Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 250.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
The Unforgiven kaže...

e, podamazal sam vent na grafičkoj da ne ruži onako, samo sad unutra sve smrdi

-s čim?

a nisam imao ništa specijalizirano, pa sam uzeo ono ulje za kolače

Jel to možda koritio ulje POSLIJE pečenja večere? :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina
neaktivan
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan

Citam oglas za gamersko racunalo na njuskalu i naletim na ovo

Kako znati je li računalo gamersko :

Grafičke koje jesu gamerske : ATI Radeon HD 4770, 4830, 4850, 4870, 4890, 5750, 5770, 5830, 5850, 5870, 5970, 6750, 6770, 6850, 6870, 6950, 6870, 6990. nVidia GeForce 8800GTX, 8800Ultra, 9800GT, 9800GTX, 9800GTX+, GTS250, GTX260, GTX275, GTX 280, GTX285, GTX295, GTS450, GTX460, GTX470, GTX480, GTX550 Ti, GTX560, GTX560 Ti, GTX570, GTX580, GTX590

Procesori: AMD Athlon II x3, x4 AMD Phenom II x3, x4, x6 Intel Core i5-750, i5-760, i5-2300, i5-2400, i5-2500, i5-2500k, i7-2600, i7-2600k Intel Core2 Quad Q6600, Q6700, Q8200, Q8300, Q8400, Q9400, Q9450, Q9505, Q9550,

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Evo i LINK od oglasa.

Ofc.
15 godina
neaktivan

Jel to objavio netko s foruma?

DA!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
neaktivan
godo kaže...

Jel to objavio netko s foruma?

DA!

Gle, vidi vidii!

Nisam obracao paznju.

E moj 8ax, nadam se da je ovo samo da se kupce privuce  {#}

Ofc.
16 godina

Malo je glup podnaslov, ali nista nije krivo rekao.... netko neupucen da procita to i da kupi jednu od navedenih grafa i nebi bas puno pogrijesio, bolje ce tako proci nego da mu prodavac pocne pametovati kako je nesto dobro ili da kupi gotovu konfiguraciju

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
moram prodat komp, jbg, al eto nekak je to doslo na mjesto gdje bi popis komponenta trebao bit.
Neaktivan.
15 godina
neaktivan

Ja sam prije govorio za cijelu proceduru bootanja "ono dok je komp još u DOS-u"

Ej, prema ovom oglasu ja imam extra-gamerski PC {#} a meni uvik nešto fali...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 9:59 (roko121roko).
15 godina

Jučer bio kod rođaka i on kaže da ima spor internet.Ja ga pitam brzinu interneta računajući da će otići na speedtest.net,on klikne na mrežnu ikonicu u taskbaru i kaže 100 gb.Idućih 10 minuta sam mu objašnjavao da je to brzina mrežne kartice.

Još jedan slučaj:susjed mi dobio vanjski 2,5 hdd od prijatelja iz kanade.Taj susjed računalom se služi samo da bi pročitao nekoliko news portala i skoknuo na fb.Sutra dolazi on meni se pohvaliti kakav on ima disk.I hdd ima dva usb konektora:primary i secondary.I on meni govori da svaki ima brzinu 15 mb.Ja mu kažem da jedan služi za prijenos podataka i napajanje,a drugi samo za napajanje.On mene ubjeđuje da su oba za prijenos podataka.Dobro,pametniji popušta.I onda on meni govori da mu taj prijatelj iz kanade ima razdjelnik koji jedan usb kabel podijeli u četiri!I onda on ima 8 kablova i brzinu   od 120 mb/s.Sreća da i je mobitel zazvonio jer bi se počeo valjat od smijeha

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

To bratić inače izjavio. Ima neki bjesni komp, starci mu imaju previše para a on 0 inteligencije.(14 god)

Ima terabajtni disk sa samo jednom particijom {#}. Koristi IE, kad sam ga pitao zašto ne instalira neki bolji browser kaže: "ah, internet je internet, nema boljeg i lošijeg". Na homepage ide tako da ugasi totalno ie pa ga opet pokrene {#} . Za tabove čuo nije niti neće. Molio me da ga "registriram na internet da može komentirati videe na jutubu".

Minecraft "ne valja jer nema dobru grafičku, CoH ima stoput bolju grafičku" {#} .

Ovom vadim iz naftalina, ali moram odgovoriti na ovo; 14 godina ne znači 0 inteligencije... iako znam i takve (jedan mi je ispalio "ja imam Windows Vistu 2010" ja "ma daj to ni ne postoji, valjda Win 7" on "jesi i ti glup a kao nešto znaš  kompjuterima". Završili smo osnovnu, i par dana prije kraja pita nastavnica kako ćemo nastavit. On će bit vodoinstalater, i to samo jer mu otac ima firmu, a da nije ne znam bi li imao bodova za cvjećara)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 10:15 (roko121roko).
15 godina

Meni je najbolje bilo kad me jedna s mog razreda pitala dal bi joj mogo poslati nešt interneta,odn mb da je ona svoje potrošila i kak se to šalje?Ja normalno izvaljo se od smijeha,velim joj to je nemoguče simo tamo...Onda onda veli psst to nesmeš nikom reči jer budu mislili da sam glupa ma da.. hahahha {#}

Zagorje u srcu
15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Meni je najbolje bilo kad me jedna s mog razreda pitala dal bi joj mogo poslati nešt interneta,odn mb da je ona svoje potrošila i kak se to šalje?Ja normalno izvaljo se od smijeha,velim joj to je nemoguče simo tamo...Onda onda veli psst to nesmeš nikom reči jer budu mislili da sam glupa ma da.. hahahha {#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Ne mislili... znali

Pa i dragi su mi oni biseri kada je mjerilo za jačinu grafičke vrti li CoD 2 na 250 ili 333 FPS-a, više GB = jača grafa, a upravo sam se uhvatio kako stavljam {#} svaki put pritiskajući na stavljanje emotikona pa onda na rofl umjesto copy pasteanja...

15 godina
crni pauk kaže...

upravo si reko nama,you sir are risking free pu*sy

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
crni pauk kaže...

upravo si reko nama,you sir are risking free pu*sy

mah, ona ne zna šta je internet, kamoli će znat pronać BOL Forum i još ovu temu i još onda (ovo je najteži dio) logički zaključit da se radi o njoj

15 godina
neaktivan

EDIT: Ništa, više nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 16:16 (roko121roko).
14 godina

Kao mali sam mislio ako nekom pošaljem sliku preko MMSa da je ja više nemam na mobitelu {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina

Frend ima neki net na kojem ne smije ništa downloadat i išao je downloadat Virtual DJ i odabrao je "free download" zato što misli da kada mu piše "free" da mu ne nabije račun.   {#}

Game experience may change during online play.
14 godina
odjavljen

moj frend na torrent tražilici upisuje pes 2011 free download??

16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

moj frend na torrent tražilici upisuje pes 2011 free download??

vecina mojih prijatelja to upisuje u google -.-

17 godina
neaktivan

Svi oko mene igraju NFS World,osim jednog frenda kojem ne radi. Znamo da mu je slab komp i pitamo ga kad ga je kupio. 2000 godine. I sad se javi drugi frend, pa šta, nadogradi komp, stavi još rama i kupi novu grafičku,tako sam ja,imam komp star 12 godina. I sad ga ja pitam koju je grafičku stavio na taj stari komp, mislim se di će ić na u krntiju nešta stavljat novo. Odgovoro: ma neku dobru najnoviju grafičku 512 MB. Ja sam prasnuo u smijeh, sva sreća da je frend promijenio temu razgovora, još bi se i posvađali.

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
15 godina
lzgr kaže...

Svi oko mene igraju NFS World,osim jednog frenda kojem ne radi. Znamo da mu je slab komp i pitamo ga kad ga je kupio. 2000 godine. I sad se javi drugi frend, pa šta, nadogradi komp, stavi još rama i kupi novu grafičku,tako sam ja,imam komp star 12 godina. I sad ga ja pitam koju je grafičku stavio na taj stari komp, mislim se di će ić na u krntiju nešta stavljat novo. Odgovoro: ma neku dobru najnoviju grafičku 512 MB. Ja sam prasnuo u smijeh, sva sreća da je frend promijenio temu razgovora, još bi se i posvađali.

A može i ovako: ko iz Fools and horses: a već 20 godina imam istu metlu, samo sam do sad promijenio 19 drški i 14 četki.

Tako i komp, kupio sam ga još davno, ali i dalje mi je super, malo promijenim matičnu, malo proc, tu i tamo ram i grafu, ponekad hard ili kućište. Stari komp, ima već 15 godina, ali komponente nove...

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
lzgr kaže...

A može i ovako: ko iz Fools and horses: a već 20 godina imam istu metlu, samo sam do sad promijenio 19 drški i 14 četki.

Tako i komp, kupio sam ga još davno, ali i dalje mi je super, malo promijenim matičnu, malo proc, tu i tamo ram i grafu, ponekad hard ili kućište. Stari komp, ima već 15 godina, ali komponente nove...

Da, makar tvrdi da je komp kad je kupljen imao 512 MB rama.

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
17 godina
neaktivan
ja sam curi iso pomagat reinstalirat windowse... I rekoh joj prebaci prvo sve slike,mp3ce,etc stvari na drugi hard jer ce tu bit izbrisano jel..najsigurnije je bilo tako joj rec jer tesko joj je bilo objasnit za particije...i napravi ona to sve, sve je prebacila...okay i tako ona reinstalila win... Nazove ona mene nakon sat vremena i kaze simsi se nece vise pokrenut.. Kaze prije radili,a sad vise ne.... Hmm da ne duljim,kako je slike i mp3ce prebacivala,prebacila je i foldes s simsima da ih nemora "ponovno" instaliravat.... Haha pamet zlatna... :)
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
24v kaže...
ja sam curi iso pomagat reinstalirat windowse... I rekoh joj prebaci prvo sve slike,mp3ce,etc stvari na drugi hard jer ce tu bit izbrisano jel..najsigurnije je bilo tako joj rec jer tesko joj je bilo objasnit za particije...i napravi ona to sve, sve je prebacila...okay i tako ona reinstalila win... Nazove ona mene nakon sat vremena i kaze simsi se nece vise pokrenut.. Kaze prije radili,a sad vise ne.... Hmm da ne duljim,kako je slike i mp3ce prebacivala,prebacila je i foldes s simsima da ih nemora "ponovno" instaliravat.... Haha pamet zlatna... :)

neke igre mogu tako...npr cod serijal samo ubaciš key i udri miško...

16 godina

Puno igara mozes tako prebaciti i radit ce, neke nece ako ne pobrises settings.ini i sl. fileove, a neke ne mozes nikako jer nedostaju file-ovi iz system32 i drugih foldera...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan

da, registry, i neznam šta je tu fail, i ja sam to napravio da nebi izgubio sejvove, a čak su i neke igrice radile

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
17 godina
neaktivan
pa fail je to sto sam siguran da doticna igra nije vise mogla radit jer su windowsi reinstalirani na novo! Znaci pobrisano i na novo instalirani,nema igre vise u registryu etc.... A igra je samo kopirana natrag u program files... Okay, neke igre rade i tako vjerujem,a bit je da ova nije i bit svega je da je ona mislila da je to isto ko i kad prebaci mp3icu vamo tamo i mora radit..,
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
a nije žena informirana, nit je smiješno, nit je za ruganje, mogao si joj objasnit lijepo zašto ne radi i gotovo
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
16 godina

Mislim da neki nisu shvatili smisao ove teme... jedno je kada netko nesto ne zna, a zeli znati odnosno ne pravi se pametan aka ne soli pamet drugima, a drugo je kada netko nema pojma o necemu, a pametuje kao da je diplomirao i doktorirao bar 5 puta.

14 godina
neaktivan

moj fail: Kad sam tek dobila komp, mislila sam da restart tipka služi za brisanje svega iz kompjutera i bojala sam se pritisnuti je. Govorila sam sestrama: "Nemojte NI SLUČAJNO pritisnuti ovo" {#}

Jedna moja prijateljica je mislila da je veliki haker, a nije znala sama instalirati MSN xD. Kaže da joj je rodica instaliravala MSN, a ona je otišla u drugu prostoriju i prekrila oči.

Također, ona kaže da se drugima brišu datoteke iz kompa ako im na mail pošalje DEL i lokaciju datoteke. Kaže da se tako windows može obrisati drugima.

Najbolje je bilo na prezentaciji. Dva profesora informatike ne znaju staviti titlove na film u WMP, čitav razred im viče kako da to urade. 

Ako se još sjetim, budem dodala. xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice