SSD ubija definitivno
Jedva čekam da postanu pristupačniji i malo kapacitetniji pa da i sebi uzmem jednog
To kaze covijek koji u krizi kupuje GTX 480
SSD ubija definitivno
Jedva čekam da postanu pristupačniji i malo kapacitetniji pa da i sebi uzmem jednog
SSD ubija definitivno
Osobno mi je previše dati 5000 kuna za SSD od 256GB , a 80 i 64GB verzije imaju premali kapacitet za moje zahtjeve.
Kod mene je 5.5
ja to ne razumijem! kad stavim da napravi test, ne pokaže mi rezultate!
Evo ja clocknuo Sapphireicu još malo do 900MHz, ali WEI se nije promijenio. Hoću reć nije se ni mogao promijeniti jer je disk 5.9, ali ono grafics je ostalo gdje je i bilo kod 7.7
:(
jaj je moguce da sa starom maticnom plocom mi je prikazivalo win experiance 5.2 ili 5.1 a sad kad sam stavio novu maticnu da mi prikaziva win experiance 5.9 mislim bolje je ali ono cisto tak zanima me .sad imam novu plocu asus P5G41C-M LX a prije sam imo blood iron dfi p 35 sad sa ovom noovm plocom imam bolje rezultate nego sa starom ehheh
Kod mene je 3,6 ;P
Upravo sam instalirao Windowse 7 na laptop; ASUS Eee PC 1005 HA (Atom N280, 2GB DDR2, 945 chipset grafika, Seagate 160GB)
Super kad na aero indexu 2.1 imaš aero mašala, ja sam mislio da ispod 3 na sedmici ne ide...
moj lap je slab za sliku osnova je 3.4 zbog aero performanci pa sam slab :)
mada bi po meni trebao računati srednju ocjenu a ne najnižu, ali je to valjda da ljude tjeraju upgradeati hardware stalno
Windows Vista x64 Sp 2
Konfa iz moj pc
Jel to Photoshop ili Vista ima drugaciji sustav ocjenjivanja od 7 ?