Koji mobitel posjedujete?

poruka: 2.086
|
čitano: 515.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koji mobitel posjedujete?
diablo2211 kaže...

ja misljo da ce do danas svi bit na ajfonu.

malo sam se prevario. al progledat cete

možda ne na iphonu ali puno će preć na touch screen

POMOĆ ZA HAITI - kopiraj u potpis //// Ako sam nekome pomogao stisni hvala a ne radi spam :) !!
16 godina
neaktivan

nokia 5800XM

nokia 6233

nokia 6300

samsung e250

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
15 godina
protjeran

sony ericsson k-800i

nokia 3310 (ko grčka)

sony ericsson k-750i

17 godina
neaktivan

samsung u600      

16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

iPhone 3GS 32GB koji je pobjegao iz zatvora pomocu crne kise (onaj ko posjeduje 3.1.2 iPhone zna o cemu govorim)

=)

Apple iPhone 3G 8GB-crni
16 godina
diablo2211 kaže...

ja misljo da ce do danas svi bit na ajfonu.

malo sam se prevario. al progledat cete

Ne podnosim touchscreen, nije to za mene, obične tipke FTW.

E da se malo updateam sada koristim Sony Ericsson c902.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 17:41 (xxxxx).
15 godina

Nakon mora promjeninih HTC-a (MDA), Symbian Nokia.....svih mogucih fummy telefona, presao sam na iPhone 3G, 8GB.

Super mi je mob, samo sto ga imam vec cca 4 mj. pa mi je vec lagano dosadio i uskoro slijedi zamjena.....ne zato sto je los mob, vec zato sto bih nesto novo tj. nesto sto nisam jos imao.

http://www.speedtest.net/result/708892644.png
16 godina
win32 kaže...

Nakon mora promjeninih HTC-a (MDA), Symbian Nokia.....svih mogucih fummy telefona, presao sam na iPhone 3G, 8GB.

Super mi je mob, samo sto ga imam vec cca 4 mj. pa mi je vec lagano dosadio i uskoro slijedi zamjena.....ne zato sto je los mob, vec zato sto bih nesto novo tj. nesto sto nisam jos imao.

Pa kolko ti imaš love kad sam tak mjenjaš tako skupe mobove?

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
win32 kaže...

pa ajfon je vjerojatno uzea za kunu jer je to 3g a ne 3gs, svi su vjerojatno po tmobileu... a i ja san zadnjih godinu dana svako po godine minja mob, preko pretplata... sad cu sa 5800 na n900, samo pitanje ocu preko pretplate za sicu ili u slobodnoj pretplati, sve ovisi di ce bit

16 godina

Trenutno posjedujem SE K800i.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
16 godina
protjeran

Ova dva s tim da Xperiju vise koristim

17 godina
neaktivan
luxman kaže...

HTC mi tako moćno izgleda.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
15 godina
DamageHigh kaže...
win32 kaže...

Kada imas prvi dobar mob, onda i dalje mozs kupovati dobre mobove sa minimalnom razlikom u doplati.....usta stvar kao i sa kompom, samo treba sve zamjeniti na vrijeme.

Mitsuoka kaže...
DamageHigh kaže...
win32 kaže...

pa ajfon je vjerojatno uzea za kunu jer je to 3g a ne 3gs, svi su vjerojatno po tmobileu... a i ja san zadnjih godinu dana svako po godine minja mob, preko pretplata... sad cu sa 5800 na n900, samo pitanje ocu preko pretplate za sicu ili u slobodnoj pretplati, sve ovisi di ce bit

Hmmmmm......iPhone sam uzeo na pretplatu i iduci mob cu uzeti na pretplatu dok mi ova istekne, znaci za dvije godine. U meduvremenu cu vjerojatno promjeniti jos par mobitela jer je sada vrijeme za prodaju iPhone-a posto ako ga sada ne prodam za par mj. necu moci dobiti vrecicu kikirikija za njega. Tako radim....sada utopim iPhone, doplatim nesto sitno love (ili neki trade) i imam novi i bolji mob....nikakva kemijanja sa pretplatama. I ne kuzim ovaj dio "pretplatama" posto imam samo jednu pretplatu...a ne "pretplate"....

16 godina
neaktivan

ma ja san priko pretplata (vip i t-mobile), pa svako pola godine mogu prominit mob... ali ovo s prodajon isto nije lose

15 godina
Mitsuoka kaže...

ma ja san priko pretplata (vip i t-mobile), pa svako pola godine mogu prominit mob... ali ovo s prodajon isto nije lose

Ma vjeruj mi, dovoljna mi je jedna pretlata.....hehehe.... Bogataš

Ovako imam mob dok mi ne dojadi, sve stvari pa tako i mobitele maksimalno cuvam oa kada ih prodajem uvijek su u 100% stanju novo pa mi nije tesko prodat i samo zamjeniti za nesto bolje.

Samo sam se sada navikao na iPhone.......i nema sanse da vise prelazim na Symbian posto sam ih more imao i stvarno moraju nesto pod hitno napraviti sa njime.

Vjerojatno cu uzeti neki Android....samo moram odluciti sta i uvjet je da ima velik ili veci display od iPhone-a dok mi recimo kamera i slikanje sa mobim nije uopce vazno....bitno da mi moze posluziti u krajnjoj nuzdi za posao i da mogu normalno na net.

15 godina
neaktivan

Imam Nokiu 6650 i mogu reć da sam sa njom napravio najveći zaj*b sa mobitelima. Mob ima užasno loše zvučnike, ništa se ne čuje kad razgovaram sa nekim (zvuk je pojačan do kraja), ima čudnu masku koja se na dodir masti ko da sam jeo burek prije uzimanja moba u ruke. Još k tome ima touchscreen prednji ekran i kad stavim mob u hlače odjednom sam od sebe počne svirat muziku. Užas. Nokijini inženjeri su valjda bili na drogama kad su radili mob. Svakako ne preporučam kupnju tog moba bilo kome. Prelazim na Sony Ericsson.

16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
luxman kaže...

HTC mi tako moćno izgleda.

Istina da je dizajnom po meni nakljepsi samo za neke moje zahtjeve je prilicno spor i posjeduje jako jako jako losu bateriju koja kada je nova ne moze da izdrzi ni 45 minuta na netu za razliku od xperije koja je mnogo brza a baterija joj je kao nuklearni reaktor drzi cak 3 dana konstantnog koristenja wi-fi-ja i telefoniranja

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 0:33 (luxman).
17 godina
neaktivan

HTC HD2.

Fenomenalan uređaj!

Cool

17 godina

Ajfon - mama svih mobitela!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
15 godina
neaktivan

trenutno Sony Ericsson W705 + 4GB M2 kartica

za 1-2mjeseca mozda ubodem Nokiu 5230...ak se bude imalo para..

...it's only business...
16 godina

Nokia 6120c

15 godina
neaktivan

Sony Ericsson K810i sa 2GB karticom i LG Cookie sa 8GB karticom.... oba sve 5

16 godina
neaktivan
Imam iPhone 3Gs s kojeg upravo pišem iz Mioca ukljucen (nelegalno) na Wifi.
16 godina
neaktivan

Nokia 5610 XM

15 godina
kero kaže...

Totalni "haker"....ncncncn... Belji se

16 godina
neaktivan

se g700

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870
15 godina
neaktivan

W910i

Chuck Norris je poreza nož!
16 godina
kero kaže...

Mioc ima WLAN??

Mislim se upisat u njega pa pitam..=)

Sry na off topic!

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
15 godina

Vodofone 1231 Smart Phone 

No Evo i jedno Pitanje?

ovaj moj Podržava Windows Mobile 6.1. A gdje naći za Njega Croatian Languge Patch

odnosno Hrvatski Prevod  i kako ga Instalatirati Imam USB i CD što sam Dobio uz Njega. Eto

Pozdrav  Forumu I Svim Bugovcima

aliens Vs Predator cool Deskop aliens Vs Predator cool Deskop
15 godina
protjeran
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice