Posjedujem Benq-Siemens c81 i vrlo sam zadovoljan s njime, mali je problem što nemrem igrati igre koje zhtijevaju malo veći ekran.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
benq-siemens je po meni jako dobra marka i žao mi je što nemaju veći izbor bolje rečeno oni nemaju storo nikakav izbor nažalost...
Nokia n70...nakon dvije godine bas mjenjam masku, inace radi "ko sat"...MDA vario, sluzi mi za slanje poruka i web'n'walk, za pricanje mi malo prevelik
Siemens SX1
Stara pila.
trenutacno iman sony ericsson S500i + 1gb karticu
prezadovoljan...
K800i, najbolje fotke. Dok ne izadje neki s znacajno boljom kamerom i po pristojnoj cijeni, ne mijenjam.
Sonny Ericsson k800i
SE K8oo s k810 R8BA024 firmware. Nema jos neki bolji izbor.
NOKIA N93
Sony Ericsson V630
Nokia 5310 Xpress Music + 2GB MicroSD
Nokia 3220....no comment
Sony Ericsson K750i ( software od W800i ) + MS 512MB
Sony Ericsson W910i s trenutno karticom 1G i Sony Ericsson W810i s karticom 2G
Prva Nokia (dok nije bilo GSM-a),
druga Nokia 3210 (još radi ),
treća Nokia 3310 (dao sam je ocu, još radi),
četvrta Nokia 3120 (radi kao kućni mobi)
peta Nokia 5310 Xpress Music + 2GB MicroSD
Svaka kupljena za jednu kunu.
Ukupno 5 kuna
Nokia 6151.
Odlican mobitel, dal je samo malkice manji... A ima sve sto coeku treba, jedino jos koji video format koji podrzaje :D
Sony Ericsson K550i Cyber shot i to još s M2 karticom od 1 GB! Dobra kombinacija, velki screen, jako dobra kamera!
k750i s 512mb
nadjen na autobusnoj stanici u luksicu u mene dve godine god proizvodnje unknown
K750i + 1 GB SanDisk Memory Stick PRO Duo
K700i
VIP- Vodafone
Sony Ericsson V630i + 2 GB M2
samsung u-600
yeap, samsung u600 i mob mi je zwer! jest da po softweru nije ni blizu nokie ali je zato bezobrazno lagan, malen i LeP! ps.- pitanje-> nisam uz mob dobio users manual pa nemam blage kak na mob skinuti neku new temu i staviti new igrice prek kompa....pokušao sam ali nejde pa nejde....pomoć molim....neke stranice sa uputstvima, vaša iskustva!!!???!!! Thnx
Samsung SGH-U600,i jako sam zadovoljan elegancijom!! Mislim da nove teme ne mozes skidat(ko i na svakom samsungu)ja sam dobio sve sa mobitelom i jos nisam uspio skuziti kak staviti igricu prek kompa,nigdje nema mape Java kam bi mogel staviti igricu,mozda nekak prek Samsung PC studia treba neke podesiti,neznam...
Sony Ericsson W300i, dobar je
Sad ću si uzet K530...
k750i + 512mb memory stick, rijetko koj mobitel ima ovako dobru kameru.
ve je kćer od moje krsne kume za firmu dobila iPhone(OMG), ja bi ga tak rad štel, a ga ima još netko (iphone) i kolko ga je platil , da vidim a si ga ja morem priuštiti
Samsung D900!
Prije godinu i pol izbacio za njega 3.200kn ali sve pravda!
Ne mislim mijenjati jos neko duze vrijeme