117 godina
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
41god.
117 godina
Najstariji do sada
14
14
Uglavnom svi 14
18 za pol mjeseca
Dvacet tri.
Uskoro 17!!!
14
15
117 godina
Najstariji do sada
da...izgleda da je tako
19
Kako ste svi mladi, a tu solite pamet nekima koji su stariji od vas. Ponekad imate komentare i poruke da se malo zamisliš, mislim kao odrasli čovijek od25-30godina, a dok neki opet imaju komentare i poruke svoje dobi. Nekažem ja da sam ja stari jer sam i ja kao i vi još jako mlad, pa tek imam 19godina.
14
15 gb XD
23 godine.
eto 24.
25 g. (da nastavim niz)
18
43 g. (da nažalost prekinem niz).
25 g. (da nastavim niz)
26. (da nastavim niz)
26yo dva u nizu
25 g. (da nastavim niz)
26. (da nastavim niz)
Blago tebi. Neka nije mi žao, naprotiv baš mi je drago da vas ima toliko mladih informatičara, a ne kao kad sam ja imao 20-26 godina, nisam imao s kim ni pričati o kompjuterima (osamdesetih su me zvali svemirko, a devedesetih "gil bejts" jer lega koji mi dao nadimak nije znao da se čovjek zove Bill Gates).
25 g. (da nastavim niz)
26. (da nastavim niz)
Blago tebi. Neka nije mi žao, naprotiv baš mi je drago da vas ima toliko mladih informatičara, a ne kao kad sam ja imao 20-26 godina, nisam imao s kim ni pričati o kompjuterima (osamdesetih su me zvali svemirko, a devedesetih "gil bejts" jer lega koji mi dao nadimak nije znao da se čovjek zove Bill Gates).
ja imam 42,mi smo generacija btw. nisam onda imao comodore 64,moji nisu imali love za to
cuno, pa nemaš još 43,dan sam stariji od tebe,ops, u pravu si, ti si 66
15
ja imam 42,mi smo generacija btw. nisam onda imao comodore 64,moji nisu imali love za to
Ista stvar je bila i kod mene, samo sam imao sreću pa je moj jako dobar lega imao C64 pa sam se šlepao kod njega dok nisam uspio uzet polovan 386 (mislim da je bilo 1993 ili 94.) i onda je trebalo izdvojiti 1000 maraka što nije bilo malo, a bio je rat i nije se baš imalo para al nisam više mogao čekati.
Ista stvar je bila i kod mene, samo sam imao sreću pa je moj jako dobar lega imao C64 pa sam se šlepao kod njega dok nisam uspio uzet polovan 386 (mislim da je bilo 1993 ili 94.) i onda je trebalo izdvojiti 1000 maraka što nije bilo malo, a bio je rat i nije se baš imalo para al nisam više mogao čekati.
da ti ne pričam o tome kako smo na faksu polagali basic, pismeni i teorija na usmenom, nisu nam dali pristupiti na onih par ibm-ova u kabinetu, a onda su se čudili zašto su ljudi padali
16
25