Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 250.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
AmyM kaže...

moj fail: Kad sam tek dobila komp, mislila sam da restart tipka služi za brisanje svega iz kompjutera i bojala sam se pritisnuti je. Govorila sam sestrama: "Nemojte NI SLUČAJNO pritisnuti ovo" {#}

Jedna moja prijateljica je mislila da je veliki haker, a nije znala sama instalirati MSN xD. Kaže da joj je rodica instaliravala MSN, a ona je otišla u drugu prostoriju i prekrila oči.

Također, ona kaže da se drugima brišu datoteke iz kompa ako im na mail pošalje DEL i lokaciju datoteke. Kaže da se tako windows može obrisati drugima.

Najbolje je bilo na prezentaciji. Dva profesora informatike ne znaju staviti titlove na film u WMP, čitav razred im viče kako da to urade. 

Ako se još sjetim, budem dodala. xD

Vjerovala ti meni ili ne, ni ja to više ne znam {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

zar neko gleda uopce preko tog sra*a. ja nisam ni znao da to moze citat titlove.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

zar neko gleda uopce preko tog sra*a. ja nisam ni znao da to moze citat titlove.

Ocita jedino ako stavis isto ime i filma i prevoda (npr. fast five.srt i fast five.avi) i stavis u isti folder i pokrenes fast five.avi automatski ocita i prijevod :)

Ali sto jednostavno nisu uradili da mozes "drag&drop" prijevod kao i svi normalni playeri danasnjice :/

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
16 godina
neaktivan
NexT_T1 kaže...
mar123 kaže...

Ocita jedino ako stavis isto ime i filma i prevoda (npr. fast five.srt i fast five.avi) i stavis u isti folder i pokrenes fast five.avi automatski ocita i prijevod :)

Ali sto jednostavno nisu uradili da mozes "drag&drop" prijevod kao i svi normalni playeri danasnjice :/

jer to je microsoft.

15 godina
NexT_T1 kaže...

To je microsoft.Zašto jednostavno kada može komplicirano?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Gledam ja (u kombinaciji sa još nekim playerima naravno). Sasvim solidan player, ima i boljih ali ne bih rekao da je sranje.

3D dizajner
16 godina
ma daj nema nikakvih mogucnosti za nista. Ja za filmove koristim bs player pro i vlc a za muziku winamp a oni su neusporedivo bolji od wmp-a
15 godina

Idete u  {#}.Držite se teme

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
14 godina
Ivan_hacker kaže...

Idete u {#}.Držite se teme

Ti si sad u {#} a ija {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
ma daj nema nikakvih mogucnosti za nista. Ja za filmove koristim bs player pro i vlc a za muziku winamp a oni su neusporedivo bolji od wmp-a

Mogućnosti za šta? Jel playa muziku? Jel playa video? Jel čita titlove? jel ima equilazer? Jel ima library? Sve ovo kod mene radi, tak da ne vidim po čem je sranje... I dalje stojim iza rečenog, za mene je ovo sasvim solidan player. Meni je osobno smiješan argument "player je sranje nema nikakvih mogućnosti". OK, nisam prezahtjevan, zamisli, očekujem od playera da playa muziku i video te da čita titlove, ne znam šta bi trebao imati da ne bude sranje... O da, svakako ću radije imati 4 različita playera za nešto što i ovaj odrađuje... OK, ti si napredan, kažem, meni je dovoljno da on playa što mu dam da playa...

Btw. nije off, izgleda da sam ja manje upućen...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 12:52 (Minoza).
16 godina
neaktivan

Pa sve to wmp podržava, ali kao dva najveća problema bih mu naveo, malo codeca, i nije jednostavan kao konkurencija.

:) :) :) :) :) :) :( :) :) :) Gdje je Pero :)?
16 godina
neaktivan
EVO kaže...

Pa sve to wmp podržava, ali kao dva najveća problema bih mu naveo, malo codeca, i nije jednostavan kao konkurencija.

Iako se u suštini slažem, reci mi kaj je jednostavnije - skinuti još 2-3 playera ili codec koji ti WMP ponudi kod playanja njemu nepoznatog fajla? {#} I znam da sam sad zapeo ali samo zato kaj je netko rekao da je sranje, a nisam u to uvjeren. {#} Možda sam pretvrdoglav (neupućen)...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 13:58 (Minoza).
14 godina
neaktivan

evo kako krece skola sjetio sam se jedne!

moj profa iz povijesti pali projektor tako da uperi daljinski upravljac u platno xD {#}
inace projektor je zašarafljen na strop tako da neznam ni ja kako mu uspjeva ali sve svaki put upali
moguce da je refleksija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 14:07 (kobra24).
16 godina
Sve sto radis u wmp-u (muzika,filmovi) semoze odrađivat na bilo kojem drugom playeru. Vlc i bs player su odlicni za filmove ali i muziku pustaju. Tako je winamp odlican za muziku ali i pusta filmove. Ako ja moram svaki put kad skidam titlove rename-at ih da bi radili onda je to sra*e. A da ne govorim o opciji na bs playeru kad upalis film stisnes desni klik odes na titlovi i stisnes na skini titlove, onda on skibe s interneta i odma ih ucita. Skine verziju titla zabas tvoju verziju filma. A tek opcije za uređivanje istih. Ma bs player pro je Neusporedivo bolji od wmp-a.
14 godina

ako ste takve budale da dosad niste skuzili {#}{#}{#}{#}{#}STE!

Error 404 Not Found
14 godina
neaktivan

Ma de sjetio sam se jednog slučaja sa svojim starim...

Meni bio neš crko CRT monitor i niš treba kupi novi..došo ja jedan dan kući niš stari kupio monitor novi LCD monitor 22"

i sad faca se ide pohvalit rođaku,a rođak profa iz informatike..

stari ga zove pa priča:Čuj kupio sam novi monitor onaj LCD ima 22 cola da vidiš kolki je crne boje...

Bkt..ja sam krepavo kad je pričo..{#}

Ivan
15 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smjeh
jurek95 kaže...

Nadam se da ovo moj sused ne čita. Bio sam kod njega i igrao San Andreas, pred 2-3 godine na WIN XP. Uglavno tipka za skakanje ili trčanje, neznam, je bila shift i tak sam ja igrao i puno tiskao shift ali sam jednom 5 puta za redom i otvorio se sticky keys meni. Ja sam "znao" i što je to i kako to isključiti.Zapravo doma mi se isto to događalo pa sam isključio. I tak idem ja kod njega u postavke i puno prčkam, nešto označim, nešto odznaim i stisnem primjeni. Dogodilo se to da se poslje toga za svaku pritisnutu tipku oglasio BEEP i ništa drugo nije reagiralo.Došli su brojni majstori i nitko nije znao šta je to. Na kraju je reinstalirao OS. 

Jel se vama to dogodilo ikad ? Mislim ono najbolji meštri neznaju za to, a i kad sam tražio na netu rješenje nitkome nije bilo poznato o čem ja govorim.

FilterKeys si uključio.

Sorry na {#}!

14 godina
neaktivan
kobra24 kaže...

evo kako krece skola sjetio sam se jedne!

moj profa iz povijesti pali projektor tako da uperi daljinski upravljac u platno xD {#}
inace projektor je zašarafljen na strop tako da neznam ni ja kako mu uspjeva ali sve svaki put upali
moguce da je refleksija.

potpuno isti slučaj i kod nas... naša iz povjesti jednom je htjela prikazati filmić na youtubu i nije znala kako da dođe na google pa je na kraju išla u my computer/search i upisala www.google.com

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
15 godina

http://downloadmoreram.com/

evo kome fali rama nek požuri i skine si kolko treba dok su na 100% popustu

★★★★★☆
14 godina
neaktivan

stavlja moj susjed sebi na stick neke filmove i pise da nema mjesta na sticku, kaze on de izvadi i stavi u drugi utor, pise da na ovom nema mjesta hahah :D

14 godina
neaktivan

Pričamo ja i frend preko xfirea ja mu spomenem defragmentaciju diska lik odmah na to!

Briši to!...to ti je vorus!

Ja njemu obijasnim što je to i onda kaže!

Ja sam se RASPITO na youtubu i tamo su mi rekli da je to virus ja sam taj program odmah izbriso iz kompa!

Arian RIčko
14 godina

Hahaha sad sam se sjetio nečeg...
Bio sam kod frenda on je tad imao 12 godina i išao je sa laserom od miša po ekranu od monitora i ja ga pitam "Kaj radiš", a on će meni pa da to radi da bi mu komp brže radio...
*FACEPALM*

Game experience may change during online play.
17 godina
neaktivan

Ovaj bi htio overklokirati memorijsku karticu i matičnu ploču {#}

I još kad je stavio previsok FSB rekao da procesor šalje više clockova u sekundi nego što to njegov monitor može podržati {#}

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
15 godina

Mrzim fail ljude. kratko receno dobio kopm na popravak. i kao rusenje winsa i ostalih gluposti i ne radi mrezna bla bla.

ok nista ja dodem spojim kod sebe kad stvarno ni externa ni interna mrezna ne radi.. nis ocisitm komp imo je 4 kile prasine.i MUFE

instlairam winse prebacim externu mreznu u slot jedna ispod i sve radi. ljepo instaliram i to.. I jos u notepad napisem da sam ocistio komp da backup je tu i tu, sta sam instaliro unutra i da obavezno lan kabel ustekaju u doljni utor... i da si kupe novi komp jer komp ima 2.66ghz proc, 512mb rama i gforce 3 ti.  Da me na kraju sad zovu u 10 ujutro i kazu nama ne radi internet. doslovno sma puko jer sam spavao. i reko: Je+em vam sve sam ljepo napiso da ustekate kabel iz routera(modema) kako god u sugavi doljni port odiza ne u maticnu nego u vanjsku mreznu.. i ako ne radi da provjerite si kabel. Na to oni odgovore aha dobro da ali zajebo si nas jer ni tebi nije radio net. A ja kako sam vas zajebo kad imate instlairano hrpu updejta i programa koje sam skido s neta lol

15 godina
Lacko kaže...

Mrzim fail ljude. kratko receno dobio kopm na popravak. i kao rusenje winsa i ostalih gluposti i ne radi mrezna bla bla.

ok nista ja dodem spojim kod sebe kad stvarno ni externa ni interna mrezna ne radi.. nis ocisitm komp imo je 4 kile prasine.i MUFE

instlairam winse prebacim externu mreznu u slot jedna ispod i sve radi. ljepo instaliram i to.. I jos u notepad napisem da sam ocistio komp da backup je tu i tu, sta sam instaliro unutra i da obavezno lan kabel ustekaju u doljni utor... i da si kupe novi komp jer komp ima 2.66ghz proc, 512mb rama i gforce 3 ti.  Da me na kraju sad zovu u 10 ujutro i kazu nama ne radi internet. doslovno sma puko jer sam spavao. i reko: Je+em vam sve sam ljepo napiso da ustekate kabel iz routera(modema) kako god u sugavi doljni port odiza ne u maticnu nego u vanjsku mreznu.. i ako ne radi da provjerite si kabel. Na to oni odgovore aha dobro da ali zajebo si nas jer ni tebi nije radio net. A ja kako sam vas zajebo kad imate instlairano hrpu updejta i programa koje sam skido s neta lol

nisu to fail ljudi to ja zovem ljudi koji nisu vješti s računalima

16 godina
Lacko kaže...
bla bla ser ser

Tebi ne bi dao ni toster da mi popravljaš.

Ti "fail ljudi" ti daju pare u ruke, tako da budi sretan da imaš "fail ljude"...-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Lacko kaže...
bla bla ser ser

Tebi ne bi dao ni toster da mi popravljaš.

Ti "fail ljudi" ti daju pare u ruke, tako da budi sretan da imaš "fail ljude"...-.-

I ti fail ljudi ti hebu sve po spisku jer neznaju priključit kabel od interneta nakon tvog mukotrpnog rada.

Tko trola vrijedi,tko vrijedi trola,tko ne trola ne vrijedi :-)
15 godina
Ma lako za one koji ne znaju s računalima, uputiš ih jednom, više ne pitaju.

Najgori su oni koji su uvjereni da znaju i čim im sugeriraš nešto počnu piz-it. Takve treba istrijebiti.
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
neaktivan

Još prije fail od moga bratića -.-:

On: E da vidiš kako je dobar Windows 7 :DD.. Ja sam već rekao Ujaku da mi ga dođe instalirat :DDD(ludiii od sreće -.-)

Ja: Znam ali šta će to tebi?? (a tip igra samo igrice :P)

On: Pa meni frendovi rekli da ću u codu 4 imati 250 fps-lock(a tip ima jedva 125 lock u smokeu ima jedva 60-fps)

Poslije sam mu bar 20 minuta da će mu samo pasti fps a ne povećat se, ali on je tvrdoglav.. Na kraju je poslušao...

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice