13-15 radnih poslovnih sati
5 spavanja
13-15 radnih poslovnih sati
5 spavanja
10-18 sati, 4-6 spavanja - ponekad nema spavanja, a ponekad se ne radi :D
Da je umrijet pa se naspavat, rekao je jedan trudbenik.
Bez 8 sati spavanja dnevno ne mogu , iako ponekad ne prespavam noć kada imam neku obavezu.
Najmanje pet sati sna da bi se dan mogao izdurati do kraja, nekad se spava manje, ako se treba ustati u neko određeno vrijeme, te se onda kad se dođe doma opet nastavi spavati....ali u uglavnom kada mi se spava spavam.(7-8h)
8-10 radnih sati i 6-7 sati spavanja... ostalo je 'free time' 
Prosjecno 10-16 sati rada .. cca 3-4 sata spavanja....
Ponekad zadrijemam na poslu. Kod kuće imam pametnijih stvari za raditi.
8-9h na poslu, doma sat dva, sve ovisi kak stignem. Vikendom vise. Spavanja oko 8-9sati.
Oko 10 do 12 sati spavanja, inace ne mogu razmisljati. Radim koliko mi se da, ovisi kakav je dan. Probao sam ici svaki dan na posao, ali nije islo. Dolazio sam u podne (najranije u 10). Jednom cu se morati uozbiljiti, ali do tada studiram.
Dnevno 8-10 sati rada... Trudim se spavati bar 6 sati iako ne uspijem svaki puta.
Subotom i nedjeljom ako ne uleti nekakav fuš ravno 0 sati rada i do 12 sati čorkice pa koja igra itd... 
prosječno 8 sati dnevno a ak je bilo par čaša crnjaka onda su mi 2 - 3 sata dovoljno ako ne i manje
Na početnim godinama faksa oko 9-12 sati spavanje,vjerojatno zbog žiže i cuge,a kasnije tijekom studija,pred kraj,i nakon, sam ajnc A već nakon 6-7 sati,sve mi se čini da ću za koju godinu moći bez problema živjeti sa 5 sati ćorke.
9-10 sati rada, 8 sati spavam, u pravilu, ako ne stignem, pokušam nadoknadit u autu na putu do posla.
Radim 7-12, spavam kada ne radim.
Malo spavam, slabo se krecem, puno sjedim, imam 34 god i nesto nije uredu
u zadnje vrijeme osjecam lijevu stranu grudnog kosa, srce place, trazi puno vise tjelesne aktivnosti. Moram malo na gradiliste da se odmorim 
Nix ako nije sala kao da si opisao moj zivot
. 34 god, samo sjedim za kompom, ne krecem se, lijeva strana reze, a srce preskace.
Za sada je osigurana trbusina kao stalak za tv, povecane masnoce u krvi i kompletna zacepljenost tijela
, a krenulo je sa 18 sati sjedenja za kompom, max. 5 sati sna i 1 sat za voznju od tocke A do tocke B. Nakon 5 godina rezultati su opisani ranije.
Hitno krecem u razgibavanje i minimalno 7 sati sna od sad, pa u buduce...
Nije šala, postao sam zabrinut, mislim da bi me gradilište oporavilo 
workin' 9 to 5
.. znači, osam radnih (osim kad iskrsne, par puta na mjesec, preko 8).. spavam ako je moguće min. 6 h, max. 7.5h..
Nix ako nije sala kao da si opisao moj zivot
. 34 god, samo sjedim za kompom, ne krecem se, lijeva strana reze, a srce preskace.
Za sada je osigurana trbusina kao stalak za tv, povecane masnoce u krvi i kompletna zacepljenost tijela
, a krenulo je sa 18 sati sjedenja za kompom, max. 5 sati sna i 1 sat za voznju od tocke A do tocke B. Nakon 5 godina rezultati su opisani ranije.

8h na poslu, 8h spavam, a preostalih 8h rasporedim (obitelj, cura, teretana, brdski biciklizam, planinarenje)
Eh na ovu temu moram odgovoriti....od 8 do 15 sati rada,kako kad ,ako neka smjena zapadne i duže,zna se desiti slobodnih dana zbog toga,spvam pet sati prosjek.
Ja budan sanjam i radim u svijetu snova...
Dnevno radim ništa(jel škola rad???ako je onda od 4 do 5 sati rada),a spavanja oko 7-8h.Ostalo je slobodno vrijeme(citaj:igranje kompjutera)