ja misljo da ce do danas svi bit na ajfonu.
malo sam se prevario. al progledat cete
možda ne na iphonu ali puno će preć na touch screen
ja misljo da ce do danas svi bit na ajfonu.
malo sam se prevario. al progledat cete
možda ne na iphonu ali puno će preć na touch screen
nokia 5800XM
nokia 6233
nokia 6300
samsung e250
sony ericsson k-800i
nokia 3310 (ko grčka)
sony ericsson k-750i
iPhone 3GS 32GB koji je pobjegao iz zatvora pomocu crne kise (onaj ko posjeduje 3.1.2 iPhone zna o cemu govorim)
=)
Nakon mora promjeninih HTC-a (MDA), Symbian Nokia.....svih mogucih fummy telefona, presao sam na iPhone 3G, 8GB.
Super mi je mob, samo sto ga imam vec cca 4 mj. pa mi je vec lagano dosadio i uskoro slijedi zamjena.....ne zato sto je los mob, vec zato sto bih nesto novo tj. nesto sto nisam jos imao.
Nakon mora promjeninih HTC-a (MDA), Symbian Nokia.....svih mogucih fummy telefona, presao sam na iPhone 3G, 8GB.
Super mi je mob, samo sto ga imam vec cca 4 mj. pa mi je vec lagano dosadio i uskoro slijedi zamjena.....ne zato sto je los mob, vec zato sto bih nesto novo tj. nesto sto nisam jos imao.
Pa kolko ti imaš love kad sam tak mjenjaš tako skupe mobove?
pa ajfon je vjerojatno uzea za kunu jer je to 3g a ne 3gs, svi su vjerojatno po tmobileu... a i ja san zadnjih godinu dana svako po godine minja mob, preko pretplata... sad cu sa 5800 na n900, samo pitanje ocu preko pretplate za sicu ili u slobodnoj pretplati, sve ovisi di ce bit
Trenutno posjedujem SE K800i.
Ova dva s tim da Xperiju vise koristim
HTC mi tako moćno izgleda.
Kada imas prvi dobar mob, onda i dalje mozs kupovati dobre mobove sa minimalnom razlikom u doplati.....usta stvar kao i sa kompom, samo treba sve zamjeniti na vrijeme.
pa ajfon je vjerojatno uzea za kunu jer je to 3g a ne 3gs, svi su vjerojatno po tmobileu... a i ja san zadnjih godinu dana svako po godine minja mob, preko pretplata... sad cu sa 5800 na n900, samo pitanje ocu preko pretplate za sicu ili u slobodnoj pretplati, sve ovisi di ce bit
Hmmmmm......iPhone sam uzeo na pretplatu i iduci mob cu uzeti na pretplatu dok mi ova istekne, znaci za dvije godine. U meduvremenu cu vjerojatno promjeniti jos par mobitela jer je sada vrijeme za prodaju iPhone-a posto ako ga sada ne prodam za par mj. necu moci dobiti vrecicu kikirikija za njega. Tako radim....sada utopim iPhone, doplatim nesto sitno love (ili neki trade) i imam novi i bolji mob....nikakva kemijanja sa pretplatama. I ne kuzim ovaj dio "pretplatama" posto imam samo jednu pretplatu...a ne "pretplate"....
ma ja san priko pretplata (vip i t-mobile), pa svako pola godine mogu prominit mob... ali ovo s prodajon isto nije lose
ma ja san priko pretplata (vip i t-mobile), pa svako pola godine mogu prominit mob... ali ovo s prodajon isto nije lose
Ma vjeruj mi, dovoljna mi je jedna pretlata.....hehehe....
Ovako imam mob dok mi ne dojadi, sve stvari pa tako i mobitele maksimalno cuvam oa kada ih prodajem uvijek su u 100% stanju novo pa mi nije tesko prodat i samo zamjeniti za nesto bolje.
Samo sam se sada navikao na iPhone.......i nema sanse da vise prelazim na Symbian posto sam ih more imao i stvarno moraju nesto pod hitno napraviti sa njime.
Vjerojatno cu uzeti neki Android....samo moram odluciti sta i uvjet je da ima velik ili veci display od iPhone-a dok mi recimo kamera i slikanje sa mobim nije uopce vazno....bitno da mi moze posluziti u krajnjoj nuzdi za posao i da mogu normalno na net.
Imam Nokiu 6650 i mogu reć da sam sa njom napravio najveći zaj*b sa mobitelima. Mob ima užasno loše zvučnike, ništa se ne čuje kad razgovaram sa nekim (zvuk je pojačan do kraja), ima čudnu masku koja se na dodir masti ko da sam jeo burek prije uzimanja moba u ruke. Još k tome ima touchscreen prednji ekran i kad stavim mob u hlače odjednom sam od sebe počne svirat muziku. Užas. Nokijini inženjeri su valjda bili na drogama kad su radili mob. Svakako ne preporučam kupnju tog moba bilo kome. Prelazim na Sony Ericsson.
Ova dva s tim da Xperiju vise koristim
HTC mi tako moćno izgleda.
Istina da je dizajnom po meni nakljepsi samo za neke moje zahtjeve je prilicno spor i posjeduje jako jako jako losu bateriju koja kada je nova ne moze da izdrzi ni 45 minuta na netu za razliku od xperije koja je mnogo brza a baterija joj je kao nuklearni reaktor drzi cak 3 dana konstantnog koristenja wi-fi-ja i telefoniranja
HTC HD2.
Fenomenalan uređaj!
Ajfon - mama svih mobitela!
trenutno Sony Ericsson W705 + 4GB M2 kartica
za 1-2mjeseca mozda ubodem Nokiu 5230...ak se bude imalo para..
Nokia 6120c
Sony Ericsson K810i sa 2GB karticom i LG Cookie sa 8GB karticom.... oba sve 5
Nokia 5610 XM
Totalni "haker"....ncncncn...
se g700
W910i
Mioc ima WLAN??
Mislim se upisat u njega pa pitam..=)
Sry na off topic!