Može preporuka..do 1500kn(polovni) moze sitno preko neki noviji mobitel, najbitnija mi je kamera...
Motorola Milestone (1600), XT 720 (1900)
Može preporuka..do 1500kn(polovni) moze sitno preko neki noviji mobitel, najbitnija mi je kamera...
Motorola Milestone (1600), XT 720 (1900)
nokia C7-00 8 mp kamera gps 8gb interne memorije plus mocrosd .....jos puno stvari super mob
Prodao SGS...Trenutno HTC Hero...
p.s. ako netko prodaje DHD ili Desire neka mi se javi u pm
HTC Desire HD, prezadovoljan do sada.
Xperia x8-2.2.1,710Mhz,Fake Dualtouch, Anti-Lag.....
Dobar mobitel za 1000kn :D
t-mobile pulse od sutra ;)
LG Optimus 7, razmišljam o Omniji 7, iPhone 4 ili HTC Incredible S kao moguci nasljednici.
vivaz
Upravo ću otvoriti LG Optimus 2x
Uh, prsti mi gore!
samsung galaxy s
Uh, prsti mi gore!
Ajde kad uhvatis vremena, pa malo napisi kakav je
Uh, prsti mi gore!
Ajde kad uhvatis vremena, pa malo napisi kakav je
I stavi neke slikice :D
nokia C7-00 8 mp kamera gps 8gb interne memorije plus mocrosd .....jos puno stvari super mob
Ako mu je najbitnija kamera onda bi bar uzeo nešto s auto fokusom kojeg C7 nema.
LG kc 550 , jos uvijek valja
Sony Ericsson Xperia X8
Nokia 3120, prezadovoljan. Baterija jako dugo traje (2+ tjedna), odlican display/boje, robusna izrada (padao sa par metara na beton, ima par ogrebotina ali radi bez problema), male dimenzije, izvrstan prijem signala...
Sony Ericsson w200i, iliti walkman. Ja zadovoljan, samo sto mi je riknio stick od 128 mb sto sam dobio uz njega, pa sam ga i s vremenom zagubio.
Baterija mi traje i po tjedan dana, ne koristim mob previse, nekad poruka/ poziv, ali se zna nakupiti kako kada :).
Mozda nesto novije upiknem.
A da sad da nemaš mobitel ti to nas malo zahebavaš a dobro nemaš i to je to-danas tu kod mene u ulici i dijete od 10god ima mobitel samo se hvalenišu ko ima bolji onooo eee....
A da sad da nemaš mobitel ti to nas malo zahebavaš a dobro nemaš i to je to-danas tu kod mene u ulici i dijete od 10god ima mobitel samo se hvalenišu ko ima bolji onooo eee....
Ne zahebavam stvarno, nemam mobitel :)
Trenutno HTC Diamond. Za koji dan cu uzeti C7 ili N8.
evo moj zadnji mobitel je bio sony ericsson k750i do prije 2g od tad ni ja nemam mobitel no sad ču si uskoro kupit neki smartič...
evo moj zadnji mobitel je bio sony ericsson k750i do prije 2g od tad ni ja nemam mobitel no sad ču si uskoro kupit neki smartič...
da, ja razmisljam o kupovini iphone
od 14 sati iPhone 4 16GB :D
da, ja razmisljam o kupovini iphone
Sačekaj peticu...ja čekam da xperia arc izađe...ima ko kakve informacije možda kad bi trebala?
iPhone 3GS 32GB.
Iphone 5g 64 gb.Raden rucno u Albaniji po naruđbi
S iphona 3gs na Nokiu C5, savršeno funkcionalan poslovni mob, dopiz... mi cigla u djepu i touch screen