HTC Desire HD...moja mrcina !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samsung SGH-F480V
Trenutno sam bez mobitela (nećete vjerovati ), ali planira uskoro kupiti neki sa Win7 Mobile OS-om ...
Samsung Galaxy S 2.3.2 - Tele 2 (Najbolji i najbrzi mobitel koji sam do sada imao <3)
HTC Hero 2.2.1 - T-Mobile
U ladici:
- HP iPaq 914c
- Xperia X8
- SE W760
Samsung Galaxy S 2.3.2 - Tele 2 (Najbolji i najbrzi mobitel koji sam do sada imao <3)
HTC Hero 2.2.1 - T-Mobile
U ladici:
- HP iPaq 914c
- Xperia X8
- SE W760
Daj Xperi-u ako ti ne treba.. ;D
ponosan vlasnik xperie x8 ne treba mi više+messi je dao gol
juce kupljen iphone4 ,pre toga 3gs white,pre toga iphone 2g!
juce kupljen iphone4 ,pre toga 3gs white,pre toga iphone 2g!
Ajfonomanija zavlada kod tebe hah :D
Nokia N95 8GB, jest da je stara, ali služi svrsi. Štošta smo zajedno prošli
Razmišljam o kupnji nekog smartiča prije ljeta
SonyEricsson C901, za razgovor i sms bolji mi ne treba za sve ostalo tu je mastercard ...
ponosni vlasnik iPhone-a 3GS 32gb :)
nokia x6 8gb..smeće od mobitela..nikad više neću nokiu uzimat!
iPhone 4G, 16GB crni
iPhone 3GS, 16GB, 32GB oba bijela
iPhone 3G, 8GB crni
Nokia Prism
Ferrari Vertu
Sony Ericcson W760i
Evo i kod mene promijene, više nije HTC desire nego iphone4
Nokia 5230Navi
iPhone 3Gs 8GB
iPhone 4G, 16GB crni
iPhone 3G, 8GB crni
Nokia Prism
Ferrari Vertu
Sony Ericcson W760i
ima se a?:D
HTC G1
imam dvije godine staru nokiju 5130 XM, jos uvijek se ne predaje... a meni prirasla srcu....
imam i ja taj mobitel al 16gb i mobitel je odličan!
SonyEricsson C901, za razgovor i sms bolji mi ne treba za sve ostalo tu je mastercard ...
Samo se nadovezujem, HTC DHD uz over mogućnosti na ovom svijetu čak i nad Eurocard Matercard-om, hahahahahaha;
Ponosan vlasnik svog agenta za najteže zadatke, što želim i vama s vašim ljubimcima!!
imam dvije godine staru nokiju 5130 XM, jos uvijek se ne predaje... a meni prirasla srcu....
Ahhh, sjetih se svoje 5610XM, izgubljene nakon pretjeranog uživanja s gospodinom Danielsom.
Sad sam korisnik Galaxya S.
imam i ja taj mobitel al 16gb i mobitel je odličan!
meni je dobar ali nije odličan...ovo "smeće" sam malo pretjero..:D, malo je usporen...internet je zaje**n i nema puno aplikacija..za muziku slušat je okej, baterija isto nije loša, no u tom cjenovnom rangu ima puno boljih mobitela!
x6 nevalja jednostavno softwerski je los mom poznaniku jednom se nije htio bootat iz prve nikako i morao je pokusavati dok neuplai...nasrecu priznali mu garanciju i cim je dobio novi prodao i sad ima iphone 4 i stalno prica kako je mobitel odlican dok je onaj kudio non stop!
iPhone 4G, 16GB crni
iPhone 3G, 8GB crni
Nokia Prism
Ferrari Vertu
Sony Ericcson W760i
Proguglaj malo za Ferrari Vertu....
x6 nevalja jednostavno softwerski je los mom poznaniku jednom se nije htio bootat iz prve nikako i morao je pokusavati dok neuplai...nasrecu priznali mu garanciju i cim je dobio novi prodao i sad ima iphone 4 i stalno prica kako je mobitel odlican dok je onaj kudio non stop!
hahahahah meni odlično radi.besprijekorno, nema nikakvih problema, pre zadovoljan sam :)
Drago mi je da tebi radi dobro ja samo kazem sto sam svojim ocima vidio! boot failure na mobu starom 2 mj. necemo vise spamat otisli smo u
iPhone 4G, 16GB crni
iPhone 3G, 8GB crni
Nokia Prism
Ferrari Vertu
Sony Ericcson W760i
Proguglaj malo za Ferrari Vertu....
a limited edition:D, na takve pič**e padaju:DD
Sony Ericsson Xperia X8
Floyo 2.2.1 ROM + Sense framework :)