.i ja njemu kazem da cu uzeti komp doma i pogledati kaj mu je

kad ja otvorim i upalim komp a ono nista i pogledam na maticnu konektore za power reset kad sve ispomjesano.

frend spoji usb konektore na power i hddled.i to vise od 2 godine frend mislio da mu je maticna krepala

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 19:22 (herc1988).
15 godina
The Unforgiven kaže...
Ma lako za one koji ne znaju s računalima, uputiš ih jednom, više ne pitaju.

Najgori su oni koji su uvjereni da znaju i čim im sugeriraš nešto počnu piz-it. Takve treba istrijebiti.

Točno,jedan mladi bračni par iz mjesta zatražio moje usluge i sad budući da su relativno novi s računalima(znaju osnove da se razumijemo,ali dobili max ADSL pa ono treba ih naviknuti na browsere i tako to) upitivali su sve i svašta i ja naravno sve fino objasnim i pokažem napravim stroj da dela ko sat i otad me zivnu jednom dvaput na mjesec i to da dođem na kavu i da vidim jeli sve u redu.Naravno računalo nakon 5 mjeseci radi ko sat jer rade redovnu defragmentaciju i čišćenje kako sam im preporučio. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Kaže ovdje:

Turn off the computer system's anti-virus software. Anti-virus software helps to keep out malicious code from entering the operating system. By turning this protection off, the motherboard is vulnerable to attack and damage.

{#}

Tko trola vrijedi,tko vrijedi trola,tko ne trola ne vrijedi :-)
17 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

evo danas slucaj sa frendom.sjecam se da mi je pricao to prije 2 godine a i vise da ima komp al da je prestao raditi

i danas frendu kazem dal ima poklopac od 5.25 i 3.5

i frend mi kaze da ima od kompa kaj ne radi.i ja njemu kazem da cu uzeti komp doma i pogledati kaj mu je

kad ja otvorim i upalim komp a ono nista i pogledam na maticnu konektore za power reset kad sve ispomjesano.

frend spoji usb konektore na power i hddled.i to vise od 2 godine frend mislio da mu je maticna krepala

Nakon toga vjerojatno i je {#}

Tko trola vrijedi,tko vrijedi trola,tko ne trola ne vrijedi :-)
15 godina
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 23:49 (The Unforgiven).
14 godina

hahahaha...ovaj mora da jede lude gljive xDDDD

Error 404 Not Found
16 godina
neaktivan

Ja neki dan upita rođaka jel on igra ikoji cod,on kaže da nije,pa me onda upita jel to neka trkaća igra s autima.Ja sam crkavo kad sam to čuo

Street fighter ex je najbolji
16 godina
Znatiželjac kaže...

Ja neki dan upita rođaka jel on igra ikoji cod,on kaže da nije,pa me onda upita jel to neka trkaća igra s autima.Ja sam crkavo kad sam to čuo

Na njegovu srecu, nije puno toga propustio (zna se na koje codove mislim)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina

na koje ipak? jedini fail je 1 ... nemoj da  mi ostale vrijedjas..odi samnom 1 na 1 pa cees drugacije mislit o cod-ovima {#}

Error 404 Not Found
14 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smjeh
LordShgi kaže...

Evo jedne moje male anegdote.

Imao sam USB stick s kapacitetom od 4GB (neki kingstonov), uglavnom jedanput mi je ostao u džepu dok su hlače išle u pranje i tak je ono prosao i veš mašinu i sušilicu. Nakon toga sam ga koristio još dva puta i onda ga samo jedan dan uštekam i umjesto LEDice se zapalila vatra (smrdjelo je, bilo je vruce na dodir i žmirkala je jaka svijetlost), ja izvadim stick van iz kompa i smirim se, probam pomaknuti miš a ono slika smrznuta, idem restartati komp, komp se upali, ali slike nema. Na kraju je ispalo da je doslovno eksplodirao USB kontroler na matičnoj i bila su rupe na njemu, fala bogu da je maticna bila pod garancijom pa su mi dali novu (naravno, nisam im rekao cijelu priču :P)

LoL....i ja imao slicnu...ostao mi USB [KingStone 4gb] u hlacama poslje skole...i mama mi stavi hlace u pranje....negdje u sred pranja ja se sjetim da mi je ostao USB u hlacama....kad se sve opralo, osusio sam ga i stavio u komp....inace kapacitet prije nije bio ravno 4 gb...bio negdje 3.7/3.8...a kad se oprao bio je 3.1...{#}

xD

15 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/racunalo-fatal1ty-oglas-3440491

LOL "FATAL1TY CHAMPION 1 SERIES JE JEDAN NAJ BOLJI PC NA SVIJETU SA 5 MM DEBELIM LIMOM KUCISTA"

14 godina

posudim aj frendu usb prije par tjedana da si instalira nek igrice i sad ga on meni danas vrati u skoli i kaze da je pokusavao jednu igru prenacit ali nije islo evo zasto hahh 

frajer samo oconu kopirao haha

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Cojek kaže...

na koje ipak? jedini fail je 1 ... nemoj da  mi ostale vrijedjas..odi samnom 1 na 1 pa cees drugacije mislit o cod-ovima {#}

netko munjeniji od mene {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

posudim aj frendu usb prije par tjedana da si instalira nek igrice i sad ga on meni danas vrati u skoli i kaze da je pokusavao jednu igru prenacit ali nije islo evo zasto hahh 

1. nije ocona nego valjda misliš na ikonu, odnosno iconu, odnosno shortcut.

2. a ako misliš na shortcut, moram te informirati da to nije shortcut, nego .exe, odnosno on je prebacio igru samo nije prateće sadržaje - vidiš da ti desno piše Application

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
14 godina
roko121roko kaže...
zelenbic kaže...

2. a ako misliš na shortcut, moram te informirati da to nije shortcut, nego .exe, odnosno on je prebacio igru samo nije prateće sadržaje - vidiš da ti desno piše Application

Sa desktopa je povukao shortcut na usb i mislio da ce radit ak to nije fail 

a si ikad cuo za tipfeler {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
Cojek kaže...

30 godina i još se oćeš tuć, vidi se da si imo zanimljivo djetinstvo.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
proćerani kaže...
Cojek kaže...

30 godina i još se oćeš tuć, vidi se da si imo zanimljivo djetinstvo.

Joj daj molim te...ima 9 godina, eventualno 11. Ako imaš više, zatraži pomoć roditelja i specijaliziranih ustanova.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

prijatelj i dalje tvrdi da ima windows xp "gejming edition" (tak je napiso) pa da zato nema powerpoint, a kad ga je treci prijatelj pito zasto je to bolje od "obicnih", odgovor je bio zato sto ima 333fps-a u cod-u 2, a u svom je razredu faca jer zna instalirat modove za san andreas

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 10:36 (Luka Ivanković).
15 godina
neaktivan

Znam nekoliko ljudi koji misle da ako zaustave video na YouTube-u (znači stisnu Pause), da im se onda ne povećava internet promet. Nekima sam pokušao objasniti da nema veze to što oni video zaustave jer im se on i dalje učitava, ali me svi čudno gledaju nakon toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 11:09 (g520).
14 godina
neaktivan
g520 kaže...

Znam nekoliko ljudi koji misle da ako zaustave video na YouTube-u (znači stisnu Pause), da im se onda ne povećava internet promet. Nekima sam pokušao objasniti da nema veze to što oni video zaustave jer im se on i dalje učitava, ali me svi čudno gledaju nakon toga.

Nekim ljudima se na isplati nešto govoriti jer su tvrdoglavi i misle da sve znaju.

Neki pak nemaju pojma o kompu niti ih zanjima.

A ostali znaju jako puno (npr školovani informatičar).

I neki neznaju ništa ali ih zanjima pa te jedino oni poslušaju kako treba.

Arian RIčko
17 godina
neaktivan
Znatiželjac kaže...

a gle..prije dosta godina su frendovi igrali call of duty i uopće nisam znao kakva je to igra. evo danas igram cod bolje nego svi oni.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
roko121roko kaže...
zelenbic kaže...

To je više od tipfelera.

Ikona nije isto što shortcut.

Shortcut nije isto što aplikacija.

A ako dosad nisi shvatio da TO NIJE SHORTCUT, onda nemamo o čemu razgovarati.

To njegovo jest fail. Ali i tvoje je.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 12:43 (roko121roko).
14 godina
protjeran
roko121roko kaže...
zelenbic kaže...
roko121roko kaže...
zelenbic kaže...

To je više od tipfelera.

Ikona nije isto što shortcut.

Shortcut nije isto što aplikacija.

A ako dosad nisi shvatio da TO NIJE SHORTCUT, onda nemamo o čemu razgovarati.

To njegovo jest fail. Ali i tvoje je.

Za izvršnu ekstenziju .EXE file type je Application, a za Shortcut jednostavno Shortcut.
Ko to nezna jednostavno nek se ubije i izbriše profil sa Bug foruma!

SENAID
15 godina
neaktivan

Čak ne mora niti znati za ekstenziju, poslao nam je sliku u Detailed viewu i desno od igre jasno piše "Application"...

Mislim, kako shortcut može zauzimati 2300 kb?

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 12:49 (roko121roko).
14 godina
protjeran
roko121roko kaže...

Čak ne mora niti znati za ekstenziju, poslao nam je sliku u Detailed viewu i desno od igre jasno piše "Application"...

Mislim, kako shortcut može zauzimati 2300 kb?

Da on je samo putanja do izvršne dadoteke, da nebi morali ići ROOT->Program Files->BLABLA->Blabla.exe.
Ali ovo je tema u kojoj ismijavamo IT Stručnjake, a ne pričamo o "šortkatima" :)

SENAID
14 godina
protjeran

http://www.bug.hr/forum/topic/linux/instalacija-xp-linux/112157.aspx?page=0&jumpto=2242934&sort=asc&view=flat
Molim vas pročitajte te gramatički najtačnije postove autora, koji kad je stavljao potpis, umjesto "stjepan", napisao je "stjepwan", a dobro barem ima profil 2 godine.

SENAID
16 godina
g520 kaže...

Totalno ista situacija kod mene... ne mozes im objasiniti. Jos sam im na mozilli instalirao onaj addon autoreplay (ovaj) i kada se on koristi video se nikada ne ucitava ponovno ako je vec jednom ocitan do kraja (provjereno milijun puta), dok se recimo pomocu "rucnog" replaya ili replaya u rucno slozenoj playlisti samo za registrirane korsnike (na ovo mislim: klik) cesto dogodi da se video ponovno ucitava iako je vec prije toga ucitan do kraja. Ali ne, oni se opet muce s youtube-om, njegovim traljavim replay magijama i naravno, debljim racunima za internet i sl.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 22:36 (lovac82).
17 godina

Ajde da sad i ja malo ispadnem bedak... kolegica ima IBM-ov komp pod stolom, i žali se kak joj je spor... Moj kolega IT-ovac i ja skupili mudre glave i došli do zaključka kak ima premalo memorije, a kako u svakom trenutku ima barem 4 programa upaljena - nije ni čudno. I otvori moj iteovac kantu, ima samo jedan keks rama, 256 MB. Ni on ni ja niti ne pogledamo o čemu se radi već onako iz glave: komp je star najmanje 6 godina, to je SDRAM. Lost nam je partner, pošaljemo vanjskog da kupi 512 MB SDRAM-a... Vrati se vanjski, ma ni blizu! To je DDR, kažem ja genije, iteovac klima glavom, ostali kolege zadivljeno gledaju u nas božanstva.. Ode vanjski opet u Lost, zamijeni kekse, vrati se s DDR-om, naravno - opet ni blizu! Konačno priznam da sam poludebil, ukucam šifru s keksa koji je prvi bio u kompu i ispada da je to DDR2... Vanjski već dobio crijevne gliste, ali ode on opet, vrati se i naravno - memorije ne žele proradit jedna s drugom! Niš, izvadio 256, stavio 512 i hvala Konfuciju - radi...

Eto kad se ljudi prave pametni a ne žele provjerit o čemu se radi...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 23:59 (CrnaBitanga).
15 godina

evo jedna od prije 5 minuta

Na kraju mu reko da cu ja doc napravit

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice